Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Έγκλημα στην Πελασγία Φθιώτιδας / Τσακώθηκαν για τα καυσόξυλα και τον σκότωσε με κασμά!

Συνέβη πριν λίγη ώρα στην Πελασγία Φθιώτιδας με πρωταγωνιστές ρομά Αλβανικής καταγωγής. Ένας άνδρας -περίπου 40 ετών- υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του μετά από χτύπημα με γεωργικό εργαλείο αφού προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί με τον δράστη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες τσακώθηκαν με αφορμή τα καυσόξυλα (ο ένας κατηγόρησε τον άλλο για κλοπή). Κατά την διάρκεια του καυγά μάλιστα ο θύτης φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με κασμά σκοτώνοντας τον. Για την ανθρωποκτονία συνελήφθη ένα ακόμη άτομο το οποίο φέρεται να είχε συμμετοχή στο τραγικό συμβάν.
Στο σημείο έχει σπεύσει έντονη αστυνομική δύναμη η οποία διερευνά το τραγικό συμβάν ενώ τα δύο άτομα που
εμπλέκονται στο φονικό -οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι είναι αδέρφια- οδηγούνται στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας μετά από την καταδίωξη και σύλληψη τους.  Το φονικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να έλαβε χώρα μπροστά στην οικογένεια του θύματος. Οι εμπλεκόμενοι μένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα ενώ το θύμα φέρεται να δούλευε σε επιχείρηση στους Μύλους Πελασγίας.
Οι κάτοικοι της περιοχής φοβόντουσαν αρκετό καιρό ότι θα συμβεί ένα τόσο σοβαρό περιστατικό μιας και δεν ήταν λίγες οι αφορμές που είχαν δοθεί το τελευταίο διάστημα. Οι διαπληκτισμοί μάλιστα, ανάμεσα τους,  ήταν ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο.
 Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης
 https://lamianow.gr

1 σχόλιο:

  1. Το όμορφο χωριό μας έχει γίνει τελευταία πρωταγωνιστής αρνητικών νέων, ας ελπίσουμε να σταματήσει εδώ, η δε ανεξέλεγκτη διαμονή Ρομά μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά