Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Τα… μαρούλια (του Καρτερού) είναι παντοτινά!


 

Μετά τον Τσιόδρα και τον Πισσαρίδη ήρθε… η σειρά του Άλμπερτ Μπουλά, να πέσει στα νύχια των συριζαίων και των συριζοτρόλ. Στο θεάρεστο έργο συνδράμουν φυσικά και τα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην “κρεατομηχανή” της Κουμουνδούρου (σ.σ.: ένα μεγάλο “μπράβο” σε όσους αντιμετωπίζουν αυτή την παρέα των κατσαπλιάδων ως “θεσμικό κόμμα”) πρώτος μπήκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την “λογική” των κατσαπλιάδων με τη δουλειά του και τις τοποθετήσεις του για την πανδημία “έβαλε πλάτη” στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια.. περίλαβαν τον νομπελίστα Πισσαρίδη. Τι ότι είναι “μνημονιακός”, τι ότι “είναι νεοφιλελεύθερος” τι ότι “δεν σκαμπάζει από οικονομία κι άλλα τέτοια υψηλής οικονομικής θεωρίας.
Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι ο Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου είναι καλύτεροι στα οικονομικά από τον Πισσαρίδη. (Αν και ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους).

Τις τελευταίες ημέρες την “τιμητική” του έχει ο ελληνικής καταγωγής CEO της Pfizer,  Άλμπερτ Μπουλά. Αντί να του πούνε ένα ευχαριστώ για το εμβόλιο που

έφτιαξε η εταιρία στην οποία ηγείται, έπεσαν σαν τις ύαινες να τον κατασπαράξουν. Τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, γιατί λέει πούλησε μετοχές της Pfizer και κέρδισε χρήματα. Αμ κι αυτός ο Μπουλά πως τα κάνει αυτά τα “εγκλήματα”; Πήρε άδεια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί την περιουσία του; Πως πουλάς έτσι κύριε Μπουλά μας;

Τη σκυτάλη από τα συριζοτρόλ παίρνει σήμερα ο βασικός αρθρογράφος της κομματικής Αυγής ο Θανάσης Καρτερός, εξαπολύοντας επίθεση στον συμπατριώτη μας κ. Μπουλά. Με δηλητηριώδη σχόλια και με συριζαίικα ευφυολογήματα καταχεριάζει τον CEO της Pfizer γιατί, άκουσον άκουσον, ρευστοποίησε μετοχές που είχε στο χαρτοφυλάκιό του.

Συμπέρασμα: ας πρόσεχε κι αυτός ο Μπουλά. Έπρεπε πριν κάνει οτιδήποτε να ρωτήσει τον Καρτερό, όχι για τις μετοχές του και το εμβόλιο, αλλά γιατί τα… μαρούλια ήταν ακίνδυνα στην εποχή του Τσέρνομπιλ.

Ακολουθεί το πόνημα του Καρτερού για τα μαρούλια… συγνώμη για τον Αλμπερτ Μπουλά θέλαμε να πούμε.


 https://tomanifesto.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Καρτερος καλλιτερα να αποφανθεί στο Τσακαλώτο και Σταθακη για να του εξηγήσουν για επενδύσεις, ξέρουν αυτοί καλλίτερα. Έχουν πείρα από την Black Rock και Morgan Stanley. Ο Μπουλας είναι ερασιτέχνης μπροστά τους. Εγώ προσωπικά σέβομαι και τους τρεις, δικά τους χρήματα είναι και τα διαχειρίζονται όπως θέλουν. Με το κομμουνιστικό απολίθωμα Καρτερό διαφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά