Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Χαμός στη Βουλή με παραλήρημα Πολάκη: Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη του Κολοκοτρώνη

 Xαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα δωσίλογων και μαυραγοριτών.

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή όταν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για τη λήψη απόφασης περί της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, πήρε τον λόγο ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με έναν ακραία διχαστικό λόγο επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες για όλα τα δεινά του τόπου στη ΝΔ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού απείλησε ξανά πως «τη δεύτερη φορά θα είναι διαφορετικά» και χαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα δωσίλογων και μαυραγοριτών.
Είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοια πρωτοφανή πράγματα στην Ολομέλεια της Βουλής και δεν έχει επιχειρηθεί ξανά τέτοια παραχάραξη της Ιστορίας.
«Κάθε μέρα βγάζουμε το πώς διασπαθίζεται δημόσιο χρήμα και δεν βλέπουμε να συγκινείται κανένας εισαγγελέας! Θα το κάνουμε εμείς, ξεκινώντας από την κυρία Νικολάου που δεν έχει και ασυλία! Να ξέρετε ότι τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν θα ξεχαστεί! Θα αναζητηθούν ευθύνες όταν έρθει η ώρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Τολμάτε εσείς, η παράταξη δωσιλογισμού και μαυραγοριτισμού, να μιλάτε για διαφθορά και διαπλοκή! Να είστε σίγουροι, η δεύτερη φορά θα είναι πολύ αλλιώς από την πρώτη». Όπως ήταν λογικό, οι αναφορές Πολάκη προκάλεσαν την αντίδραση της πλειοψηφίας, με τον προεδρεύοντα, Χ. Αθανασίου, να του ζητά να ανακαλέσει.
Πλεύρης: Δεν ασχολούμαστε με τον Πολάκη - Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας

«Από τον κ. Πολάκη δεν περιμένω να ανακαλέσει που προσέβαλε την παράταξη και όσους την ψηφίζουν. Τον κ. Πολάκη τον αντιμετωπίζουμε όπως στο παράδειγμα του Αισώπου με τον χοίρο και τον λέοντα. Δεν ασχολούμαστε με τις ύβρεις Πολάκη. Πρέπει όμως να τοποθετηθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν η έκφραση του κ. Πολάκη ότι η ΝΔ είναι παράταξη δωσιλογισμού εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Να μάθετε εσείς του 3% που πήρατε μια φορά ποσοστό που παίρνει η ΝΔ στις κακές της στιγμές. Είστε η παράταξη που με την άθλια διακυβέρνησή της έβλαψε περισσότερο τη δημοκρατία και τον τόπο στα 4 χρόνια».
Πολάκης: Είμαστε η παράταξη του Κολοκοτρώνη και του Βελουχιώτη

«Κύριε Πλεύρη, γουρούνια είναι αυτοί που συμμετείχαν σε πορείες της Χρυσής Αυγής, όπως εσείς, και τώρα το παίζετε δημοκράτης. Δεν ανακαλώ απολύτως τίποτα γιατί η Ιστορία έχει καταγράψει σε ποια πλευρά του ποταμού στάθηκαν οι παρατάξεις που υπάρχουν στον τόπο. Από τον Κολοκοτρώνη, τον Βελουχιώτη και το Πολυτεχνείο», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Αθανασίου να παίρνει τον λόγο και να τονίζει: «Η ΝΔ άμβλυνε τις συνέπειες του εμφυλίου που πήρε σωστές αποφάσεις για τη χώρα και την έβαλε στην ΕΕ. Τα ηγετικά της στελέχη πολέμησαν όσο λίγοι τη δικτατορία και το πρώτο Σύνταγμα είναι αυτό που καθιέρωσε το κράτος δικαίου! Πρέπει λοιπόν ο Πολάκης και όσοι ταυτίζονται να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για τη μεγάλη αυτή δημοκρατική παράταξη».

«Ξέρουμε το ήθος του Πολάκη, βλέπετε τον διχαστικό του λόγο! Το 2021 θέλουν να χωρίσουν τον ελληνικό λαό! Η παράταξη αυτή μετά τον εμφύλιο έθεσε τις βάσεις για να έχουμε τη δημοκρατία που έχουμε! Δεν περιμέναμε από τον Πολάκη να ανακαλέσει! Σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο κ. Πολάκης και αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κ. Τζανακόπουλος», απάντησε ο κ. Πλεύρης, ο οποίος επισήμανε το γεγονός πως ο συνάδελφός του διείδε τον εαυτό του ως χοίρο στην ιστορία που παρέθεσε με τον Αίσωπο.

Τέλος, στο θέμα αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από τη ΝΔ, ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα Κοινοβουλίου ή πεζοδρομίου, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Πηγή: iefimerida.gr
 

10 σχόλια:

  1. δεν είναι τυχαίο που τα χειρότερα στην Ελλάδα συμβαίνουν στα Χανιά και την Πάτρα. Και οι δύο ψήφισαν Σύριζα. Ούτε οι χουντικοί ούτε οι πραγματικόι αριστεροί δεν ήταν του επιπέδου Σύριζα. Ντροπή της Ελλάδος να έχει γεμίσει το κοινοβούλιο κουφοντίνες, τραμπούκους και αστοιχείωτους.!!!
    η ιστορία τον διαψεύδει τον γιδοβοσκο με τρόπο οικτρό για τον ρόλο που είχαν οι Αριστεροι (στον μόνο πολεμο που έζησαν και "συμμετείχαν"), όταν εισέβαλαν οι Ιταλοί στην Ελλαδα και το ΚΚΕ καλούσε τους οπαδούς του να ΜΗΝ συμμετέχουν στον πολεμο των Άγγλων ιμπεριαλιστών! Και το ίδιο ακριβώς έπραξαν και κατά την εισβολή των Γερμανών ΝΑΖΙ, όπου έλεγαν ότι είναι καλύτεροι οι Γερμανοί, παρά οι Άγγλοι απικοιοκρατες! Ήταν σε ισχύ βλέπετε ακομη, το σύμφωνο φιλίας μεταξύ της μαμάς Ρωσίας και της Γερμανίας! Για να μην μιλήσουμε για το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν, στον συμμοριτοπόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και μαθήματα εθνικοφροσύνης απο τους νικητές του ''συμμοριτοπολέμου'', τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ και ιδαιολογικούς αδερφούς της Μαυρης Νυχτας (Χ.Α). Χωστα ΠΑΥΛΑΡΑ Χώστα!!! Αυτοί δεν ξέρουν ουτε απο σεβασμό ουτε απο ευγένεια. ΧΩΣΤΑΑΑΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Λυπαμαι αλλα ο Παυλος ειναι απολυτος και εχει δικαιο! Αυτοι ετσι ειναι!
      Παιδακι στα μεταγερμανικα χρονια ακομα θυμαμαι τον γεροπαππου μου που χειρεψε
      γρηγορα,αλλα ηταν κοτσανατος ακομα και αφεντης με λιοστασια,αλλα κτηματα, λιβαδια και προβατα, τη καλιτερη αγαπητικια που εβαλλε στο σπιτι του ηταν μια δεξιοφρονη μαυραγοριτισσα απο τον Πειραια, που γυροφερνε στα χωρια μας, πουλοντας καθρεφτακια και καρφιτσες! Κι σαν μαζευε το λαδακι της στους λαδοντενεκες, κανοντας τη δεξια, εφευγε και οταν το πουλουσε στη μαυρη αγορα του Πειραια , ξαναρχονταν κι επαιζε το ιδιο βιολι!!

      Διαγραφή
    3. Και να προσθεσω και γω κατι ακομα, οτι ειναι κι ανιστοριτοι!
      Ποτε δε μαθαν για τη τρομαρα και το φοβο της φτωχιας τω καιρω εκεινω στα χωρια και στις πολεις μας!!!ουστ!!Κυριε Πολάκη αν ποτε οπουδηποτε μιλησετε επι του θεματος σε καποια ομαδα, η οργανοσετε καποιο σεμιναριο επισης επι του θεματος, ειδοποιηστε μας με καποιο τροπο , θελω να ειμαι παρων να σας ακουσω και να μαθω πολλες αληθειες απο το στομα σας! !!

      Διαγραφή
  2. Σήμερα κυριαρχεί μια πολιτική συμμορία που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με τη πολιτική εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ελπίδα για τις εργαζόμενες τάξεις και τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού να επανασυνδεθεί με τον Δημοκρατικό Πατριωτισμό και την προοπτική της Σοσιαλιστικής ανάπλασης της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς, η μπόχα της σήψης του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ πτώματος θα πνίξει με τις αναθυμιάσεις του την ελληνική κοινωνία. Θα προχωρήσει η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και οι χειμαζόμενες μάζες θα αποκτούν την νοοτροπία του Λούμπεν. Με άλλα λόγια, δίπλα στον Πολακη, δίπλα στο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε έναν Λούμπεν Λαό και ένα Λούμπεν Έθνος. Αυτήν την προοπτική θέλουμε; Αυτό επιδιώκουμε ή ανεχόμαστε; Τότε είμαστε συνυπεύθυνοι και συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάποιος κατηγορείται σήμερα και προσπαθεί να ταυτιστεί με τον Κολοκοτρώνη, τις ενοχές του προδίδει.
    Στην εποχή του Κολοκοτρώνη μάλλον απέναντι θα ήταν μαζί με άλλους συντρόφους του να ξελαρυγκιάζονται πως είναι και οι Έλληνες φονιάδες των λαών.
    " Παυλάρα" σκούπισε πρώτα τους αφρούς από το στόμα σου και ξανασυνέχισε το παραλήρημα σου για να πείσεις κι άλλους κεντρώους για τη στροφή σας στη σοσιαλδημοκρατία.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωχ! προσοχη!
      Ομιλει ο κ. Γ.Κ. απο τον κατωμαχαλα κι εχει,οπως παντα,να εκφρασει μια βαρυσημαντη
      γνωμη για τον Πουλαρα!!!

      Διαγραφή
  4. Αρχισσν τα όργανα.. προς σανοφάγους υποστηρικτές του Σύριζα. Εάν αναλάβει την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα σβήσει όλα τα πρόστιμα των πολιτών της πανδημίας. Δεν κάνω πλακα θα το ανακοινώσουν επισήμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραπεζίτης, βιομήχανος, καπιταλιστής απ τη μια μεριά. Εργάτης μισθωτός συνταξιούχος αγρότης μεροκαματιάρης η άλλη πλευρά. Και οι δυο πλευρές ψηφίζουν το ιδιο κόμμα. Ερώτηση. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά