Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η λάσπη και η απάντηση


 

Τέλεια συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη. Μην τη χάσει κανείς!.

Κάτι ακόμη, επειδή στο ερεβώδες και βρωμερό πιο πολύ από βόθρο ανοιχτό Διαδίκτυο των social media, τα γνωστά τρολ καλλιεργούν την ιδέα ότι η ΝουΔου είναι ένα κόμμα παιδεραστών, παιδόφιλων, βιαστών κ.λπ. και πως η Μαρέβα σύζυγος Κυριάκου είχε στενή σχέση με τον Λιγνάδη, εξού και η κάλυψη που του παρείχετο.

Είναι ντροπή, πριν απ’ όλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του που άφησαν να επικρατήσει αυτή η φασιστική αντίληψη του «ένας; Αρα όλοι» για όλο αυτό το θέμα.

Αλλά μη βιάζονται, την Πέμπτη, μεθαύριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, θα ακουστούν πάρα πολλά. Πληροφορούμαι εγκύρως ότι ο πρόεδρος Κυριάκος είναι πολύ θυμωμένος και είναι αποφασισμένος να πει πράγματα τα οποία θα συζητηθούν για καιρό. Διότι κάπως πρέπει να αμυνθεί και αυτός, διότι κάθεται τώρα και απολογείται – σε ποιον, δε; – στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Λιγνάδη, τον οποίο του τον χρεώνουν απολύτως, και παράλληλα καλλιεργούν και κλίμα ότι…

πέφτει η κυβέρνηση. Ηθοποιός εξ εκείνων που σηκώνουν το βάρος του «αγώνα» για την κάθαρση στο θέατρο (λες και αν φύγουν οι μεγάλοι από τη μέση με τις καταγγελίες, κάποιο χέρι θα τον πάρει και θα τον βάλει στο επίκεντρο της θεατρικής ζωής της χώρας…) έγραφε χθες ότι επίκειται η… πτώση της κυβέρνησης.

Να αλλάξει πλευρό τον συμβουλεύω, διότι εξ όσων καταλαβαίνω επίκειται η δική του… πτώση από το κρεβάτι όπου κοιμάται!..

Ήττα παντού

Τί είναι λοιπόν όλο αυτό το κίνημα με το «Μενδώνη παραιτήσου» και εναλλάξ «να παραιτηθεί η κυβέρνηση»; Μια απόπειρα να αποκτήσει αφήγημα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, ο «λεγάμενος». Απέτυχαν σε όλα τα επίπεδα. Πού θέλεις και δεν γνώρισαν ήττα κατά κράτος; Στην πανδημια, στην οικονομία, στους εμβολιασμούς, στα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην υγεία; Στην εμπέδωση στην κοινωνία του κλίματος αστυνομοκρατίας στη χώρα; Οτι τάχα η Δεξιά που μας κυβερνάει είναι χούντα, αντιγράφει μεθόδους χούντας; Οπου και να δεις, όπως και να το εξετάσεις, αυτοί οι 19 μήνες από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 είναι ένας συνεχής κατάλογος με ήττες. Σκληρές, βαριές ήττες. Τώρα, όπως ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του, έτσι και ο «λεγάμενος» που νιώθει στριμωγμένος από τις επιθέσεις που δέχεται από όλες τις πλευρές, ότι δεν κάνει τίποτε, προσπαθεί να βγει στον αφρό, και σου λέει εδώ είμαστε, ο Μητσοτάκης καλύπτει τον Λιγνάδη και η ΝουΔου έχει μέσα της παιδεραστές. Τέλεια συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη. Μην τη χάσει κανείς!..

Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

4 σχόλια:

  1. Αρκεί να μην εξελιχθεί σε λασπομαχία η συζήτηση.Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, όταν αντιμετωπίζεις λασπολόγους, να λερωθείς και συ ενώ αυτοί θα την καταβρούν. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεκόρ ΣΥΡΙΖΑ: Σε μισό χρόνο έχει ζητήσει την παραίτηση του μισού υπουργικού συμβουλίου
    https://www.tanea.gr/2021/02/24/politics/antipoliteysi/rekor-syriza-se-miso-xrono-exei-zitisei-tin-paraitisi-tou-misou-ypourgikou-symvouliou/
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γινει αυτο σε μισο χρονο φαντασου τσολια λεβεντη μ~ τι ρεταλια , τι λεχρίτες, τι σκυβαλα και τι σπανια απόρριμματα και φροκαλα μπορουν να υπαρχουν σε μια κοινωνία!!
      Και ξερεις, οτι οι ανθρωπινες ενεργειες δεν κατευθνονται η λεξη διαισθηση τη σημαινει!Κι ενας οργανισμος σαν τη Βουλη

      Διαγραφή
    2. Γινονται πολλα σαν και αυτο που γραφεις τσολια λεβεντη μ~ !!
      Ναι, υπαρχουν παντου σε καθε κοινωνία ρεταλια , λεχρίτες, σκυβαλα, σπανια απόρριμματα και φροκαλα !! Και ξερεις, αν οι ανθρωπινες ενεργειες σε οργανισμους , κυβερνησεις, κ.α.... κατευθυνονται παντα απο τη λογικη?!
      Να τι ειπωθηκαν στο διαβα του χρονο απο μεγαλα κεφαλια για κυβερνησεις σα παραδειγμα!
      <<Πολλες κυβερνησεις κατευθυνονται κι απο το παρασκηνιο.
      Ο Κοσμος κυβερναται απ’ αλλους ανθρωπους παρα απ’ αυτους που ο λαος πιστευει ότι γνωριζει». (Benjamin Disraeli (1804-1881) πρωην Πρωθυπουργος της Μεγαλης Βρεταννιας) και
      «Πισω από την φανερη κυβερνηση καθεται στον θρονο της μια κρυφη κυβερνηση η οποια δεν είναι σε τιποτε πιστη στον λαο και δεν αναγνωριζει καμια υποχρεωση. Η καταστροφη της κρυφης αυτης κυβερνησης, η διαλυση της μη-αγιας συμμαχιας μεταξυ διεφθαρμενων εμπορικων πραξεων και διεφθαρμενων πολιτικων, αποτελει προτεραιοτητα αντιδρασης κάθε πολιτικου ηγετου». (Theodor Roosevelt, Προεδρος των ΗΠΑ 1901-1909).

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά