Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Πολιτική αποσύνθεση ΣΥΡΙΖΑ

Η παραπομπή Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο – πιθανώς και των υπολοίπων κατηγορουμένων εάν αυτό κρίνει το Δικαστικό Συμβούλιο – αποτελεί αποκατάσταση της νομιμότητας αλλά συνιστά και ένα τεράστιο πολιτικό χαστούκι για τον Τσίπρα.
Που γνώριζε τα πάντα και ήταν αυτός που είχε δώσει το «πράσινο φως» για την πιο χυδαία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ της Μεταπολίτευσης  που δεν είχε σε τίποτε να ζηλέψει από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν διαχρονικά απολυταρχικά καθεστώτα.
Ο Τσίπρας, η παρέα του και οι πρακτικές τους, από το
ΜΙΣΟΣ και τον ΔΙΧΑΣΜΟ που έσπειραν στην Ελληνική κοινωνία την εποχή των Μνημονίων για να αρπάξουν την Εξουσία, μέχρι την απόπειρα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ που σημάδεψε τα 4,5 δικά τους χρόνια διακυβέρνησης, αποτελούν την πιο ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ της Μεταπολίτευσης αλλά και το απόλυτο ΟΝΕΙΔΟΣ για την Δημοκρατική Παράταξη στην οποία ομνύουν.
Η πολιτική ΤΙΜΩΡΙΑ του Τσίπρα θα είναι πολύ βαριά, ενώ η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ του μορφώματος στο οποίο ηγείται θεωρείται πλέον νομοτελειακή. 
 www.lykavitos.gr

3 σχόλια:

  1. Γιατι αυτή η μανια εναντι του Αλεξη, ενω η Ελλαδα διακινδυνευει να πεσει
    σε αφανια, εχοντας μονιμα στο σβερκο
    α. μια μονιμη απειλη απο τον πασα εξ ανατολων
    β. ένα συνεχες βυθισμα των κρατικων εισοδων και συνεχη συρικνωση του εθνικου μας εισοδήματος?
    Πανω από 300 εκατ.προτογενες πλεονασμα προεβλεπε ο κοντουλης υπουργος των οικονομικων εκ Λαμιας, να ομως που το πρωτο εξαμηνο ο προυπολογσμος μας με τα στοιχεια του ιδιου εμφανιζει 6,4 δισ. Ευρω τρυπα ! Και το βυθισμα στα απατα συνεχιζεται!!
    Ναι μεν εκοψε ο κοντος τα βολταρισμα στη Λαμια όμως τα νουμερα τον προδιδουν και τον συνοδευουν οπου και να κρυβεται!!
    Κι ενώ η κατασταση διαφαινεται κρισιμη και ζοφερη ο Κουλη με τη κα. Μαλεβρα του δεν παραλειπουν με κρατικα εξοδα να πεταγονται και για λιγο ως τους Δελφους !!.
    Μονον ο κ.Τσιπρας, εγραφε η Γερμανικη εφημεριδα die Welt, πριν ακομα ο κ. Κουλη αναλαβει την ηγεσια στη χωρα μας, ειναι ο μονος που αντιστεκεται στο κενο ηγεσιας στη Δυση και μπορει να επιδειξει θαρρος, αποφασιστηκοτητα και διορατικοτητα.!!,Η πολιτική του έχει αποτελέσματα, αν και οι πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης ηταν και τοτε ορατές»!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗς 4 ΦΟΡΕΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σενα Ανώνυμε , 28 Ιουλίου 2020 - 6:28:00 μ.μ. η τακτικη χρηση βαζελίνης φαινεται να νεκρωσε τα εγκεφαλικα σου κυταρα! Εχεις ξεπεσει διαλεκτικα και ηθικα πολύ χαμηλα, είναι περιττο να συζητα καποιος μαζι σου.
      Ουσιαστικα δεν εχεις συλλαβει τη πραγματικοτητα, ζεις σε κενο αερος !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά