Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Να τον χαίρεται ο Τσίπρας, τον υβριστή Πολάκη!

Ο κολλητός του Τσίπρα, ο γνωστός Πολάκης, επανέρχεται μέσω Facebook και με τη γνωστή βλαχομαγκιά που τον διακρίνει εξαπολύει νέα επίθεση στα ΜΜΕ για την Ειρήνη Αγαπηδάκη, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε σφοδρή κριτική ακόμη και από φιλικά Μέσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών.
Εμφανώς ενοχλημένος (μπορεί και ολίγον θολωμένος) από την απάντηση της κυβέρνησης και από τα ΜΜΕ τα οποία- άκουσον-άκουσον- τόλμησαν να τον κριτικάρουν για τις χυδαιότητες που έγραψε για την Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook, μεταξύ άλλων:«Λοιπόν ακούστε ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που ο,τι και να
κάνετε ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!», προσθέτοντας ότι δεν παίρνει λέξη πίσω απ΄όσα είχε γράψει. Μεταξύ μας τώρα, αυτό δα έλειψε να πάρει πίσω τις χυδαιότητες που γράφει τα μαύρα τα μεσάνυχτα. Τότε δεν θα ήταν… Πολάκης!

Η κριτική από την «Εφημερίδα των Συντακτών»

Για τον Παύλο Πολάκη, που είναι γνωστός για τους τρόπους του και τις επιθέσεις του στα ΜΜΕ, δε σημαίνει τίποτα ούτε το γεγονός ότι και φιλική «Εφημερίδα των Συντακτών» εξαπολύει πυρά εναντίον του, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κύριος Πολάκης δεν δικαιούται ούτε να αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά ζητήματα, στρέφοντας τα βλέμματα πάνω του, ούτε να προσθέτει τη δική του τοξικότητα στον δημόσιο λόγο, ούτε να ενισχύει τον κοινωνικό στιγματισμό με συμπεριφορές στις οποίες διαπρέπουν άλλοι πολιτικοί χώροι. Δεν μαθαίνει από τα λάθη του»
manifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά