Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Πώς ψήνεται το ψάρι;


Τις τελευταίες ημέρες, ένα πολύ σοβαρό ιδεολογικό και πολιτικό πρόβλημα, με ανυπολόγιστες κοινωνικές προεκτάσεις, απασχολεί τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς ψήνεται άραγε το ψάρι;

Πριν από μερικές μέρες, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος, θυμήθηκε την εποχή που ήταν γοητευτικός ζεν πρεμιέ. Τότε καυχησιολογούσε για τις ερωτικές επιδόσεις του: «Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της. Ε, τώρα, ήταν 17 χρόνων το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν μια χαρά». Αυτό το περιστατικό θεωρητικοποιήθηκε και έτσι ο σύντροφος Γκλέτσος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δυο πλευρές. Τη δήλωση αυτή, μάλιστα, όπως πρόσφατα δήλωσε σε κυπριακό κανάλι, τη θεωρεί ιερή.

Με τον ιερό αυτό φετφά, όμως, διαφωνεί κατηγορηματικά ο σύντροφος Αλέξης Γεωργούλης, ευρωβουλευτής του

κόμματος της Αριστεράς. Ερωτηθείς σε τηλεοπτική εκπομπή ελληνικού καναλιού αν ψήνει το ψάρι κι από τις δύο πλευρές, αρνήθηκε κατηγορηματικά. Δεν το ψήνει κι από τις δυο πλευρές. Και τώρα;

Τελικά πώς ψήνεται το ψάρι; Αναμένεται η γνώμη αυτών που διαμορφώνουν τα ιδεολογικά μέτωπα στο κόμμα. Τι πιστεύει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος; Οι 53+; Ο Ηλιόπουλος; Ο Πάνος Λάμπρου; Η Ελενα Κουντουρά; Ο Πολάκης; Το τμήμα δικαιωμάτων του κόμματος; Το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής/φύλου; Ας γίνει επιτέλους μια ψηφοφορία – ή ας μας διαφωτίσει ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

 Ηλίας Κανέλλης-in.gr

2 σχόλια:

  1. Ελληνικέ λαέ έχεις καταλάβει επιτέλους τι ψηφίζεις ? Μήπως θα πρέπει να απολογηθούμε και να ζητήσουμε συγγνώμη από τα άξια Έλληνοπουλα της επιστήμης, της υγείας,της αγροτικής δραστηριότητας, της φάμπρικας που καθημερινά, για το 1/8 των αποδοχών που παίρνουν αυτοί οι κύριοι της Ευρωβουλής , αγωνίζονται σε δύσκολα εργασιακα περιβάλλοντα προσφέροντας στη κοινωνία και στηρίζοντας την Εθνική οικονομία? Δυστυχώς τα ΜΜΕ προβάλλουν καθημερινά αυτούς τους ανίκανους οι οποίοι δεν έχουν ούτε τη ταπεινότητα να σιωπούν και να μη προσβάλλουν τους άξιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, λάθος ανθρώπους ψάχνετε. Η γνώμη της Ζανέτ μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά