Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δείξε μου τους συνεργάτες σου…

 Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι.
Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της νέας φάσης στην οποία μπαίνει η χώρα, στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας και, μερικώς έστω, σωτηρίας του βασικού εθνικού προϊόντος που είναι το τουριστικό προϊόν, περιείχε τα στοιχεία που θα ανέμενε κανείς από έναν πολιτικό ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής. Λόγος νηφάλιος, μέτρα συγκροτημένα που και την κοινωνία γίνεται προσπάθεια να οργανώσουν και τους θεσμούς να προασπίσουν, περιγραφή όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια της κατάστασης χωρίς προσπάθεια ωραιοποίησης, επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών.
Το καινούργιο που έφερε η προχθεσινή ενημέρωση ήταν μια σειρά κυβερνητικά στελέχη, σχεδόν άγνωστοι στα ΜΜΕ, που εργάζονται σιωπηλά και ενημερώνουν, όταν
χρειάζεται, με ακρίβεια.
Διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις αλλά είναι ευρύτερα εγγράμματοι – η εγγραμματοσύνη τους αυτή (ας το πούμε έτσι) τους οπλίζει με επικοινωνιακό χάρισμα, που συνοδεύει το υψηλό επίπεδο της εργασίας τους. Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Νίκος Παπαθανάσης (που δεν χρειαζόταν να κολακεύσει τον Πρωθυπουργό), περιγράφοντας τον σχεδιασμό του τομέα τους, μετέδωσαν μια σιγουριά αξιοζήλευτη, χωρίς καν να χρειάζονται συγκρίσεις με το πολιτικό προσωπικό του παρελθόντος.
Εντυπωσιακός ήταν και ο λόγος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου. Η ακριβολογία του, η λιτότητα του λόγου του και η συγκρότησή του γίνονται πηγή αισιοδοξίας αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ο οργανωτικός νους του κυβερνητικού σχήματος. Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι. 
Ηλ. Κανέλλης-in.gr

10 σχόλια:

  1. Σκέφτομαι,αν δεν είχαμε πέρυσι εκλογές,ποιοι θα είχαν την διαχείριση σήμερα της κατάστασης και με πιάνει σύγκρυο. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκριο το δικο σου προερχεται από υπολειτουργια του θυροειδη!!
      Υποθυρεοειδισμό το λενε και τυχαινει σε ατομα με αμφιβολη πεποιθηση, οπως, οταν ενας βρυζει και σκοτωνεται για τον Κουλη, ενω στο βαθος συμπαθει τον Αλεξη! Ετσι και με σενα, ενω θαθελες πολυ να υποστηριζεις τον Αλεξη παιρνεις θεσεις του Κουλη! Αυτος ο εσωτερικος αγωνας σου ξανεμιζει τη γλυκοζη στο σωμα σου και σου προκαλει τα ριγη!! Θα καλιτερευσεις αμα αλλαξεις συνηθειες , να τρως κανενα κοψιδι λιπαρο μεσα μεσα για να πιασει λιγο λιπος το πετσι σου , οπως λεγαν οι γιαγιαδες μας , κι υστερα να παρεις μια σημαια με τον Αλεξη πανω που θα την ξανεμίζεις,ενω τελικα θα πρεπει και να παψεις να θυμωνεις , λεγοντας αρλουμπες !!Καλο θα ηταν να συντονισεις τις εξωρμησεις σου και με τον ουστ, τον παρακατω ανωνυμο 11.09, και να βγαινετε παρεουλα, ωστε ο ενας να προσεχει τον αλλον και για να κανετε μεγαλυτερο ντορο για τον Αλεξη στο ωραιο χωριο σας με τη κρυοβρυση κατω από τα πλατανια !! Ρουφατε λοιπον ησυχα το βαρυ γλυκυ καφεδακι σας εκει και εν καιρω θα περασω να τα πληρωσω!!

      Διαγραφή
    2. Γιατρέ χρειάζεστε γιατρό!
      Υποσχέθηκα χθες στον εαυτό μου πως θα αδιαφορώ και θα προσπερνώ τα απαξιωτικά και χλευαστικά σου σχόλια και δεν θα ξαναπαρασυρθώ σε μια τοξική αντιπαράθεση μαζί σου.
      Εσύ δεν μπαίνεις για μια ανταλλαγή απόψεων που είναι πάντα χρήσιμη ακόμα κι ας διαφωνούσαμε μονίμως αλλά μόνο για να ειρωνευτείς με κακεντρέχεια όσους έχουν άλλη άποψη από τη δική σου.
      Άϊντε γεια λοιπόν. Γ.Κ.

      Διαγραφή
    3. Ησυχασε τωρα και εν καιρω τα ξαναλεμε και θα γινουμε και φιλοι!!

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ.Κ. ο ενλόγω κύριος στερείται σοβαρότητας και εγκριτου λόγου και δεν νομίζω ότι αξίζει να τυγχάνει απάντησης γιατί το επίπεδο του δεν αντέχει στην επιχειρηματολογία του ορθού λόγου για ανταλλαγή απόψεων και εναλλαγή επιχειρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου πήρε, δυστυχώς, λίγο καιρό να το καταλάβω και παρασύρθηκα μερικές φορές σε μια τοξική αντιπαράθεση.
      Κι ένοιωσα σαν τον έναν από τους δυο γαϊδάρους που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα.Ο αχυρώνας είναι το φιλόξενο αυτό βήμα που καταθέτουμε τις απόψεις μας. Γ.Κ.

      Διαγραφή
  4. Για τον σχολιαστή 30/4/2020 1.01.00 μ.μ
    Σήμερα το τερμάτισες άνθρωπέ μου. Σε παρακολουθώ από καιρό, μα ειλικρινά πιο χαμηλά να κατέβεις δεν υπάρχει. Έχεις ιδέα για υπολειτουργία του θυρεοειδή; Επειδή πάσχω από αυτό εδώ και χρόνια δεν έχεις ιδέα τί περνάω και γω και όλοι όσοι πάσχουν. Λίγη σοβαρότητα γι' αυτούς τους ανθρώπους δεν βλάπτει, γιατί μπορεί και σε σένα να συμβεί στο μέλλον είτε αυτό είτε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανόητε ο υποθυροειδισμος δεν παρουσιάζεται σε άτομα με αμφίβολη πεποίθηση, αλλά είναι μια δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και αντιμετωπίζεται φαρκευτικα και οι ασθενείς λειτουργούν και συμπεριφέρονται όπως ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά