Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Σε περιθωριακό ακροαριστερό κόμμα εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ


 

Την πλάτη στο σημερινό ΣΥΡΙΖΑ που εξελίσσεται σε ένα περιθωριακό ακροαριστερό κόμμα γυρίζουν οι πολίτες, την εμμονή της Κουμουνδούρου σε ακραίες θέσεις και εμπρηστικές τοποθετήσεις  της εποχής του 4%.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σαφώς εγκλωβισμένος στα τελεσίγραφα που του έθεσαν οι βαρόνοι του κόμματος και πέταξε τα πολυδιαφημισμένα σχέδια του για την μεγάλη κεντροαριστερά στις καλένδες, κάνοντας ένα μεγάλο άλμα στο παρελθόν, βάζοντας ξανά το προσωπείο του αδέσμευτου επαναστάτη.

Η ανάδειξη της πολιτικής του ατζέντας υπαγορεύεται από αγκυλώσεις  και ιδεοληψίες μιας άλλης εποχής, ενώ οι ινστρούχτορες της στρατηγικής βάζουν πάντα σε πρώτο πλάνο το διχασμό και τη δηλητηρίαση της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δεν μπορούν να αποδεχθούν οι ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ έννοιες που

χαρακτηρίζουν μία σύγχρονη αστική δημοκρατία όπως είναι ο εθελοντισμός, η δημόσια τάξη, η ελευθερία και η προστασία της ασφάλειας των πολιτών, αλλά ούτε και διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, όπως είναι ο σεβασμός στη θρησκεία και η εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η κομματική νομενκλατούρα με αναφορές στο παλιό αριστερίστικο ακτιβισμό κάνει πάρτι, διότι κατάφερε και έσυρε τον αδύναμο αρχηγό τους στο δικό τους πεδίο πολιτικής δράσης που έχει βασικά χαρακτηριστικά την εχθρότητα, τον φανατισμό και το δήθεν ταξικό μίσος απέναντι σε ότι πηγαίνει τη χώρα μπροστά.

Ενδεικτική της νέας αντίληψης της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ταύτιση με το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 στις πρόσφατες παράνομες και προκλητικές συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου συμμάχησαν οι ακρότητες, ο λαϊκισμός και η ανοησία για να θυμίσουν στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ότι κάποιοι δεν αλλάζουν μυαλά και θα κάνουν το οτιδήποτε για να κρατήσουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο χθες.

 www.lykavitos.gr/

6 σχόλια:

  1. θα έπρεπε να ειναι σαν τα μουτρα σας κλέφτες και απατεώνες για να ειναι καλοί. Να κανετε αλλαξο.... ΑΜ ΔΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ
      Κ.Γ

      Διαγραφή
    2. Ρωτήσαμε το Λιαπη, τον Παπανικολάου, τον Ακη, το Γιαννο τον, τον, τον, ουκ εστι αριθμός, όλους αυτούς που φτώχιναν την πατρίδα και διέσυραν το λαο. Εχουν τα μούτρα μιλάνε και κουνάνε το δάκτυλο. Εχει δίκιο που σας λέει..... ΒΡΕ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    3. ο Αλεξης και η συμμορια του ειναι εξω λογω της μεγαλοψυχιας του Κυριακου που δεν εστησε οπως εσεις ειδικα δικαστηρια

      Διαγραφή
    4. Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 10:51:00 μ.μ. EET,
      θα τοχεις απο μικρος το χουι σου!
      Κατσε λοιπον εκει π~ αισθανεσε καλα και συνεχισε το χουι σου και τρωγοντας κουραμπιεδες!

      Διαγραφή
  2. Έχεις ακούσει για τις βιβλιοθήκες του Μαρινακη?
    Ρωτα και θα μαθεις φίλε 10:51:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά