Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Στυλίδα: Στο ένα πόδι πολίτες και έμποροι

Έντονο βυζαντινό παρασκήνιο στη Στυλίδα για έναν πεζόδρομο. Έμπλεξε τα μπούτια της η δημοτική αρχή,άλλοι υπέγραφαν, άλλοι έπαιρναν τις υπογραφές πίσω, άλλες αποφάσεις λαμβάνονταν, άλλες ανακαλούνταν, ελλείψεις πολλές, όλα αυτά κάτω από τη σφαίρα του COVID-19. Μεγαλύτερο πλυντήριο από τον COVID-19 δεν υπάρχει αφού εξ ονόματος του μπορεί να αφορίσεις και ένα χωριό ολόκληρο.Έτσι τουλάχιστον το ερμηνεύει η κυρία δήμαρχος της Στυλίδας. Βεβαίως ρόμπα έγινε καθώς βγήκε στη φόρα το βυζαντινό παρασκήνιο και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ενέργειες που δεν τιμούν και πολύ δε περισσότερο δεν κοσμούν την αυτοδιοίκηση,εκτός αν μιλάμε για μια αυτοδιοίκηση βουτηγμένη στην υποτέλεια και ταγμένη στην υπηρεσία της σκοπιμότητας.Είναι όλα αυτά τιμητικά για την Στυλίδα; Απίστευτο.
 Μου άρεσε αυτό με τις αιτήσεις για την
πεζοδρόμηση της Στυλίδας. Μιλάμε για φακίρηδες. Μιλάμε για ταχυδακτυλουργικά. Υπάρχει -δεν υπάρχει, που είναι το χαρτί, το πήρε ο αέρας. Βγήκε με τη μελέτη. Εκεί που δεν υπήρχε- υπήρχε, εκεί που εμφανίστηκε -εξαφανίστηκε.Ουδείς την είδε.... Τι σου κάνει αυτός ο COVID-19. Μπορεί να γράψεις δηλαδή λόγω COVID-19 κλείνω το δρόμο.Μου αρέσει αυτή η λογική.Δεν τη βάζουν μπροστά για να γελάσουμε; Πάντως στα κάγκελα οι Στυλιδιώτες με όλα αυτά τα καμώματα. Ξέχασα να σας πω, στο μεσοδιάστημα άλλαξαν δρόμο.
εφ.σέντρα

5 σχόλια:

  1. Πότε καμία άλλη δημοτική αρχή δε χλευαστηκε τοσο και απομυθοποιηθηκε τόσο νωρίς, οι συγκεκριμενοι μάλιστα τους φτύνεις και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει, κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν, έχουν διαλύσει τα πάντα και επίσης έχουν κλείσει τα πάντα π.χ. Παιδικές χαρές, άσχετοι και ανιδεοι, ήρθαν να εξηπηρετησουν αλλά συμφέροντα και να ξεζουμισουν υλικά και οικονομικά ( κυρίως οικονομικά) το Δήμο, επίσης καμία υπηρεσία υπέρ τον δημοτών, έφεραν ένα νέο τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου βγαλμένο από το σκοτεινό παρελθόν του χρονοντουλαπου της ιστορίας.. Περαστικά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. Η απάντηση σου δείχνει πονηριά η αλλιώς χαμηλή νοημοσύνη, ποια σειρά να βάλει η δήμαρχος? Το ίδιο επιτελειο που ήταν επί γκλετσου το ίδιο είναι και επί του νυν δημάρχου, ε της δημάρχου και καλά λέμε τώρα, οπότε τι σειρά να μπει αυτοί που τα διαλύσανε όλα, όπως εσύ ο ίδιος και μόνος σου το είπες γίνεται να τα φτιάξουν? Γελάει ο κόσμος με τον συρφετο που μας διοικεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο λίγοι έχουμε γίνει στο χωριό μας, να δεχόμαστε να μας κάνουν Κουμάντο ξενοφερτα άτομα αμφιβόλου προελεύσεως και ηθικής υποστασης, πότε? Μα πότε συγχωριανοι μου θα ξυπνήσετε από το λήθαργο επιτέλους και θα δείτε κατάματα τη πραγματικότητα ότι ο τόπος μας κάνει βήματα προς τα πίσω, πότε? Και που στη πελασγια το νούμερο δύο στο Δήμο αν υποθέσουμε ότι νούμερο ένα είναι η έδρα του Δήμου, εδώ γελάμε βέβαια, έχουμε φτάσει μια ξενοφερτη δημοτική αρχή να αγνοεί επιδεικτικά τους κατοίκους του χωριού μας, να μη σέβεται ούτε το τοπικό της συμβούλιο ανεξαρτήτως τον ατόμων και να το έχει ακυρώσει με θράσος και παρανόμως να μην ακούει καν τις απόψεις του, αλήθεια τη νόημα έχει να υπάρχει τοπική κοινότητα αυτή τη στιγμή στο χωριό μας? Είναι ντροπή, αίσχος μα πάνω από όλα μας μειώνουν και δε σέβονται το μεγαλύτερο σε ιστορία τόπο του Δήμου στυλιδας.. Και το μοναδικό κοινότικο διαμέρισμα του Δήμου μας που έχει ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης αυτή τη δύσκολη περίοδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα τα κανουν οι νομοι του αποφασιζουμε και διαταζουμε καποδιστριας καλικρατης πολυνομοσχεδιο
    αυγ 2019 αποφασιζουν για εμας χωρις εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά