Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Στοκ, Στόκος, Σκότος


Για πολλά μπορεί κανείς να επικρίνει την σημερινή κυβέρνηση. Για παραλείψεις και λάθη μέχρι ακόμα και για ανοησίες. Αναφέροντας, φυσικά  ονόματα κάποιων υπουργικών στελεχών. Όμως για την  οργάνωση του συστήματος εμβολίων σκασμός. Η Ψωροκώσταινα  αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια της Ευρώπης. Απίστευτο.

Μία η ερώτηση προς τον Αλέξη τον αρχηγό. Ειλικρινά τώρα. Καλά όταν κάποιος πολιτικός μιλάει δημοσίως, και μάλιστα της  αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα έπρεπε, στοιχειωδώς να επεξεργάζεται κάθε  τι που εξέρχεται από το στόμα του;
Αναφέρομαι, φυσικά, στην έκφραση «ξεστοκάρω» που εξήλθε από το στόμα του σε χτεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του. Αν δεν κάνω λάθος η πλήρης φράση ήταν κάτι σαν «η κυβέρνηση ξεστοκάρισε AstraZeneka για τον εμβολιασμό των μικρότερων ηλικιών»
Ξεπερνάω το στυλ του καφενείου. Ε ψιτ γκαρσόνι για ξεστοκάρισε εκείνη εκεί την μπόμπα το ουισκάκι. Ε ψιτ παιδί για ξεστοκάρισε εκείνο εκεί το τσίτι από την αποθήκη  να μεταποιήσω την φουστίτσα μου. Ε ψιτ κορίτσι μπας και σου περίσσεψαν μερικά μέτρα απ αυτή την κορδέλα να την τυλίξω  στον αχαΐρευτο και ανεπρόκοπο άντρα μου για  να τον πνίξω; Πάμε παρακάτω.
Το «ξεστοκάρω» παραπέμπει στην αποθήκη. Η αποθήκη παραπέμπει σε  προιόντα  κατώτερης ποιότητας, φτηνά με ληγμένη ημερομηνία.  Η ληγμένη ημερομηνία και τα φτηνά υλικά είναι το χειρότερο μείγμα. Τα φτηνά προιόντα με ληγμένη ημερομηνία καταναλώνονται, αναγκαστικά, από αδέκαρους και άστεγους. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποια εμβόλια προέρχονται από το πάνω ράφι και κάποια άλλα από την αποθήκη. Πάμε παρακάτω


Επομένως τα εμβόλια της AstraZeneca είναι τα χειρότερα του είδους. Επομένως όσοι συμπολίτες μας εμβολιάστηκαν μ αυτά κινδυνεύουν να δουν τον κόσμο κάτω από το χώμα. Επομένως ο Κυριάκος, όπως και κάθε άλλος πρωθυπουργός που «ξεστοκάρει» τέτοια εμβόλια είναι περίπου ηθικός αυτουργός μιας οργανωμένης γενοκτονίας, κυρίως αυτών των ηλικιών. Επομένως ο Κυριάκος όπως και κάθε άλλος πρωθυπουργός που θα πριμοδοτούσε ένα τέτοιο «ξεστοκάρισμα» είναι τουλάχιστον ανάλγητος και κυνικός. Καλά σου λέει, θα ξεπαστρέψω καμιά δεκαριά χιλιάδες νέους έτσι για να σπάω πλάκα. Πάμε παρακάτω


Αρα αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Αγγλων πολιτών, όλων των ηλικιών, εμβολιάστηκε με εμβόλια «ξεστοκαρίσματος» όπου να ναι εντός ολίγου ένας ένας θα πέφτουν σαν το κοτόπουλα και αρκετοί εξ αυτών θα εγκαταλείπουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Αρα οι Αγγλοι είναι μακάκες. Αρα οι Αμερικανοί με το Pfizer  είναι σαίνια. Αρα η Ευρωπαική Ενωση είναι κι αυτή της ίδιας συνομοταξίας «ξεστοκαρίσματος». Και άρα αυτό το «ξεστοκάρισμα» είναι μέρος μιας οργανωμένης συνωμοσίας. Πάμε παρακάτω


Το παρακάτω είναι ένα και απλό. Το  ψιθυρίζουν, το κουβεντιάζουν, το σχολιάζουν, το χλευάζουν. Και πάει κάπως έτσι. Ο πιο συνεπής και σταθερός σύμμαχος του Κυριάκου είναι ο Αλέξης ο αρχηγός. Κάποιος υπουργός-δεν έχει σημασία το όνομά του-μου είχε πει γελώντας για τον Αλέξη.  Με ασυγκράτητη ευχαρίστηση «ο θεός να τον έχει καλά. Οσο εκείνος είναι καλά τόσο καλύτερα είναι ο Μητσοτάκης»


Με απλά λόγια. Όταν ο Αλέξης Τσίπρας σταματήσει να ξεστοκάρει επιχειρήματα. Και όταν επίτέλους ανακαλύψει το πρώτο ράφι, ε τότε κάτι στον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλάξει!

 Δημ. Δανίκας-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

9 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξύ αυτός ξεστόκαρε όλα τα ρετάλια από το ΠΑΣΟΚ και πολλά από αυτά ήταν πρώην υβριστές του.
    Εγώ πάντως έχω ήδη κάνει τη πρώτη δόση της άστρα ζένεκα. Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι "έγκριτοι¨, "σοβαροί" , αναλυτές και δημοσιογράφοι προσπαθούν
    να μας πείσουν για τις αστοχίες του Τσίπρα, πως πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης και πολιτικής κατεύθυνσης για να ανακάμψει πολιτικά.
    Μα φίλοι μου για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις μυαλό, ικανότητες, γνώσεις ώστε να μπορείς να αναλύεις και να αξιολογείς καταστάσεις και να παίρνεις σωστές αποφάσεις.
    Μπορεί ένας άνθρωπος που έβαλε υπουργό το Βαρουφάκη, τη Νοτοπούλου, στρατηγικό σύμβουλο το Καρανίκα, Υπουργό το Χαικάλη, νά έχει κρίση?
    Απλώς είναι ένας δόλιος άνθρωπος που συνωμότησε το σύμπαν για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά όταν κλήθηκε να διοικήσει έδειξε τη γύμνια του και την ανικανότητά του.
    Απορώ για την απορία πολιτικών αναλυτών που προκαλείται από τις απανωτές, επαναλαμβανόμενες γκάφες του Αλέξη. Μα αυτός είναι ο άνθρωπος, μέχρι εκεί φτάνει και καθημερνά θα αποδεικνύει το πραγματικό εαυτόν του. Η μόνη του ελπίδα είναι να σιωπάσει μήπως και εξαπατήσει πάλι τους αφελείς που τον ψήφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      Κι όπως λέει κι ο ποιητής, δεν φταίει αυτός τόσος ήτανε. Γ.Κ.

      Διαγραφή
    2. ζεις προφανως εκτος εαυτου σου και της καταγωγικης ιστοριας και ριζας σου της μεσαιας ταξης οπου δειχνεις ν~ανηκεις, μεγαλωμενος με στερησεις και κοπους των γονιων σου που σε μορφωσαν κι ανεδειξαν αν κι οχι κατι συμαντικωτερο π.χ.απο τον κ. Βαρουφακη,τον υπ~αριθμο νρ. 1 γνωστη της Θεωρίας Παιγνίων, την οποια διδασκει στα εθνικα μας ανωτερα ιδρυματα και παραδιδει μαθηματα περι στρατηγικών σε ευρυ πεδιο χρησης/εφαρμογης µαθηµατικων µοντέλων κι αλγοριθμων κι εφαρμογης των στη πραξη!! Πρεπει λοιπον να εισαι μεγαλο βλημα οταν γραφεις στον αερα τετοια αστηρικτα , κακοηθη σχολια με στοχο τη δισφημηση και αποβολη του μισους που σε διακατεχει!!
      Διερωτησου ποιος ποιον προσπαθει να εξαπατησει.Ιδεα δεν εχεις για ο, τι κανει ο κ. Βαρουφακης αλλα τον κατηγορεις και τον υποψιαζεσαι γιατι δεν μπορεις να ακους να τον λενε κυριο κι κορυφαιο επιστημων διδακτωρ , διαπρεψας στα ανωτερα αγγλικα ιδρυματα, με περγαμηνες και επαινους, ενας συναμα και πολιτικος ανδρας που εβαλλε γιαλια στον Σοιμπλε στον Γερμανο, οταν μαζι με τον θεοσταλτο Αλεξη ανοιξαν τη κουβεντα οι δυο τους και του τα ψαλαν,μιλοντας, τοσο για το κατωχικο δανειο των Ναζι , οσο και για τη κλωπη των ελληνικων τραπεζικων αποθεματων χρυσου, τα οποια και στο επωμενο μελλον θα επιστραφουν με αποζημιωσεις !! Σταματα τους υμνους και τα γλωσσοκοπανηματα λοιπον υπερ Κουλη, διαβασε την οικογενειακη ιστορια του και ζητησε συγνωμην αποτα ατομα /προσωπικοτητες που μετειχαν στη πρωην κυβερνηση!Ολοι τους επετυχαν εργο λαμπρο και αφισαν στο Κουλη , πολυτιμη παρακαταθηκη την οποια ευτελιζει με φθηνα μεσα!!

      Διαγραφή
  3. Οταν για αρχηγο κομματος του κολλαει το..στοκος ειναι καταδικασμενος σε αργο πολιτικο θανατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:23:00 ο θαυμασμό σου για τον Βαρουφακη υποδηλεί ότι είσαι άτομο μειωμένης αντίληψης και μόρφωσης γιατί η γνώσεις του για τη θεωρεία των παιγνίων δεν τον καθιστά ιδιαίτερα άτομο επιστημονικής κατάρτισης.
    Η θεωρεία των παιγνίων είναι ένα μαθηματικό μοντέλο μελέτης στοιχείων που χαρακτηρίζουν καταστάσεις ανταγωνιστικής αλληλεξάρτησης.
    Αυτή την γνώση δεν την έχει μόνο ο Βαρουφακη,αλλά εκατονταδες χιλιάδες οικονομολόγοι αλλά αν εσένα σε εντυπωσιάζει μου θυμίζεις του ιθαγενείς στην Αφρική που εντυπωσιάζονταν από τα καθρεφτάκια των λευκών.
    Πάντως από τη πράξη αποδείχτηκε ότι ούτε αυτή τη γνώση είχε γιατί τα έκανε μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεωρεία των παιγνίων διδασκεται σε τμήματα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
      σε ανωτερα πανεπιστημιακα ιδρυματα και ο.αξιοτιμος κ. Βαρουφακης, σπουδασας στην Αγγλια, εναι κορυφαιος επιστημων/καθηγητης πανεμιστημιου, κατεχει εδρα στο τομεα του με πολλα αναγνωρισμενα δικα του συγραμματα/Βιβλια/μελετες/δημοσιευσεις/ομιλιες/ διδακτοτικο/μεταπτυχιακο και παει λεγοντας με τις περγαμενες του ..
      Εν αντιθεση με το Γιανη εσυ μοιαζεις νασαι ενα νυχτοπουλι κυνηγημενο, π~ ακομα δεν ξερει που πατα και που βρισκεται,προφανως κομματικο νουμερο με φιλοδοξιες να πιασει ποδι στη πολιτικη κοντα στο δεξιοφρονο Κουλη, ωστε να λεει φουσκες και να υποβιβαζει αξιολογα αντιπαλα προσωπα με το να τα δισφημει, ητοι ενα ρολο προγανδας , αλα Χέρμαν Γκέρινγκ απο τη βαυαρική πόλη Ρόζενχαϊμ! Αυτη ειναι η σοφη γνωμη π~ απεκτησα με τα λεχθεντα σου κατοπιν λογικων συλλογισμων μου, κι ολα αυτα με το συμπαθειο φιλε μου!!!

      Διαγραφή
    2. ενας καλος γιατρος θα σου ελεγε ..ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με το συμπαθειο!!!

      Διαγραφή
  5. Μας έχεις εντυπωσιάσει με τις γνώσεις σου ιδιαίτερα με το τόπο καταγωγής του Γκερινγκ,
    αλλά και εδώ σκατα τα έκανες σαν το φίλο σου το Βαφουφακη.
    Ο Γκέρινγκ (Herman Goring) δεν ήταν υπουργός προπαγάνδας, αλλά ο Τζόζεφ Γκαίμπελς (Joseph
    Goebbels). Σου εχω πει να μην πινεις πολλες μπυρες πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά