Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Το ψέμα δεν κόβεται

Επάγγελμα έχει κάνει το ψέμα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος προφανώς θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς που θα εξαγοράσει με καθρεπτάκια.
Βγήκε στον ΑΝΤ1 για να μετρήσει τι έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι δίνει η Νέα Δημοκρατία. «Ξέχασε» όμως να πει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει αυτά που εκείνη κατάφερε να κερδίσει μέσα σε λίγους μήνες καθώς ο πρώην πρωθυπουργός φρόντισε να εξαντλήσει τα διαθέσιμα με την περιβόητη πια 13η σύνταξη η οποία εν τέλει αποτέλεσε άλλη μία αιτία για την συντριπτική του ήττα. Γιατί οι Έλληνες δεν είναι ανόητοι.
Έτσι έμεινε σε αοριστίες και συνέκρινε ανόμοια πράγματα για να πείσει πως
ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται. Εν τέλει κατάφερε να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο και να εκτεθεί για πολλοστή φορά.
Έπειτα δεν πρέπει να είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος ο Αλέξης Τσίπρας από την εξαναγκαστική διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξέρει πως η πολιτική του επιβίωση εξαρτάται από αυτή όμως υποχρεούται πλέον να συγχνωτίζεται με πρόσωπα που πιθανότατα σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχαν καν στο οπτικό του πεδίο.
Και αυτά τα πρόσωπα οπλίζουν τους αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα να τον ξεσκεπάζουν και να τον ακυρώνουν. Δεν είναι τυχαίο πως η Νέα Δημοκρατία για να σχολιάσει τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 «δανείστηκε» μια παλαιότερη φράση του Γιάννη Ραγκούση: «Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία».
manifesto.gr

3 σχόλια:

  1. Πιο ειλικρινεστερο πολιτικο ανδρα στη νεωτερη 80ετη ιστορια του Ελληνισμού, κατ~εμε, απο τον θεοσταλτο Αλεξη Τσιπρα δεν ειμαι εις θεσην να αναφερω!
    Και μονο που, μετα την προσφατη τρομερη οικονομικη ανεμοθυελλα που περασαμε εξ αιτιας της απελπιστικα κακης διαχειρισης της οικονομιας μας προηγουμενων κυβερνήσεων, τα καταφερε να παραμεινει η Ελλαδα στην Ενωμενη Ευρωπη και μαλιστα σε μια περιοδο, που οι απειλες των εξ Ανατολων συμμαχων μας οργιαζουν,του οφείλουμε ένα μαγαλο και εγκαρδιο ευχαριστω! Ο Θεοςνα σε φυλαει Αλεξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Εμ ,κόβεται:
    Όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι :έξις δευτέρα φύσις. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερει οτι απευθύνεται σε ζωντανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά