Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Οι χειρότερες γιορτές των Συριζαίων

Ήταν μια καλή χρονιά το 2019 κι ας λένε οι αριστεροί κακομούτσουνοι  επαγγελματίες του πεσιμισμού. Ήταν η χρονιά που γύρισε το πράγμα και επιτέλους άρχισε ο κόσμος να χαμογελά. Αυτοί που λένε το αντίθετο είναι οι τύποι που πέρυσι τέτοιο καιρό κυκλοφορούσαν με κρατική Μερσεντές και φέτος ξαναθυμήθηκαν τι σημαίνει να οδηγούν οι ίδιοι.
Δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή. Μια πάνω και μια κάτω. Μια ίσια και μια στραβά. Μια με την τσέπη γεμάτη από τον παχυλό κρατικό μισθό και μια με τα ολίγα που μπορείς να βγάλεις με την αξία σου, αν μπορείς. Μια με τους παρατρεχάμενους να σου κάνουν όλες τις δουλειές πριν καν τις σκεφτείς και μια αποσταμένος στην ουρά του σούπερ μάρκετ να περιμένεις την σειρά σου για το ταμείο. Μια να βγάζεις λόγους και να σε χειροκροτούν, αλλά και μια να πας ν’ ανοίξεις το στόμα σου και να σου απαντάνε «άσε μας ρε φίλε».
Θα μου πείτε πως αυτοί οι κύκλοι δεν
αφορούν μόνο τους Συριζαίους που φέτος έκαναν μαύρες γιορτές, αλλά και τους Νεοδημοκράτες που φέτος απολαμβάνουν τα καλά της εξουσίας. Ασφαλώς αφορά και τους δυο, μόνο που την τελευταία μέρα του χρόνου φέτος, επιτρέψτε μας να είμαστε κομμάτι χαιρέκακοι με τα αριστερά μαγκάκια που απώλεσαν την εξουσία. Κι αν μεθαύριο αποδειχθούν και τα παλικάρια του Κυριάκου ίδια κουμάσια με τους Συριζαίους, έχουμε τον τρόπο να τους εξηγήσουμε και κείνων πέντε πράγματα.
Το μισό 2019 όμως και το 2020 ανήκει στους νικητές των εκλογών. Που ως τώρα δείχνουν να έχουν πάρει το μάθημα του 2015-2019 και να είναι όλοι τους τύπος και υπογραμμός. Κάνουν την δουλίτσα τους δίχως φανφάρες και αλαζονείες, πράττουν όσα υποσχέθηκαν δίχως κωλοτούμπες και δίνουν στον κοσμάκη πίσω την χαρά που τους έδωσε τον Μάιο και τον Ιούλιο στις εκλογές. Να μην τους ματιάσω δηλαδή, ως τώρα εξαίρετα τα πάνε.
Σε αντίθεση με τους στραπατσαρισμένους των εκλογών, που αντί να βάλλουν το κεφάλι κάτω και να σκεφτούν τι λάθη έκαναν και τι απογοητεύσεις έσπειραν στον κόσμο τους, σηκώνουν πάλι μύτη και αλαλάζουν ως κατήγοροι και επικριτές. Από μέσα τους κλαίνε βέβαια, διότι ξέρουν πως έχασαν κάτι που κέρδισαν ως τζόκερ και που το άφησαν να φύγει μέσα από τα δάκτυλα τους εξ αιτίας της πολιτικής τους μυωπίας, της ιδεολογικής τους εμμονής και της ιστορικής τους κακίας. Και αντί να βγάλουν ένα μαντήλι απ’ την τσέπη και να σκουπίσουν τα δάκρυα, υψώνουν το δάκτυλο και παριστάνουν τους εξοργισμένους εισαγγελείς.
Μόνο που αυτή την φορά (κι αυτή την χρονιά), οι απέναντι δεν φοβούνται,  γελούν κοροϊδευτικά και τους βγάζουν την γλώσσα από θέση ισχύος Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια…
Δημ. Καμπουράκης-liberal.gr

2 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς κακομουτσουνοι, εμπαθείς, ρεβανσιστες με τον ίδιο το λαό και όχι με τους πολιτικούς αντιπάλους, τιμωρώντας ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού που δεν τους ψήφισε καυχαζοντας ξεδιάντροπα μέσα στη Βουλή ότι συνειδητά το πράττουν αγνοώντας ότι στη δημοκρατία η μειοψηφία έχει τα ίδια δικαιώματα με την πλειοψηφία. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κοινωνία του χάους, της κατάθλιψης της απαξίωσης, μίσους και αντιπαλότητες μεταξύ των κοινωνικών ομάδων του λαού για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία. Ο Έλληνικος λαός έχει περηφάνεια και τους έστειλε εκεί που το αξίζουν αλλά και οποιονδήποτε άλλον τολμήσει να λειτουργήσει αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....μόνο που την τελευταία μέρα του χρόνου φέτος, επιτρέψτε μας να είμαστε κομμάτι χαιρέκακοι με τα αριστερά μαγκάκια που απώλεσαν την εξουσία.

    Δεν είναι η μονη φορα κ. γραφια μου που φαινεσθε χαιρέκακος! Εξυπητετητε τη καμπανια μισους και δισφημισης του πολιτικου αντιπαλου που είναι η βαση της στρατηγικης πολιτικης της ΝΔουλας, κατευθυνομενη από μελη της, σαν Αδωνι και Βοριδη του σκληρου πυρινα της, τα οποια εγγυώνται και τη πλειοψηφια της στη Βουλη! Ετσι ο κ. Κουλης είναι αιχμάλωτος και χειραφετημένος απ~αυτους και τους παρομοιους σαν τον Χρυσοχοιδη, που ηδη κατεθεσε νομοσχέδια του προς ψηφιση τη Νεα χρονια με στοχο τον πειθαναγκασμο και περιορισμο της Ελευθεριας των πολιτων !! Προσωπικα διαβλεπω να ~ρχονται ανωμαλα και δυσκολα χρονια στο εσωτερικο της Χωρας μας με τους δεξιοφρονους στο τιμονι, σε συνδιασμο δε με τις απαιτησεις του Ανατολικου γειτονα μας και τη μαλθακοτητα του κ. Κουλη και πολυ επικινδυνα. Περα απ~αυτα ομως αλυγιστα θα παραμενουν , η πιστη στο Εθνος μας και η ελληνικη, μοναδικη στο κοσμο ψυχη μας!
    Καλη χρονια 2020 σε ολους, στον εξαιρετο κ.Βασιλη που μας φιλοξενει εδω στο pelasgia.blogspot, στους αναγνωστες και σ~ ολους τους σχολιστες με τους οποιους ανταλλαζομαι γνωμες και παριμοιες!!Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά