Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Η ασυνήθιστη προσγείωση ενός μαχητικού Su-57


Το μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Sukhoi Su-57 πρόκειται να αποκαλυφθεί στο κοινό, στο Διεθνές Σαλόνι Αεροπορίας και Διαστήματος της Μόσχας (MAKS 2019) που ανοίγει την αυλαία του στην Μόσχα.
Βίντεο από μία ασυνήθιστη προσγείωση του αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Sukhoi Su-57 στο αεροδρόμιο Ζουκόφσκι της Ρωσίας δημοσίευσε στις 26 Αυγούστου η ομάδα «Voyennyy Osvedomitel», στο ρωσικό δίκτυο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης «VK».
Το παράδοξο έγκειται στο γεγονός ότι πριν την προσγείωσή του το μαχητικό απελευθέρωσε δύο αλεξίπτωτα στο πίσω μέρος του.
Το βίντεο καταγράφηκε στη διάρκεια των προετοιμασιών για το Διεθνές Σαλόνι Αεροπορίας και Διαστήματος της Μόσχας (MAKS 2019) που ανοίγει την αυλαία του στην Μόσχα.
 Ορισμένοι χρήστες του Twitter έκαναν λόγο για μία νέα μέθοδο προσγείωσης, χαρακτηρίζοντας το θέαμα εντυπωσιακό, καθώς το αεροσκάφος ακούμπησε το έδαφος με μεγάλη ταχύτητα. Άλλοι πάλι μίλησαν για λάθος του πιλότου ή ακόμα και για «πράξη χουλιγκανισμού».
 Όπως και να έχει το βίντεο καταδεικνύει την «πυγμή» του Sukhoi Su-57, μαχητικού αεροπορικής υπεροχής και βομβαρδισμού πέμπτης γενιάς, που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για πτήσεις χαμηλής ορατότητας. Τα πρώτα κομμάτια των αεροσκαφών αναμένεται να παραδοθούν στη Ρωσία μέχρι το τέλος του 2019.

ΠΗΓΗ: Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά