Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Από επαναστάτες ποπολάροι, διαταραγμένοι ιεροκήρυκες

Ο Κυριάκος θα παραδώσει σε ιδιώτες τον Ευαγγελισμό και το ΚΑΤ. Θα φέρει το ασφαλιστικό του Πινοσέτ. Θα καταργήσει το Σαββατοκύριακο για τους εργαζόμενους της χώρας. Θα απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους. Θα καταργήσει το δώρο Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα. Θα διώξει τους ανασφάλιστους απ’ τα νοσοκομεία.
Ο Κυριάκος είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος. Είναι χειρότερος από τον Κεμάλ που έκανε την γενοκτονία των Ποντίων και σκληρότερος από τον Χίτλερ που ξέκανε τους Εβραίους. Είναι κυνικότερος από τον Στάλιν που εκτόπισε εκατομμύρια σοβιετικούς και εγκληματικότερος του Πολ Ποτ που σκότωσε το ένα τρίτο των Καμποτζιανών υπηκόων του. Είναι μια λαίλαπα, ένας Αρμαγεδώνας που θα ξεκληρίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
«Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» έλεγαν οι πατεράδες μας. Τώρα το σύνθημα εκσυγχρονίστηκε:
«Όπου δεν φέρνουν αποτέλεσμα οι εξαγορές, θα φέρει ο φόβος.» Ο κατά ΣΥΡΙΖΑ Έλληνας του 2019, πρέπει να φοβάται. Να τρέμει, να τρώει τα νύχια του από την αγωνία, να τον λούζει κρύος ιδρώτας για το μέλλον του. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ξυπνά τις νύχτες από τους εφιάλτες, να νιώθει ότι τον περιζώνουν ζόμπι και νεκροζώντανοι, να μοιάζει με δεμένο σκυλί που ψυχανεμίζεται σεισμό και δεν μπορεί να φύγει.
Οποία κατάντια για την αριστερά, να έχει μεταβληθεί σε παράταξη που καλλιεργεί τον τεχνητό τρόμο, παρωθώντας τους υπηκόους της να ταμπουρωθούν στην κακομοιριά που τους προσφέρουν τα επιδόματα της, σφαλίζοντας μάτια και αυτιά σε κάθε τι νέο ή απλώς διαφορετικό. Οποία κατάντια για μια παράταξη που προήλθε από σπάργανα ανανεωτισμού, να διακινεί σήμερα όποια φοβική θεωρία μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου ή κατασκευάζουν επαγγελματίες του τρόμου στα υπόγεια του Μαξίμου.
Οποία κατάντια για μια παράταξη που κάποτε διέθετε όλα τα φωτεινά πνεύματα της κοινωνίας, να μοιάζει σήμερα με μανιακό και διαταραγμένο ιεροκήρυκα που φοβίζει τους πιστούς με τις φωτιές της κόλασης, που χρησιμοποιεί τον φόβο του αντιπάλου-διαβόλου για να τους κρατήσει κάτω από την σκέπη του. Πόσο γρήγορα, λοιπόν, τους έκανε υπερσυντηρητικούς η εξουσία, πόσο απότομα οι επαναστάτες ποπολάροι κατάντησαν καθεστωτικοί καλοπερασμένοι ψεύτες. Τι κρίμα…
Δημ. Καμπουράκης-liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά