Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Υπόθεση Novartis: Σχέδιο προφυλάκισης Σαμαρά, Γεωργιάδη, Λοβέρδου καταγγέλλει ο Αγγελής

 Κατάθεση φωτιά.
Υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνη Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, κατέθεσε σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής, κατά την πολύωρη κατάθεσή του στον συνάδελφό του Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος διερευνά τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις κατά τη δικαστική διερεύνηση της σκευωρίας της Novartis.
Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο κ. Αγγελής κατά την συμπληρωματική κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρή. Αποκαλύψεις που δείχνουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου το οποίο θα επλήττε πολιτικά το κόμμα της τότε αντιπολίτευσης και σημερινής Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.


Ο κ. Αγγελής, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι το σχέδιο που υπήρχε για βραχιολάκια σε πολιτικούς, αφορούσε τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο και θα εκτελείτο λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γινόντουσαν.

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε και πάλι στον «Ρασπούτιν» (Δημήτρη Παπαγγελόπουλο) και υποστήριξε ότι τα περί προφυλάκισης των τριών πολιτικών προσώπων, προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσια Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Μάλιστα, ο κ. Αγγελής, δήλωσε στον κ. Ζαχαρή ότι είναι πρόθυμος, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των καταθέσεων του, να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τις κυρίες Δημητρίου και Παπασπύρου.



Δόλο αποδίδει στην Τουλουπάκη



Παράλληλα, ο κ. Αγγελής αναφερόμενος στην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, της απέδωσε αυτή τη φορά όχι μόνο ανεπάρκεια αλλά και δόλο.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ο κ. Αγγελής, ότι από όλη τη συμπεριφορά της κυρία Τουλουπάκη, ήταν πασιφανές ότι στηριζόταν στις πλάτες τρίτου, δηλαδή του «Ρασπούτιν».

Ως προς το ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» ο κ. Αγγελής , φέρεται να παρέπεμψε στις κυρίες Παπασπύρου και Δημητρίου, όπως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, που ξέρουν όπως είπε το όνομά του και του το είχαν πει.

Όμως, ο κ. Αγγελής, εξέφρασε την απορία του στον κ. Ζαχαρή γιατί δεν έχει κληθεί ακόμη η κυρία Δημητρίου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει, καθώς ήταν σε γνώση της όλα όσα εκείνος έχει καταθέσει.



«Με πρόδωσαν, με πούλησαν, με έστυψαν»



Παράλληλα, ο κ. Αγγελής καταθέτοντας, εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν τα επίμαχα πρόσωπα τα οποία εμπιστεύονταν και με τα οποία είχε στενότατη συνεργασία, αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Νιώθω ότι με πούλησαν, με πρόδωσαν και με έστυψαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκα κι αυτό είναι κάτι που με πονάει πολύ».

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Ζαχαρής διαβίβασε αμέσως αντίγραφο της κατάθεσης του κ. Αγγελή στη Βουλή. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

6 σχόλια:

  1. Κι ενώ όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ξεκάθαρα το σχέδιο αυτό είναι ν΄απορείς γιατί παραπέμπεται μόνο ο ''τσιλιαδόρος'' όπως χαρακτηρίστηκε κι όχι ο ''κλέφτης''. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα αποκαλύπτεται η ανατριχιαστική τακτική τους η οποία θυμίζει μεθόδους της Σταλινικής περιόδου και βέβαια δεν είναι έργο ενός ανδρός. Εδώ δεν τίθεται θέμα κομματικής επιλογής αλλά πρέπει να καταστεί σαφές από κάθε Έλληνα ότι αυτοί οι μέθοδοι δεν είναι αποδεκτοί και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως,όπως το λες είναι χαιβανι /λεβεντομαγκα της Ανατολικης Φθιώτιδας!!
      Τωρα που στριμωχθηκε ο κ. Κουλης με την απραξια του, το προσφατο σκανδαλο στο ποδοσφαιρο, τις αδυμαμιες του να κυβερνηση αξιοπρεπως την ενδοξη και ιστορικη οσο καμια άλλη στον κοσμο Χωρα μας, βγηκαν στη σκηνη τα λειψανα.
      Αντι λοιπον ο κ.Κουλης να επανδρωσει τα υπουργεια και επιτελεια του με νεους επιστημονας και γερα νεα προοδευτικα μιαλα, απλοφτερουγα στα ουρανια γερακια και σταυραετους,ψαψνει στα γεροκομεία και φερνει στο προσκινηο παραπλανημενα προσωπα για να τα εκμεταλευθει καποιες περιστασεις.
      Ετσι, χανεται η ευκαιρια για προοδο στο τοπο και ηθελημένα αφινομαστε να παρασυρομαστε σε καθημερινες διαμάχες , για να επιζουν ο κ. Κουλης και η επιλεγμενη αξιοπρεπη συντροφια του!! Και συ το θυμα δεν παιρνεις χαμπαρι , αλλα βαρας το δικο τους χαβα!!Ουστ!

      Διαγραφή
    2. ρε συ συντροφε και αλλοι εχουν χασει εκλογες αλλα δεν κανουν ετσι εσυ αυτοεξευτελιζεσαι καθημερινα

      Διαγραφή
  3. ...κανουν ετσι εσυ αυτοεξευτελιζεσαι καθημερινα
    Αν αυτά είναι αυτοξευτελισμος , πες μου λεβεντομαγκα της Ανατολικης Φθιώτιδας πως μπορει να εκφρασθεί η αγανακτηση ενός λογικου ανθρωπου, όταν βλεπει τα τοσα στραβα στην ελληνικη κοινωνια κι ερχεται αντιμέτωπος με τετοια ατομα σαν και σενα. Απορει , πως είναι δυνατον να υπαρχουν αντιρησεις πανω σε τετοιες καταφαφανεις σκευορειες και όταν δει οτι υπαρχουν, καταληγει, ότι είναι οι ανόητοι η του συμφέροντος που δεν θελουν ναπροσφερουν για τη Πατριδα τους μηδεν και τιποτα . Η Τσεπα και το τομαρι είναι ο μπουσουλας! . Ολη αυτη η ακριτη κατακραυγή λοιπον για τη τσεπα και τον παρα. Μηπως και γιατι εχασε ο Αλεξης τις εκλογες! Ειπε ο Κουλη θα σας δωσω τα κατακρατουμενα και πηρε την πλειοψηφια! Ουστ και παλι Ουστ!
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστος με σοβαρα επιχειρηματα οπως ....Ουστ και παλι Ουστ! με τετοια επιχειρηματα σας εστειλε ο λαος στον αγυριστο

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά