Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

«Πουλημένε... σήκω και φύγε» - Τα άκουσε στα Χανιά ο Τσίπρας

Δέκτης έντονης φραστικής επίθεσης έγινε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις Μουρνιές Χανίων.
Ο πρωθυπουργός, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη, βρέθηκε σήμερα στις Μουρνιές, όπου μίλησε στελέχη και φίλους του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ένας νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση.
«Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.
Η αντίδραση των ανδρών, τόσο της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ήταν άμεση. Τον πλησίασαν και τον
ανάγκασαν, ουσιαστικά, να οπισθοχωρήσει και τελικά να αποχωρήσει από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα biskotto.gr:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, hania.news ο κ. Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής:
«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…».
in.gr

1 σχόλιο:

  1. Mπορει καποιος να μας υπενθυμισει τι ποσοστο δωσανε στον Τσιπρα και στον Συριζα οι Χανιωτες και γενικοι οι Κρητικοι στις πεοηγουμενες αλλα και στις τελευταίες εκλογες??? Τωρα τον βριζουν??? είναι αργα να τους πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά