Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Αντιπολίτευση με... τσουρέκια για τον ΣΥΡΙΖΑ


Απορίες και εύλογα ερωτηματικά ακόμη και στους πιο φανατικούς οπαδούς του κόμματος προκαλούν οι αμφιλεγόμενες ατζέντες που κατά καιρούς επιλέγει ο στρατηγικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει αντιπολίτευση και δήθεν να πλήξει σε προσωπικό επίπεδο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά από τις δημόσιες συναθροίσεις εν μέσω πανδημίας και την πολιτική στήριξης τους χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας σε μία περίοδο που το ιικό φορτίο αυξανόταν διαρκώς, οι ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου επέλεξαν τώρα το τσουρέκι που αγόρασε ο Πρωθυπουργός κατά την σαββατιάτικη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για να σηκώσουν κουρνιαχτό και να προκαλέσουν έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Σε μία περίοδο που σύσσωμη η ελληνική κοινωνία μάχεται για να κρατηθεί όρθια και η εθνική προσπάθεια για

τη μετάβαση στην επόμενη μέρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Αξιωματική Αντιπολίτευση θέλησε να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο όχι με μία στοχευμένη και κοστολογημένη πρόταση, αλλά με υψηλού τόνου κριτική για την κίνηση του πρωθυπουργού να μπει σε ένα κατάστημα της πόλης και να αγοράσει ένα τσουρέκι για το Πάσχα.

Η ένδεια προτάσεων για έξοδο από την κρίση, η απουσία ενός συγκροτημένου σχεδίου που θα στοχεύει στην επόμενη μέρα, καθώς επίσης και η εμμονή σε αντιπολιτευτικές πρακτικές από ένα μακρινό, λαϊκίστικο και αποτυχημένο μοντέλο αντιπολίτευσης αποτελούν την αχίλλεια πτέρνα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργούν περαιτέρω δυσαρέσκεια σε μια σκεπτόμενη δεξαμενή ψηφοφόρων που βλέπουν τον κ. Τσίπρα και την ηγετική του ομάδα να εγκλωβίζονται διαρκώς σε καταστροφικές επιλογές.

 www.lykavitos.gr/

3 σχόλια:

  1. αντιπολιτευση μας τα κανατε τσουρεκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρή αντιπολίτευση, ασχολείται με τα ποδήλατα, τους καφέδες, τα τσουρέκια του Μητσοτάκη και μετά δεν αντιλαμβάνεται γιατί δεν ξεκολλάει από το 20% σε μια περίοδο που όλα είναι εναντίον της κυβέρνησης. Μάλλον εκεί στη Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι αφού γίναμε Κυβέρνηση το 2015, και μάλιστα δις, κάνοντας πλάκα με πολιτικές καφενείου γιατί όχι και τώρα. Ας καθίσουν κάτω και να στείψουν το μυαλό τους, αν έχουν βέβαια, μήπως και αντιληφθούν ότι αν δεν σοβαρευτούν το παιγνίδι έχει τελειώσει γιαυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ποιο κεφαλι λειτουργεις κι σε ποια Κασταλεια πηγη πλενεσαι ωρε τσιριτσιφιογγε!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά