Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Στη Δράμα περιφέρει το «δράμα» του ο Τσίπρας


Όπου κορωνοϊός και δράμα ο Τσίπρας πρώτος ώστε να δραματοποιήσει την κατάσταση. Το γνωστό «μελό» του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρεται σήμερα στη Δράμα για μια ακόμα παράσταση.

Στη Δράμα, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ενημερωθεί για την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή και επισκεφθεί το Νοσοκομείο, προφανώς δεν θα επιρρίψει τις ευθύνες σ’ αυτούς που ζουν εκεί και δεν τήρησαν τα μέτρα. Δεν «πουλάει» βλέπετε αυτό το «δράμα». Αντιθέτως θα την «πέσει» στην κυβέρνηση γιατί δεν φρόντισε εγκαίρως να αποτρέψει τη διασπορά στη Δράμα. Το δικό του βέβαια «δράμα» είναι ότι τρέχει πίσω από τον κορωνοϊό πιστεύοντας ότι όσο υπάρχει(ο ιός) θα υπάρχει.

Γιατί το «δράμα» του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η κορωνοαντιπολίτευση έχει ημερομηνία λήξης. Οπότε στο μόνο που

μπορεί να ελπίζει ώστε να συνεχίσει να περιφέρει το «δράμα» του, είναι να λοξοδρομήσει ο αστεροειδής και αντί να περάσει από τη γη, να πέσει στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας πασχίζει να επιβεβαιώσει ότι κάθε δράμα έχει την αστεία πλευρά του.

Ο Ιός-https://tomanifesto.gr

 

9 σχόλια:

  1. πρωτη φορα κομμα παρακαλαει για πιο πολλους νεκρους μηπως ξαναδει εξουσια ...κατσαπλιαδες του χειριστου ειδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουστ απο κει ωρε που μπορεις ετσι ξαφνικα κι αναπανταχτα πρωι πρωι και κυριακατικα να μειωνεις το μοναδικο φωτεινο κι αυτοφωτο αστερι μας στον ολογαλαζο ουρανο μας!!Ουστ ωρε
      λατρη της οικογενειοκρατιας στο τοπο μας!!

      Διαγραφή

  2. Όταν ένα κόμμα επενδύει σε καταστροφές, όπως έκανε το 2015,για να επανέλθει στην εξουσία τότε φίλε άστο ούτε καν σχολιασμός δεν χρειάζεται. Απλώς δείχνουν πόσο ανίκανοι είναι για κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. Αλλά τι να περιμένει κανείς από αμόρφωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενας δεν ειναι αμορφωτος απο την ομαδα του φωτησμενου και θεοσταλτου Αλεξη φιλε μου! Ειναι ολοι τους αυτοδημιουργητα ατομα, ακεραια και γνησια παιδια της ενδοξης πατριδας μας σαν και σενα και μενα, ελεθευρα πνευματα και δημοκρατες,παιδια μεγαλωμενα σε οικογενειες μεσαιας ταξης που αποτελουν τη ραχοκοκκαλια της Ελλαδος, παιδια που ξερουν με τι κοπο και ιδρωτα βγαινει το καμματι, που νυχτοξημερωναν να σπουδασουν και συναμα να εργαζονται , που τιποτα δεν βρηκαν στρωμενο και ραμενο χαριν της καταγωγης τους και του
      μπαμπα τους και που δεν πηραν πτυχια απο ιδιωτικα ιδρυματα εξωτερικου με αφανταστα για αυτους σε υψος διδακτρα πουμονο καταφερνουν γονοι αλα Κουλη να πληρωνουν!!
      Αιντε και βαλλε σε σειρα τα οσα λες!!

      Διαγραφή
  3. Τελικά υπάρχει πρόβλημα στη Δράμα ή όχι. Ο Κικίλιας έβγαλε φταίχτες τους Δραμινούς, ενώ στο νοσοκομείο βαίνουν όλα καλά, όπως είπε. Μήπως ο καβγάς πρέπει "να γίνεται για το πάπλωμα" και το πρόβλημα να παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα περιμενεις απο τον Κικιλια να αυτομαστιγωθει , να μαγαρισει το μαγαζι του για να χασει το παρα του επειτα και την ανετη πολυθρονα του!
      Και βεβαια φταινε για αυτον οι κατοικοι!!
      Ειλικρινια στη πολιτικη μονο απο τον Αλεξη υπαρχει στην Ελλαδα και στο Υγειας μονο απο τον κ. Πολακη!
      Γιαυτο κι ευχομαι να ρθει οσο πιο γρηγορα αυτη η ωρα για το καλο ολων μας!

      Διαγραφή

  4. Ολα τα νούμερα και οι αμόρφωτοι είναι ΖΑΙΟΙ. Δεν ξέρω ούτε ένα σοβαρό άτομο να είναι ΖΑΙΟΣ , όλοι οι καραγκιόζηδες και αποτυχημένοι.

    Διαβάστε αυτό και θα καταλάβετε https://www.protothema.gr/greece/article/1070004/xanahtupise-i-surizaia-mursini-vounatsou-thelei-kremales-gia-tin-kuvernisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παραφράσω λίγο τη γνωστή παροιμία:
    Όπου Δράμα και νεκροί ο Αλέξης πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πολιτικοι, ολοι ομως, μπορειτε να μου πειτε οταν τρεχουν στις καταστροφες μονο, τι ακριβως πρισφερει η παρουσια τους??? Να πανε οι ειδικοι που θα προσφερουν λεσεις το καταλαβαινω αλλα ολοι οι αλλοι περιφερομενοι τι? Ολοι καταλαβαινουμε βεβαια τους λογους και εδω αγαπητοι μου φταινε οι πολιτες που τσιμπανε ανοητα και δεν τους μαυριζουν στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά