Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Η αποκρουστική εικόνα του Αλέξη Τσίπρα τρομάζει τους Κεντρώους ψηφοφόρους


Αλγεινή εντύπωση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του Κέντρου προκαλεί η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα να ταυτίζεται με νοοτροπίες και συμπεριφορές που συντηρούν εικόνες σήψης και παρακμής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Η χθεσινή παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη συζήτηση στη Bουλή για την δυσώδη υπόθεση Λιγνάδη ανέδειξε την απόλυτη ταύτιση του με τα φαινόμενα Πολακισμού που δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό και προτάσσουν πρακτικές και χειρισμούς που είναι μακριά από την κουλτούρα και το ήθος της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης.

Οι αγκυλώσεις, οι ιδεοληψίες και

προπάντων η στρατηγική επιλογή της έντασης, της σύγκρουσης και της ταύτισης με το βρώμικο πόλεμο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο κ. Τσίπρας προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα και να ξεφύγει έστω και για λίγα εικοσιτετράωρα από τη δίνη της εσωκομματικής σύγκρουσης δεν διστάζει να αξιοποιήσει κάθε μέσο, ώστε να σπείρει το διχασμό σε μία σπαρασσόμενη από την πανδημία, κουρασμένη  ελληνική κοινωνία.

Δεν λένε να καταλάβουν οι επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και της επικοινωνίας της Κουμουνδούρου ότι η αδιέξοδη αυτή στρατηγική τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο περιθώριο και τον αρχηγό τους πολύ σύντομα θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η κυριαρχία στο μεσαίο χώρο που συνιστά προϋπόθεση για τη διεύρυνση της εκλογικής βάσης και κατά συνέπεια της επιστροφής στην εξουσία προϋποθέτει άλλη πλεύση και προπάντων χρειάζεται έναν αρχηγό που να την πιστεύει και να μην την επικαλείται μόνο προσχηματικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η σημερινή γραμμή των άκρων και της πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων με κάθε μέσο απομακρύνει την παραδοσιακή βάση της κεντροαριστεράς και ανοίγει το δρόμο για μια νέα εκλογική συντριβή όποτε ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να στήσει κάλπες.

Κοντολογίς, είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που με τις πράξεις του και τις επιλογές του ναρκοθετεί το πολιτικό εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας και της μεγάλης Κεντροαριστεράς.

 www.lykavitos.gr/

5 σχόλια:

  1. οταν στηριζεις τον Κουφοντινα μη περομενεις να σε ψηφισουν κεντρωοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τρελάθηκαν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ? Δεν έχουν τρόπο να σφυγμομέτρησουν τη κοινή γνώμη? Τι κοινό έχουν αυτοί με τον Κουφοντινα?. Δεν βλέπω να ξαναβλέπουν Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντηση και για τους δυο ανωνυμους παραπανω πουναι απο το ιδιο τσουβαλι και ταυτιζονται στις αποψεις τους σαν διπλοκουκια !!
      Ο Αλεξης και μεις που τον στηριζομαι και ασπαζομαστε τις ιδεες του και τα προγραμματα του ειναι χαρακτηρας με βαθος και πιστη στο οτι σε καθε ατομο στο βαθος της ψυχης του κρυβεται ενας πολυτιμος θυσαυρος!! Κανενας δεν γενιεται δολοφονος και ανταρτης απο κουνια, οπως δεν ειστε και σεις , αλλα οι περιστασεις και οι αναποδες συγκυριες τον οδηγουν κμια φορα σε παρανομες πραξεις!! Εξ αλλου γιαυτο κι εχουμε δικαιοσυνη, νομους και φυλακες για συμορφωση ωστε ναναι δυνατη η επαναφορα καθε παρανομου στη κοινωνια!! Δεν εννοω βεβαια φυλακες αλα Γιαρο και Αγιο Ευστρατιο, για να βγαινεις απο κει με σπασμενα παιδια το λιγωτερο, αλλα σοφρωνηστικα κλειστα ιδρυματα , οπως υπαρχουν σε ανεπτυγμενες κοινωνιες και ταιριαζουν στα πολιτισμενα κρατη!!

      Διαγραφή
    2. Έχω την αίσθηση πως τη κοινή γνώμη την έχουν σε δεύτερη μοίρα.
      Προηγούνται οι "ημιπιτσιρικάδες κανακάρηδες " που αποτελούν τον πυρήνα της βάσης τους.Γ.Κ.

      Διαγραφή
  3. Δεν με ενδιεφεραν ποτε ολοι αυτοι και δεν περιμενα τιποτα καλλιτερο. Αυτο που με πληγωνει αφανταστα ειναι η πολιτικη πορεια του Γιαννη Ραγκουση που ητανε ψιλα στην εκτιμηση μου γιατι δεν ειναι πλεον. Δε το περιμενα ποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά