Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Με Απόστολο Γκλέτσο και Σταμάτη Κραουνάκη το άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά

Οι εκπλήξεις από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Με  τον καλλιτέχνη  Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και με το όνομα – έκπληξη του Απόστολου Γκλέτσου επιχειρεί ο ο Αλέξης Τσίπρας το πολυαναμενόμενο εγχείρημα για το άνοιγμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Η μεταγραφή της Κουμουνδούρου … από τη Στυλίδα αποτέλεσε μία μικρή έκπληξη στη λίστα με τις προσωπικότητες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνονται ονόματα από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.
Βέβαια, ο κ. Γκλέτσος  δήλωνε ΑΝΕΛ., έχει πει επίσης ότι είναι πιο κοντά στο ΚΚΕ, αλλά είχε κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Η αποθέωση σε Πολάκη και Τσίπρα

Πιο αναμενόμενη η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη, συνθέτης και τραγουδιστής, ο οποίος φημίζεται για τα
φυλοσυριζαϊκά του αισθήματα. Θυμίζουμε πως αποθέωνε και στήριξε τον Παύλο Πολάκη να χορεύει με το τσιγάρο στην πίστα.
Είχε πει τότε για να τον στηρίξει: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».
Για τον Αλέξη Τσίπρα είχε πει: «Αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα,  είναι ένα καθαρό παιδί. Είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει κόμμα χωρίς αυτόν».
in.gr

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο Κραουνάκης δεν είπε μόνον αυτά,είπε και τα ακριβώς αντίθετα για τον Τσίπρα.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ:Ποια αριστερά;ο μπούλης ο τσίπρας ή το ΚΚΕ που παρ όλο που το ψηφίζω με κάνει έξαλλο με τον ξύλινο λόγο του. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο τους ψήνουν το ψάρι και από τις δύο πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας σε παρακαλω, τι σχεση εχει τουτη η ρουφιανια σου με τη προσωπικη ζωη των δυο συμπολιτών μας , που θελουν να εκλεγουν και να υπηρετησουν το κοινωνικο συνολο?
      Ο ιδιος παντως θα πιστευεις ότι εισαι καθαρος, ωσπου να ακουστει και για σενα καποια βρωμια από καποιους προστυχους σαν τη μουρη σου!!

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να έχεις πολύ άρρωστο μυαλό για να νομίζεις οτι είναι πρόστυχο να ψήνεις το ψάρι και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε δεν ακούστηκε τίποτα, ο ίδιος ο κ Γκλετσος το ανακοίνωσε.Γιατι λες ότι οι άνθρωποι δεν είναι καθαροί? Δεν κατηγόρησα κανένα απλώς είπα ότι οι άνθρωποι είναι ομογαλακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ο Γκλέτσος δεν ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Είχε πεί ότι θα παραιτηθεί αν υπογραφόταν η συμφωνία και πολλά άλλα μαργαριτάρια για τον Τσίπρα. Α ρε τι κάνει η καρέκλα και το συμφέρον! Γιατί το ξέρει πολύ καλά ο ότι θα βγεί βουλευτής στη Φθιώτιδα αν κατέβει. Τρέμε Βέττα. (Το θυμάστε το alter ego) του Γκλέτσου όταν ήταν δήμαρχος Στυλίδας και ο Βέττας πρόεδρος Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά