Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τσίπρας: Επέστρεψε με νέα γκάφα και το Twitter τρολάρει ανελέητα

Δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη «ότι στην Κατοχή ακούγαμε Deutche Welle» για τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε ακόμη σε ένα ατόπημα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σφοδρής αντιπαράθεσης στη Βουλή ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον αριθμό των επικαίρων ερωτήσεων που απαντώνται στην «Ώρα του Πρωθυπουργού»,  ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόσες ερωτήσεις απάντησε στη δική του θητεία.
Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από τον Αλέξη Τσίπρα και απόφοιτο του ΕΜΠ, καθώς όπως είπε, από τις 14 ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει στις 3, υπολογίζοντας το ποσοστό σε… 3%.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας νέο σεισμό στα social media.
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο έπεσε εντελώς έξω, αλλά η απάντησή του δεν πλησίασε καν την σωστή.
Κι αυτό γιατί αν λάβουμε υπόψιν τις 18 συνολικά ρωτήσεις που είπε ο Τσίπρας, το ποσοστό αντιστοιχεί σε 16,666%, ενώ αν υπολογίσουμε τις 14 ερωτήσεις που συζητήθηκαν, ο αριθμός ξεπερνά το 20%.

To twitter τρολάρει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά