Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ο Αλέξης, κοινός παραχαράκτης του Ανδρεϊκού παρελθόντος


Εάν πραγματικά ξυπνούσαν οι πεθαμένοι, πρώτος και καλύτερος θ’ ανασήκωνε την επιτύμβια πλάκα στον απέριττο τάφο του, στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου. Με ένα και μόνο σκοπό: Ν’ αρπάξει ένα μαστίγιο με βαρίδια και να μαστιγώσει αλύπητα τον Αλέξη Τσίπρα, για το ανόητο τυμβωρυχικό τουίτ, όπου με μικροκομματική κουτοπονηριά, εγκωμιάζει τον πολιτικό και τον άνθρωπο Ανδρέα Παπανδρέου που τον κατασυκοφάντησε η παράταξη του ΣΥΝ, (που διαπαιδαγώγησε πολιτικά τον κ. Τσίπρα), στο επαίσχυντο χρονικό του «Βρώμικου 1989»!
Δεν μας εκπλήσσει η αδιαντροπία του αμετανόητου καταληψία-σκασιάρχη, που τελείως απομονωμένος μετά τις 26 Μαΐου, από τον ελληνικό λαό και όλα τα κέντρα πολιτικών εξελίξεων της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, ακόμη και με πλαστοπροσωπείες.
Και με ιεροσυλίες εις βάρος της μνήμης ενός
κορυφαίου ακαδημαϊκού, πολιτικού και κοινωνικού αναμορφωτή, που γνώρισε όσο κανείς άλλος τη χειρότερη αήθη πολιτική πλεκτάνη ενός Ειδικού Δικαστηρίου, με εισαγγελείς τους πολιτικούς ενός ΣΥΝ, που εμίσησαν το σοσιαλδημοκρατικό credo του Ανδρέα Παπανδρέου, με σταλινικό και γκεμπελικό φανατισμό!
Η κυρία Φώφη Γεννηματά, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα της και στενού συνεργάτη και συναγωνιστή του Ανδρέα Παπανδρέου, δηλαδή του Γιώργου Γεννηματά, ορθώς, ορθότατα καυτηρίασε το τουίτ-τυμβωρυχία του Αλέξη Τσίπρα για τον εκλιπόντα ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Δεν αρκεί όμως η ρηματική αντίδραση της κυρίας Γεννηματά, για παρόμοιες αήθειες. Το επικοινωνιακό της επιτελείο και σκόπιμο και ωφέλιμο θα ήταν, να δώσει στη δημοσιότητα, μέσω των διαδικτύων και της TV, βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από το επαίσχυντο χρονικό του ’89, για την ενημέρωση των νεότερων γενεών.
Αγαπητή κυρία Γεννηματά, τα ντοκουμέντα της ντροπής, δυστυχώς δεν τα γνωρίζουν οι νεότεροι. Όχι μόνον λόγω ηλικίας. Αλλά διότι η ιστορική άγνοια είναι πρωταρχικός στόχος ενός ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχνάτε, ότι οι υπουργοί Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σκόπευαν να εκτοπίσουν, από τη διδασκόμενη ύλη της ιστορίας, ολόκληρες εκατονταετίες.
Για να μετατρέψουν την Ελλάδα, σε μια χώρα ανθρώπων χωρίς ιστορική συνείδηση και την ελληνική κοινωνία σε λαό ηθικά ασπόνδυλο και έρμαιο παραπλανητικών συστημάτων, ανάλογων προς εκείνο το σύστημα, που οδήγησε την Ελλάδα στον τετράχρονο ηθικό, κοινωνικο-πολιτικό εκτροχιασμό του 2015-2019…
Π. Μακρής-in.gr

2 σχόλια:

  1. Ο Ανδρέας, συμφωνείς η διαφωνείς μαζί του υπήρξε καταξιωμένη προσωπικότητα, καθηγητής μεγάλων Αμερικανικών πανεπιστημίων, οικονομικός σύμβουλος Αμερικανών Προέδρων, αντιστασιακός με ενεργό ρόλο, ερείσματα με διεθνείς πολιτικές προσωπικότητες. Ο Τσίπρας τι έχει να αντιπαραθέσει? Πρόεδρος δεκαπενταμελούς, fake δίπλωμα μηχανικού , πολιτικά ερείσματα με Καρανίκα. Πως έγινε πρωθυπουργός? Ρωτήστε τους Έλληνες ψηφοφόρους. Πάντως μετά από 4 χρόνια το αντιλήφθηκαν, κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και μιλαμε για Παπνδρεου, ας διαβασει οποιος θελει και την συνεντευξη του ΓΑΠ, εκτος και αν είναι ορκισμένος εχθρος του από συνηθεια…...ή χομπι

    http://www.matrix24.gr/2019/06/tha-axiopiiso-tin-kivernitiki-ke-diethni-empiria-mou-pros-ofelos-tis-acha%ce%90as/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά