Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Το “δώρο” του Κυριάκου σε Τσίπρα και Ραγκούση


O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την ποιότητα της δημοκρατίας και του δημόσιου διαλόγου… επεφύλασσε ένα ακόμη “δώρο” για τον αμετροεπή και λαϊκιστή Τσίπρα, το οποίο θα το θυμάται για καιρό.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Πράγματι στο διαδίκτυο κατά καιρούς μπορεί να γραφτούν πολύ σκληρά πράγματα. Έχουν γραφτεί για εσάς, έχουν γραφτεί για μένα. Φαντάζομαι ότι έχουν γραφτεί για αρκετούς. Διαβάζω κάποια μόνο. “Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας”, “ο πιο ανέντιμος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης”. “Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος, που σε κάνει να νοιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία”. “Ο Τσίπρας έχει

τελειώσει πολιτικά. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα φύγει μόνος του ή εξαναγκασμένος”. Ποιος τα έλεγε όλα αυτά; Ο κ. Ραγκούσης που κάθεται δίπλα σας. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο υποκριτής. Αυτός που ήρθε σε εσάς ή εσείς που τον δεχτήκατε;».

 /tomanifesto.gr/

7 σχόλια:

  1. Οποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι συνυπεύθυνος για την κατασταση της χώρας. Ειναι και αυτός προδότης. ΑΔΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
    Κάθε ψήφος στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ειναι μια βίδα στο κεφάλι της δημοκρατιας. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (και αλλα πολλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω και συνυπογραφω το σχολιο σου και επιπροθετω, οτι τετοια συμπεριφορα λεγεται τσογλανιστικη! Κριμα γαι τον πρωθυπουργο της χωρας μας, τον κ. Κουλη!
    Η ομάδα από τσογλάνια, η αλητοπαρέα, ή ο άνθρωπος που είναι πάρα πολύ τσογλάνι (ο Κυριάκος και όχι μόνο), υπερθετικά ή η πράξη που είναι ίδιον τσογλανιού. Για την ετυμολογία του τσογλανιού βλ. το ενδιαφέρον σημείωμα εδώ.

    "Στην τουρκοκρατία, λοιπόν, «τσογλάνι» ήταν το ελληνόπουλο, από καλή οικογένεια, που υπηρετούσε τους Τούρκους σουλτάνους, αφού είχε πέσει θύμα παιδομαζώματος (τουρκ. devsirme, ντεβσίρμ). Υπηρέτης, αλλά όχι δούλος, όχι παιδί για όλες τις δύσκολες δουλειές. Τα πιο ικανά τσογλάνια τα έστελναν για να λάβουν ειδική εκπαίδευση σε παλάτια της Αδριανούπολης, του Γαλατά και της Προύσας. Όσοι αρίστευαν, επέστρεφαν στο παλάτι του σουλτάνου και έπαιρναν πολιτικά και στρατιωτικά αξιώματα, έφταναν να γίνουν από προσωπικοί ακόλουθοι του σουλτάνου μέχρι πασάδες και μπέηδες. Πηγη, δες https://slang.fandom.com/el/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΤΣΟΓΛΑΝΙ" ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΟΥΝΕΡΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΙΩΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θαπρεπε να δικαιολογεις τη τσογλανια σε τοσο ψηλο επιπεδο σανοφαγε μου!!
      Δεν ηταν για και ιδιαιτερη εξυπναδα, ωστε να στενεις τσαμικο με την εξαιρετικη ευφραδεια του καπετανιο σου!!
      Εγω παντως για μια στιγμη φοβηθηκα μη συμβει στα δεξια εδρανα της ΝΔουλας κανενα εμφραγμα με τα τρανταχτα γέλια της ομαδας και σκεφθηκα, οτι με τετοια αστεία του μπορει ο κ. Κουλη και να κρατηθει στη καρεκλα του !!..

      Διαγραφή
  4. Ώστε τσογλάνι ο Μητσοτάκης, χμμμ.. Πρέπει να σας πονάει πολύ εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο πολιτικής επιχειρηματολογιας. Ο Πολακης άνοιξε και σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά