Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρξ, οι (λαθρο)μετανάστες και οι γιαλαντζί αριστεροί…

Ρωτάς τον άλλον γιατί και πως είναι αναφανδόν υπέρ της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας και σου απαντάει: «μα είμαι αριστερός αφού… οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες είναι αδέρφια μας»!
Τώρα το τι σόι αριστερός είναι κάποιος που αγνοεί βασικό μαρξισμό, μόνο στην Ελλάδα το ρωτάμε.
Ειδικά από τότε που ο «αριστερός» και «ριζοσπαστικός» Σύριζα ήρθε στα πράγματα, με τον αρχηγό του τον επαναστάτη να αμφιβάλλω πολύ αν άνοιξε ποτέ οποιοδήποτε βιβλίο περί μαρξισμού, πόσο δε μάλλον να διάβασε τον ίδιο τον Μαρξ.
Για να μην αναφερθώ στο «ορθόδοξο» ΚΚΕ, που ελλείψει προλεταριάτου και βιομηχανικών εργατών στην Ελλάδα έριξε όλο το επαναστατικό του βάρος στη στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων, αγνοώντας τεχνηέντως τις διδαχές του Μαρξ, στο όνομα του οποίου πουλάει «μαρξισμό» και «επανάσταση» εδώ και δεκαετίες.
Χώρια τη στήριξή του στους αγρότες, τους οποίους όμως τόσο ο Λένιν όσο και ο Στάλιν (μαρξιστές κι οι δυο) εξαφάνισαν από
προσώπου γης (στην ΕΣΣΔ).
Που να τα ξέρουν όμως αυτά οι αγρότες, που τρέχουν πίσω από τον Κουτσούμπα; Που καιρός για διάβασμα βαριάς αριστερής πολιτικής φιλοσοφίας και ιστορίας;
Δεν τα λέει κι ο Μπογιόπουλος στα πάνελ… οπότε;
Και για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν Μαρξ, να θυμίσω πως σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν «ένα τρομερό παρασιτικό σώμα που περικλείει την κοινωνία όπως ο εμβρυϊκός σάκος που καλύπτει το κεφάλι του βρέφους και κλείνει τους πόρους του».
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι», έγραφε, «δεν έχουν κανένα οικονομικό λόγο ύπαρξης αλλά αποτελούν μια τεχνητή κάστα που συνυπάρχει με τις πραγματικές κοινωνικές τάξεις και για την οποία η διατήρηση του καθεστώτος είναι θέμα αυτοσυντήρησης».

Απίστευτο; Και όμως… διαβάστε το The Eighteenth Brumaire of Louis Bonaparteτου Μαρξ,και θα πειστείτε.
Και επίσης αν ψάξετε θα βρείτε τι έλεγε ο Μαρξ (και ο Έγκελς) για τους λαθρομετανάστες της εποχής του, που τους θεωρούσε εχθρούς του προλεταριάτου, για το οποίο έγραφε και αγωνίζονταν, εν αντιθέσει με τα σημερινά κακέκτυπά του στον Σύριζα, στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και στις υπόλοιπες «επιχειρηματικές οντότητες» της ευρύτερης καθ’ ημάς αριστεράς.
Αν λοιπόν κάποιοι επαγγελματίες «αριστεροί» παίρνανε τον Μαρξ τοις μετρητοίς, και όχι απλά για να το παίζουνε διανοούμενοι και «αγωνιστές» στα μπαράκια, τότε θα γνώριζαν ότι σύμφωνα με το ίνδαλμά τους, ο (λαθρο)μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι δηλαδή το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
Επίσης, η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.
Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών, κατά τον Μαρξ πάντα, είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Θέλετε κι άλλα; Η λαθρομετανάστευση, έγραφε, χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου!
Τα γνωρίζει άραγε όλα αυτά ο πολύς «δόκτωρ» Μπαρουφάκης, που δηλώνει μαρξιστής, και που μας είπε επίσημα ως αρχηγός αριστερού κόμματος (τρομάρα του) ότι όλοι οι «λαθρομετανάστες» στην Ελλάδα θα πρέπει να πάρουν ΑΜΚΑ κλπ. για να μπορούν να πιάσουν αμέσως δουλειά;
Ναι, σε μια χώρα που πλήττεται από θηριώδη ανεργία, με 500.000 καταρτισμένους νέους της να έχουν φύγει στο εξωτερικό, και με τις μόνες δουλειές που μπορεί να βρει ένας νέος, ασχέτως προσόντων, να είναι μπαρίστας ή γκαρσόν, ο μαρξιστής «οικονομολόγος» (χα χα χα) Μπαρουφάκης θέλει να εργάζονται όλοι οι μετανάστες!
Που άραγε; Στα εργοστάσια και στα ναυπηγεία που έφτιαξε ο αριστερός Σύριζα κατά την πενταετή σχεδόν διακυβέρνησή του, με τον ίδιο στο οικονομικό τιμόνι για ένα ολόκληρο ηρωικό εξάμηνο; Και με τον πούρο μαρξιστή Λαφαζάνη (ή Δραχμαζάνη) στο υπερυπουργείο Ανάπτυξης;
Εν κατακλείδι, όπως και σε όλα τα άλλα θέματα, έτσι κι εδώ οι νεοέλληνες έχουμε τους αριστερούς που μας αξίζουν. Ή αλλιώς έχουμε αριστερούς που αγνοούν τον βασικό μαρξισμό.
Τζερτζελές δηλαδή να γίνεται, οι βουλευτικοί μισθοί να πέφτουν… κι άσε τους σανοφάγους να ψηφίζουν αριστερούς σωτήρες.
Δεν είδατε τις προάλλες τον «αριστερό» Γεωργούλη να ξεδιπλώνει το όραμά του στο ευρωκοινοβούλιο; Θυμίζοντας τον άλλο ρήτορα, τον καταρτισμένο (δεξιό όμως) Ανατολάκη, τον πάλαι ποτέ νομοθέτη του ΛΑΟΣ στην βουλή;
ΥΓ-By the way, εκείνος ο πολύγλωσσος ευρυμαθής Βουσμάνος (ο Ζαγόρ της καρδιάς μας ντε) τι γίνεται; Ζει; Δεύτερη θητεία στην ευρωβουλή, κι ακόμη να κάνει μια τοποθέτηση έτσι για τα μάτια του κόσμου… για να δικαιολογήσει τα 20 κολλαριστά που τσεπώνει κάθε μήνα για να νομοθετεί για εμάς σε επίπεδο Ευρώπης…
Τουλάχιστον ο Κρίτων ο Αρσένης τοποθετούνταν επί παντός επιστητού… ακόμη και για το «ζευγάρωμα» της μεσογειακής σαρδέλας, και πως αυτό επηρεάστηκε από την κλιματική αλλαγή. Λείπει από τις Βρυξέλλες η νηφάλια και μεστή πολιτική φωνή του… Να τα λέμε όλα.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά