Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μέρκελ: Δρόμος στρωμένος με αγκάθια…

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γερμανία, αν δεν είναι ναρκοθετημένη, είναι τουλάχιστον ένα δρόμος γεμάτος με αγκάθια.
Η Μέρκελ πολύ αγάπησε τον Αλέξη, που ήταν "ο μικρός που μαθαίνει" γι' αυτήν και αποδείχθηκε ο καλύτερος σύμμαχός της στην επιβολή και τήρηση των μνημονίων, στην καθημαγμένη Ελλάδα.
Στο πρόσωπό του η κόρη του πάστορα βρήκε το πρόσωπο της νεότητάς της, όταν ήταν στην Ανατολική Γερμανία και είχε διαποτισθεί από τον μαρξισμό, που δεν εφάρμοσε στην χώρα της, αλλά στην Ελλάδα, που έγινε το καλύτερό πειραματόζωό της.
Η ίδια προετοίμαζε την μετά Βαΐων εκλογή του Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015, όταν είχε συναντήσεις με τον Δραγασάκη, τον Σταθάκη και τον Χουλιαράκη.
Τον είχαν έτοιμο από καιρό. Για να δώσει το όνομα της
Μακεδονίας ανιστόρητα στα Σκόπια και αδιαμαρτύρητα να επιβάλλει το τρίτο σκληρό μνημόνιο. Έτσι έγινε ο καλύτερος υποτακτικός της. Σε τέτοιο σημείο, που ήταν γι' αυτήν έκπληξη η μη επανεκλογή του.
Το εχθρικό της πρόσωπο το έδειξε στην νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ουσιαστικά δεν την συνεχάρη, αλλά στη σχετική διπλωματική ανακοίνωση εξήρε την προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία της με τον Τσίπρα.
Μια παράταιρη συνεργασία και ιστορία αγάπης και λουλουδιών του Λαϊκού κόμματος της οικονομικά ηγεμονεύουσας Γερμανίας και της αριστερής κυβέρνησης της οικονομικά παραπαίουσας Ελλάδας.
Ο Σαμαράς είχε προαποφασισθεί να χάσει τις εκλογές από την Μέρκελ, που τον υπονόμευε γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί την σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του πάνω στα εθνικά θέματα και την άρνησή του για τετελεσμένα γεγονότα στο Μακεδονικό.
Η Μέρκελ δεν αγάπησε ποτέ την Ελλάδα που θέλει και όσο μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της και να ανασυγκροτηθεί. Θέλει πιστούς υποτακτικούς χωρίς περιστροφές και αντιρρήσεις.
Ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Γερμανία είναι στρωμένος με αγκάθια και οδοφράγματα. Στα χέρια του είναι να τον λειάνει χωρίς υποχωρήσεις, για το καλό της πατρίδας μας.
antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Κοιτα αναιδεια βρε παιδι μου!!
    Για χαρη του δηθεν χαρισματηκου Κουλη να επιδιωκει ο γραφιας εδω να τοποθετησει την κ.Αγγελα Μερκελ σαν κρυφοκομμουνιστρια και ανοησιες!!
    Δεν ειμαστε καλα! Πριν αρχισει ο κ. Κουλης καλα καλα τη διακυβερνηση της Χωρας μας πηραμε και την κατηφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά