Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Φωνάζει όποιος φοβάται – Ποιος φοβάται τον Φρουζή;

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ και τα «νταηλίκια» του Π. Πολάκη, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό(;), προκαλούν πλέον μόνο θυμηδία. Καθώς άθελα τους αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις και επιδιώξεις του «υπαρχηγού» και κατ’ επέκταση του αρχηγού και μεγάλου μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Π. Πολάκης και οι συμπρωταγωνιστές του στο κωμειδύλιο Δ. Τζανακόπουλος, Γ. Ραγκούσης και Δ. Λάππας θέλουν δυο πράγματα:
  1. Να μην καταθέσει ο Κ. Φρουζής.
  2. Να προκαλέσουν την παρέμβαση εκείνης της «φρουρά, φρουρά, φρουρά» του Μ. Μπαλαούρα, ώστε να «εκπληρωθεί» το ρηθέν από την Κουμουνδούρου, ότι η χώρα έχει επιστρέψει στην «δεκαετία του ‘50», τότε που ο «μπάτσος» συλλάμβανε κατά βούληση, τότε που η εφημερίδα ήταν διπλωμένη και ανάποδα στην μασχάλη και τότε που ο χαφιές της γειτονιάς, έκανε πάρτι στο μισοσκόταδο.
ΟΜΩΣ ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο Φρουζής. Αυτός δηλαδή, που ενώ φέρεται ως το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου Novartis, ως ο άνθρωπος που μοίραζε το μαύρο χρήμα, επί ΣΥΡΙΖΑ δεν κλήθηκε ούτε καν ως μάρτυρας! Όχι σαν κατηγορούμενος. Ούτε ως απλός μάρτυρας. Γιατί άραγε;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ η εξυπνάδα δεν συναντήθηκε ποτέ με την πονηριά-πόσο μάλλον με την κουτοπονηριά-οι εμφανώς φοβισμένοι της Κουμουνδούρου προσπαθούν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, μήπως και τσιμπήσει κανείς στην κακότεχνη σκηνοθεσία τους. Διατάζουν το «πιστόλι» του ΣΥΡΙΖΑ να γράψει, το «ηρωικό» αλλά πένθιμο, ότι ο Κ. Μητσοτάκης προστατεύει τον Φρουζή, για να μην… πέσει… στα χέρια του Πολάκη. Και δεν σκέπτονται καν, ότι ακόμα και ο ανήξερος της ιστορίας, θα αναρωτηθεί, «μα καλά, τον είχαν 3 χρόνια για να τον πιάσει στα χέρια του ο Πολάκης, γιατί δεν το έκαναν;»
ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ το γεγονός, ότι πίσω απ’ αυτήν την κραυγαλέα συμπεριφορά προβάλλει μια τεράστια προσβολή για το σύνολο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία εμφανίζεται να μην διαθέτει κανέναν άλλον πέραν του Π. Πολάκη και του Δ. Τζανακόπουλου, οι οποίοι είναι ικανοί να …ξεσκεπάσουν τον Φρουζή και την «άθλια μεθόδευση». Αυτό αφορά πρωτίστως τους απαξιωμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ότι ο Α. Τσίπρας θα προτείνει ξανά τους νόμιμα και δημοκρατικά εξαιρεθέντες  Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλο ως μέλη της προανακριτικής, θα αποδειχθεί η πράγματι άθλια μεθόδευση, για την μπαχαλοποίηση της προανακριτικής. Ο Α. Τσίπρας θα πρέπει ίσως να καταλάβει, ότι η Δημοκρατία έχει νόμους και κανόνες. Και το κοινοβούλιο δεν είναι Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, για να το βάζει να ψηφίζει, μέχρι να ψηφίσει αυτό που ο ίδιος θέλει.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι φοβάται και από τον Φρουζή και από την προανακριτική. Το τι ακριβώς φοβάται το ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις, βάσει των στοιχείων που υπάρχουν ή εκτιμήσεις βάσει των πληροφοριών, οι οποίες επίσης υπάρχουν. Αλλά αυτό που δεν γίνεται, είναι ο Α. Τσίπρας και η «ομάδα κρούσης» του, να επιβάλλουν πραξικοπηματικά την επιθυμία μιας μικρής μειοψηφίας στην πλειοψηφία. Κόντρα στους νόμους και στην αρχή της πλειοψηφίας, που είναι η καρδιά της δημοκρατίας. Όπως δεν μπορούν να επιβάλλουν με «τσαμπουκά», κόντρα σε κάθε λογική, ο Π. Πολάκης και ο Δ. Τζανακόπουλος, να είναι ταυτοχρόνως και ελεγκτές και ελεγχόμενοι. Να έχουν το παράλογο προνόμιο δηλαδή, να κρίνουν τους εαυτούς τους. Ακόμα κι ο Μαδούρο ή ο Ερντογάν, ίσως θα δίσταζαν λίγο…
 Του ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 https://tomanifesto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά