Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη


Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δυο εσωκομματικές τάσεις, τους Προεδρικούς από την μια και την «Ομπρέλα», αλλά και τους συμμάχους από την άλλη, να ανταλλάσσουν βέλη.

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε στην εισαγωγική του ομιλία να δημιουργήσει κλίμα συσπείρωσης μέσω της πρόβλεψης για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ουκ ολίγα στελέχη δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για τον Παύλο Πολάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο στόχαστρό τους έβαλαν τον

αψύ Σφακιανό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Μπίστης, υπογραμμίζοντας ότι η ρητορική του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο κόμμα και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από μετριοπαθείς και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας επιδίωξε να αντιστρέψει την εικόνα, επικρίνοντας τόσο τον Νίκο Φίλη όσο και τον Θοδωρή Δρίτσα για το γεγονός ότι παραβίασαν την κομματική γραμμή και απείχαν από την ψηφοφορία στη Βουλή για το Ελληνικό.

Οι δυο έμπειροι βουλευτές σήκωσαν το γάντι και υποστήριξαν ότι δεν παραβίασαν καμία απόφαση αφού δεν είχε ληφθεί καμία τέτοια σε κάποιο όργανο του κόμματος. «Ο πρωινός καφές δεν είναι όργανο», φέρεται να είπε ο κ. Φίλης, με τον πρώην πρωθυπουργό να του αντιτείνει πως ο πρωινός καφές είναι πλέον επίσημα θεσμοθετημένος με προηγούμενη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

 www.lykavitos.gr/

8 σχόλια:

  1. Αφού ο Αλ6ς πήρε το όπλο του, σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο, έχει δύο επιλογές ή το στρέφει κατά του επικεφαλής της συριζαυγήτικης συνιστώσας και εξελίσσει το κόμμα του σε σοσιαλδημοκρατικό ή παραδίδει και τυπικά την αρχηγία στον νταή. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Γιατι σκοτιζεσθε σεις οι δυο για ξενα αμπελια ωρε αμπελοσοφοι, κυταχτε τα χαλια σας στη ΝΔουλα πρωτα και πριν παρει τη κατηφορα αυτη κι εσεις μαζι !
      Εκει τον κ.Κουλη πρεπει να αφιστε τη γκρινια σας κι πουθενα αλλου!!

      Διαγραφή
    2. Είναι "εργάτες" που δουλεύουν τα αμπέλια μας και τους πληρώνουμε με τους φόρους μας κι έχουμε λόγους να τους κρίνουμε. Όπως το ίδιο κάνεις κι εσύ με τη ΝΔ και δεν σου είπε κανείς να μην συνεχίσεις να το κάνεις. Γ.Κ.

      Διαγραφή
    3. Οπα! Κι αμπελοφιλοσοφος αλλα και αμπελοκαλλιεργητης ο κ. Γ.Κ!!
      Αρχοντας μ!ολα του!!
      Για πεσ τι ποικιλίες σταφυλιών εχεις,ποσους και ποτε χρειαζεσαι εργατες, τι πληρωνεις κι αν τους ταιζεις και τους πινεις και το αιμα και με ποσους βαθμους σε Brix η Οχσελ κοβεις τις ποικιλιες σου !
      Σου φθανει ναχεις τα Χριστουγεννα η σου ξυνιζει γιατι ο Κουλη ετυχε να χαλασει το καιρο !!

      Διαγραφή
  3. Γιατί υποθετικές σκέψεις φίλοι μου. Ο Τσίπρας δεν είναι κακός η μέτριος πολιτικός, ειναι ενας χυδαίος πολιτικός που τον εκφράζει μόνο ο Πολακης.
    Αν αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό μέχρι τώρα, τι άλλο να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος εξυπνος Κουλικος παλι!
      Μα καλα συνενςοιμενο εισθε, εριξε καποιο συνθημα το κεντρικο κατατημα , τι γινεται τελος παντων με σας ?

      Διαγραφή
  4. Φίλε μου φαίνεται ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια γιατί εμείς δεν ακολουθούμε κανένα κατάστημα
    αλλά την ελεύθερη βούλησή μας. Κομματόσκυλα ποτέ δεν υπήρξαμε και η ψήφος μας δεν είναι δεδομένη για κανένα. Έχουμε τις αρχές μας, την άποψή μας και οποιος δεν ικανοποιεί τα κριτήριά μας στο κάλαθο των αχρήστων. Αν εσένα σε καλύπτει ο Φίλης, ο Καρανίκας , ο Μπαλαούρας, Παπάς και βέβαια Τσίπρας, δημοκρατία έχουμε και βέβαια υπεύθυνοι των επιλογών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά