Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Τσίπρας ο καλύτερος «πελάτης» του Μητσοτάκη


Δεν έχουν τελειωμό οι επικοινωνιακές γκάφες και οι ανεξήγητες δημόσιες παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φροντίζει με το δικό του τρόπο να θυμίζει στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους του γύρισαν την πλάτη στις εθνικές εκλογές του 2019.

Σε μία κρίσιμη συγκυρία για την κουρασμένη από την πανδημία ελληνική κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει το θεσμικό του ρόλο ως το δεύτερο ισχυρό πόλο στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και παραμένει αγκυλωμένος στις νοοτροπίες του παρελθόντος, εκπέμποντας σε πολλές περιπτώσεις σήματα που θυμίζουν παιδική χαρά παρά ένα σοβαρό και

αξιόπιστο πολιτικό οργανισμό της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Τα πρόσφατα κρούσματα με το περιβόητο «ξεστοκάρισμα των εμβολίων» και τις εκκαθαρίσεις των αντιφρονούντων στο δημόσιο τομέα, προκαλούν αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη που περίμενε από την Κουμουνδούρου να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και να προσεγγίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την αγωνία και τους προβληματισμούς των πολιτών.

Όπως φαίνεται και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τελευταίων μετρήσεων, η σύγκριση μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα είναι καταλυτική, ενώ με τις επαναλαμβανόμενες αστοχίες του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τείνει να εξελιχθεί στην «αχίλλειο πτέρνα» μιας ολόκληρης παράταξης με την εσωκομματική αντιπολίτευση να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για να προλάβει τα χειρότερα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τα περιθώρια ανάκαμψης για τον πρώην πρωθυπουργό και το κόμμα του είναι περιορισμένα. Στη αντίπερα όχθη, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποδίδουν τις αστοχίες Τσίπρα στην αδυναμία του να επιβάλει όρους και να δημιουργήσει συνθήκες ενός σύγχρονου προοδευτικού κόμματος που να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες.

 www.lykavitos.gr

4 σχόλια:

  1. ο Ζηκος μας φορτωνει τον Μητσοτακη για πολλα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπάθησαν να σαμποτάρουν τα μέτρα, να ξεκινήσουν διαδηλώσεις στο δρόμο, να διασπείρουν τον ιό, να καταρρεύσει το ΕΣΥ, να πεθάνει ο κόσμος κ όλο αυτό για να σωθούν πολιτικά... Η χειρότεροι πολιτικοί αντίπαλοι του κόσμου, πραγματικά πολιτικά σκουπίδια... Από κοντά κ οι ψεκασμένοι, παλαιοημερολογίτες, αμόρφωτοι, μπαρουφοπαλαβιτσες, σταλινοφασίστες κλπ... Από τι γλιτώσαμe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς την ίδια ακριβώς άποψη έχουμε και εμεις για τους δικούς σας τους χουντοναζίδες!!!Πολιτικά σκουπίδια,ρουφιάνοι απατεώνες, λωποδύτες με κουστούμι και γραβάτα

      Διαγραφή
  3. Εσύ που τα γράφεται αυτά, ζείς στην κοινωνία? Δεν μπορείς να δείς πως είστε πλέον μια ομάδα που σε λίγο θα χωράτε σε πούλμαν? Έχει καμία σχέση αυτή η κυβέρνηση με την προηγούμενη? Δεν λέω ότι δεν κάνουν λάθη, αλλά θυμάστε τι γίνονταν πριν λίγα χρόνια; Άντε λοιπόν να σχεδιάσετε καμία πορεία και αφήστε την Ελλάδα να πάει μπροστά. Και από το Σεπτέμβριο που θα επιστρέψουμε στη ζωή μας, θα δείτε τι σημαίνει κύκνειο άσμα... καλή ανάσταση σε όλους!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά