Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Η Σάκκαρη, ο γιος του Μητσοτάκη και η αθλιότητα της κλειδαρότρυπας


Οποιος ρίξει μια ματιά στα social media, και κυρίως στο «αδηφάγο»… ανώνυμο twitter για άλλη μια φορά θα επιβεβαιώσει την ανθρωποφαγία που επικρατεί.

Το μίσος για τον άλλον που δεν γουστάρει, τον ακραίο σεξισμό, κι ας νομίζει ότι είναι… δικαιωματιστής. Και μια αίσθηση ότι δεν ασχολούμαστε με τα μείζονα, με τα σοβαρά, με τα σπουδαία μόνο και μόνο για να πλήξουμε τον αντίπαλο.

Μόνο και μόνο για να ασχοληθούμε με την είδηση της κλειδαρότρυπας, με την προσωπική ζωή του καθενός, που λογικά θα έπρεπε να κάνει ό,τι γουστάρει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν, όταν πρόκειται για τα προσωπικά του.

Τα λέω όλα αυτά με αφορμή την επίθεση μίσους, τις απίστευτες ποσότητες χολής που

έχουν χυθεί για την προσωπική επιλογή της Μαρίας Σάκκαρη και του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου.

Υπάρχουν άνθρωποι, και είναι χιλιάδες, που ασχολούνται με τη σχέση δύο νέων παιδιών και μάλιστα το δείχνουν με έναν απίστευτο κυνισμό, με μια θεώρηση του γεγονότος που υποδηλώνει μίσος.

Μια Ελληνίδα κάνει περήφανη την πατρίδα όλων μας. Μια άξια αθλήτρια που μας κάνει όλους να φουσκώνουμε από περηφάνια, από χαρά για τα επιτεύγματά της.

Κι αντί να βλέπουμε το δάσος, κοιτάμε το δέντρο. Αντί να ασχολούμαστε με τις επιτυχίες, ρίχνουμε χολή.

Ο ένας λέει: «Τους πληρώνουμε, δεν έχουν δουλέψει ποτέ». Ο άλλος «θα γίνει και η Σάκκαρη σύζυγος πρωθυπουργού». Ο τρίτος «πανηγυρίζουν οι δεξιοί για ένα άθλημα των πλουσίων». Υπάρχουν κι εκείνοι που βλέπουν… θλίψη στους συριζαίους.

Αν διαβάσετε τα σχόλια θα τρελαθείτε. Βρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη, βρίζουν τη Σάκκαρη, βρίζουν το άθλημα, βρίζουν τον Τσιτσιπά γιατί λέει είναι σνομπ.

Θυμήθηκαν μέχρι και το Ντουμπάι που γιόρταζε την Πρωτοχρονιά, αν και αποδείχθηκε τελικά ότι είχε πάει για προετοιμασία. Τόσο μίσος.

Αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα. Ο γιος του πρωθυπουργού κάνει σχέση με μια κορυφαία αθλήτρια. Εχει δικαίωμα; Ασφαλώς. Θα ρωτήσει κανέναν; Ασφαλώς και όχι.

Είναι ελεύθερος να κάνει σχέση με οποιαδήποτε; Βεβαίως, αν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στο σπίτι του καθενός και να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα.

Το ίδιο ισχύει και για την Σάκκαρη. Θα ρωτήσει κανέναν από τους επικριτές της αν θα κάνει δεσμό με τον γιο του Μητσοτάκη ή με τον γιο του μπάρμπα Μήτσου από τα Καμίνια;

Άλλο είναι να γραφτεί και να διαβαστεί μια είδηση, κι άλλο ο φθόνος που δεν αξίζει σε κανέναν. Άλλο η μικροπολιτική που σκοτώνει την ανθρωπιά, τις σχέσεις και φυσικά το τεράστιο γεγονός της επιτυχίας της Σάκκαρη.

Αφήστε τα παιδιά να χαρούν ό,τι αυτοί πιστεύουν καλύτερο. Μην βάζετε στα μικροκομματικά σας τεφτέρια τα παιδιά του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Σαμαρά, του Παπανδρέου και όποιου άλλου δεν γουστάρετε.

Οι ύβρεις σε βάρος των ίδιων των πολιτικών και κυρίως σε βάρος των οικογένειών τους είναι η μεγαλύτερη αθλιότητα που μπορεί να γίνει.

Δεν είναι πολιτική να ασχολείται κάποιος με τις σχέσεις ή με τη ζωή κανενός, εφόσον δεν προκαλεί την κοινή γνώμη. Αλλά και ποιος θα κρίνει την «πρόκληση» και με ποια κριτήρια;

Δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει και να επικρίνει τη σχέση του Μητσοτάκη με την Σάκκαρη επειδή δεν γουστάρει τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να «πλήξει» αργότερα το παιδί του Τσίπρα επειδή δεν γουστάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο,τι κι αν κάνει αυτό το παιδί.

Δεν μπορεί κανείς να προσβάλλει κανέναν επειδή δεν συμφωνεί πολιτικά. Πρόκειται για μικρότητες, για μικροπρέπεια που δεν ταιριάζει σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο.

Αν σήμερα είναι ο γιος του Μητσοτάκη και η Σάκκαρη, αύριο είναι σίγουρο ότι θα είναι ο γιος κάποιου άλλου πολιτικού που έχει εχθρούς.

Αφήστε, λοιπόν, την πολιτική αντιπαράθεση έξω από την προσωπική ζωή του καθενός.

Μην κρίνετε τη ζωή των άλλων με βάση το μίσος που ενδεχομένως έχετε για πρόσωπα, ιδέες ή καταστάσεις.

Δεν φταίνε τα παιδιά κανενός πολιτικού επειδή κάποιοι δεν θέλουν τους πολιτικούς.

Πολλώ δε μάλλον δεν φταίει η κάθε Σάκκαρη που τιμά την πατρίδα της κι έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ επειδή έκανε σχέση με τον γιο οιουδήποτε πολιτικού.

Οι πολικές μάχες πρέπει να έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο. Αλλιώς καταντάνε μικροπολιτική, κατινιά, μίσος και τελικά ανοησία.

 Βασ. Κανέλλης-ΤΑ ΝΕΑ

14 σχόλια:

  1. κομμα του μισους με αναλογους οπαδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το γιο του Κουλη να ασχολειται κανεις τωρα , ειναι χαμενος χρονος !!
    Εξαλλου σα μεγαλωσει θα τον δουμαι ετσι η αλλιως πρωθυπουργο, οπως ειδαμε το μπαμπα του και τριβαμε τα οματα μας !!Τα σπανιωτατα στοιχεια στον εγκεφαλο και το αιμα, οπως οριζει το κατεστημενο σε τουτο το τοπο τα εχει απο γενενεσεμιας του!!
    Αστον λοιπον να κανει τη φιγουρα του, να επιδειξει και την ανδροπρεπεια του και ας περιμενουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως όχι όμως τα twitter αλλά και επώνυμα έντυπα του Σύριζα βγάζουν το δηλητήριο τους λέγοντας ότι ο γιος του Μητσοτάκη δεν υπηρετεί στα σύνορα,αλλα βρισκετε στις κερκίδες στηρίζοντας τη Σάκαρη. Βέβαια οι λασπολογοι της Κουμουνδούρου απέκρυψαν το γεγονός ότι ο γιος τους έχει απολυθεί από το Στρατό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνος που έγραφε την περασμένη Κυριακή "περιμενε τα αποψινα αποτελεσματα των εκλογων, σαν παραδειγμα στο κρατηδιο του Ζαχσεν Ανσταλτ της Γερμανιας και αναλυσε μας τα αποτελεσματα και ε τη διεθνη επικαιροτητα !!" (έκανα αντιγραφή επικόλληση τμήματος του σχολίου του) και ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας από τα αποτελέσματα ξαναχτύπησε σήμερα και πάλι. Αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι "τριβαμε τα οματα μας !!" (ξαναέκανα αντιγραφή επικόλληση τμήματος). Μήπως είναι οφθαλμίατρος και προσπαθεί να μας κάνει πελάτες του ή φαρμακοποιός και προσπαθεί να μας πουλήσει κολλύριο; Πάντως ακόμα περιμένουμε την ανάλυσή του για την εξέλιξη της αριστεράς πέρα από τα τριτοκοσμικά κράτη!
    Πατριώτη (από τα ξένα) μην πετάξεις τη μπάλα πάλι έξω από το γήπεδο. Αυτή είναι τακτική των ομάδων που χάνουν με 5 - 0 από το πρώτο 20λεπτο και πετάνε τη μπάλα έξω για να μη φάνε 12 γκολ και γίνουν ρεζίλι. Ως τώρα αυτό κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 11:38:00 είχα και εγώ προκαλέσει το ξενιτεμένο πατριώτη μας να μας αναλύσει τα αποτελέσματα των εκλογών του κρατιδίου όπου είχε προαναγγείλει θρίαμβο της αριστεράς, αλλά όπως βλέπεις " ποιείται τη νήσσαν". Για να τον βοηθήσω όπως του υποσχέθηκα τα αποτελέσματα έχουν ως εξης:

    Το CDU αυξάνει κατά 5,7 μονάδες τα ποσοστά του από τις εκλογές του 2016 και εξασφαλίζει το 35,5% των ψήφων, αφήνοντας πολύ πίσω την Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), η οποία περιορίζεται στο 23,1% (-1,2).

    Η Αριστερά είναι τρίτη στην κατάταξη με 10,9% και απώλειες 5,4 μονάδων, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) μένει τέταρτο με 8,1% (-2,5). Ακολουθούν το Κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) με 6,7% (+1,8) και οι Πράσινοι με 6,0% (+0,8), οι οποίοι δεν επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που τους ήθελαν να διπλασιάζουν τις δυνάμεις τους.

    Δυστυχως τα νούμερα είναι αμείλικτα και ας προετοιμάζεται για το δράμα που θα βιώσει ο φίλος του θεόσταλτος Αλέξης στις επόμενες εκλογές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την Κυριακή ξανάγραψε σχόλιο την Τετάρτη. Τώρα που του το θυμίσαμε ποιος ξέρει πότε θα ξαναγράψει; Τελικά δεν είναι μόνον ο Αλέξης που νομίζει ότι ξεχνάμε, είναι και κάποιοι ένθερμοι υποστηρικτές του.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοι μου 6:41:00 π.μ.και 11:38:00,1:02:00 μ.μ. ,
      .ξερω, οτι εισθε εν αναμονη ,περιμενοντας τις σοφες απαντησεις μου στα ερωτηματα των σχολιων σας, τα οποια ειναι πραγματι καλογραμμενα και δειχνουν οτι εισθε νεα παιδια καλα πληροφορημενα και μορφωμενα που ξερουν που πατουν και που βρισκονται και που φιλοδοξουν βεβαια να δρεψουν δαφνες επιτυχιας στους τομεις π~αργωτερα θα καταπιασθουν επαγγελματικα προς χαρα και τερψη των γονειων σας που θα σας καμαρωνουν και ικανοποιημενοι θα υπερηφανευονται για σας, ξεχνοντας τις θυσιες και τα οσα υπεστησαν ωσπου να εδραιωθειτε στη κοινωνια μας !!
      Ενα μονο θα σας γραψω , χωρις να υπεισελθω στα επιμερους των ερωτηματων σας !
      Τα συντηρητικα κομματα θα υποστουν τα προσεχη χρονια ανεπανορορθωτες απωλειες στις ελευθερες δημοκρατιες προοδευμενων χωρων, μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα. Ο τυπος πρωθυπουργων απο ατομα παλιων τζακιων, αλα Μητσοτακη, χανεται για παντα!!Ηδη ο βιος τους προσμετραει η το κοντερ εχει αρχισει το μετρημα τω ημερων τους !!
      Νεα παιδια απο μεσαια κοινωνικα στρωματα θα κραταν μελλοντικα τα κυβερνητικα γκεμια /ηνια στα στηβαρα χεργια τους ! Αντε/τσαο κουλη κι ασε/ξεχασε τα ονειρατα σου με τον γιοκα σου που ηδη αρχισες να τον λανσαρεις στο τυπο!
      Μαυτα ταλιγα για σημερα φιλαρακια!! Το επωμενο μαθημα οταν παρουσιασθει αναγκη κι εχετε την επιθυμια να διαβασετε τα σοφα λογια μου!!

      Διαγραφή
  6. Αγαπητοι μου 6:41:00 π.μ.και 11:38:00 μ.μ.,
    ξερω, οτι εισθε σ`αναμονη ,περιμενοντας τις σοφες απαντησεις μου στα ερωτηματα των σχολιων σας, τα οποια ειναι πραγματι καλογραμμενα και δειχνουν οτι εισθε νεα παιδια καλα πληροφορημενα και μορφωμενα που ξερουν που πατουν και που βρισκονται και που φιλοδοξουν βεβαια να δρεψουν δαφνες επιτυχιας στους τομεις π~αργωτερα θα καταπιασθουν προς χαρα και τερψη των γονειων σας που σας καμαρωνουν και ικανοποιημενοι θα υπερηφανευονται για σας, ξεχνοντας τις θυσιες και τα οσα υπεστησαν ωσπου να εδραιωθειτε στη κοινωνια μας !!
    Ενα μονο θα σας γραψω , χωρις να υπεισελθω στα επιμερους των ερωτηματων σας !
    Τα συντηρητικα κομματα θα υποστουν τα προσεχη χρονια ανεπανορορθωτες απωλειες στις ελευθερες προοδευμενες δημοκρατιες προοδευμενων χωρων, μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα. Ο τυπος πρωθυπουργων απο ατομα παλιων τζακιων αλα Μητσοτακη χανεται για παντα!! Ηδη ο βιος τους προσμετραει η το κοντερ εχει αρχισει το μετρημα των ημερων τους !!
    Νεα παιδια απο μεσαια κοινωνικα στρωματα σαν και σας θα κραταν μελλοντικα τα κυβερνητικα γκεμια /ηνια στα στηβαρα χεργια τους ! Αντε/τσαο κουλη κι ασε τα ονειρατα σου με τον γιοκα σου που ηδη αρχισες να τον λανσαρεις στο τυπο!
    Μαυτα για σημερα φιλοι μου!! Το επωμενο μαθημα οταν παρουσιασθει αναγκη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κρατησεις στην ενημερωση την ιδια ορθογραφια για να μορφωθουμε σωστα
      Κ.Γ

      Διαγραφή
    2. Η σοφία σου βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό που σε έχει κάνει να αντιληφθείς ακόμα και την ηλικία μας; Καμία σχέση βέβαια τουλάχιστον σε ότι με αφορά. Στο έχω ξαναγράψει και παλαιότερα. Ξεκαβαλίκεψε από το καλάμι σου! Ο Σωκράτης παρότι ήταν σοφός έλεγε "γηράσκω αεί διδασκόμενος". Μακάρι το μέγεθος της σοφίας να ήταν ανάλογο της ηλικίας όπως νομίζεις εσύ. Στην περίπτωση αυτή εσύ αποτελείς την εξαίρεση που υπάρχει σε κάθε κανόνα! Το μέγεθος της σοφίας σου είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας σου! Σε σχέση τώρα με το σχόλιό σου
      1. γράφεις "Τα συντηρητικα κομματα θα υποστουν τα προσεχη χρονια ανεπανορορθωτες απωλειες στις ελευθερες προοδευμενες δημοκρατιες προοδευμενων χωρων, μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα". Σου εύχομαι να φτάσεις σε βαθιά γεράματα για να επαληθευτείς
      2. την τύχη μιας χώρας την κρατά στα χέρια του ο λαός της και απλώς την αναθέτει κάθε φορά δια τις ψήφου του στην εκάστοτε κυβέρνηση. Αν μία κυβέρνηση είναι κακή είναι γιατί ο λαός που την επίλεξε είχε κακό κριτήριο. Αυτό βέβαια γίνεται αντιληπτό στις επόμενες εκλογές. Αποδέξου λοιπόν ότι ο λαός κατάλαβε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη σου ήταν κακή και αποδέξου (σεβάσου πρέπει να πω κανονικά αλλά από τον τρόπο που σχολιάζεις μάλλον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου το ρήμα σέβομαι) την επιλογή των συμπολιτών σου. Αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κακή αυτό θα αποδειχτεί στις επόμενες εκλογές. Ως τότε εύχομαι υγεία σε όλους μας και ταπεινοφροσύνη.
      Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη αν κάποιοι χαρακτηρισμοί μου είναι προσβλητικοί.

      Διαγραφή
    3. Κριμα κ. Κ.Γ.απο σενα περιμενα περισοτερα και πιο λαμπροτερα!
      Μπερδεύεστε στα δευτερεύοντα, ενω στα κυρια θεματα φαινοσουν για καλος !!

      Διαγραφή
    4. Φιλτατε κ.ανωνυμε 10:54:00 μ.μ.
      Η σοφια μου ειναι πραγματι ανεκτιμητη, πραγμα αντιληπτο και απο πολλους περα απο σενα, που σε χαρακτηριζει μια ιδιαιτερη λεπτοτητα και σοβαροφροσυνη !!!
      !Μεινε οπως εισαι, εισαι χρησιμος για τουτον τον τοπο!!
      Μονο μια μικρη παρατηρηση στο σχολιο σου, μερος 2...την τύχη μιας χώρας την κρατά στα χέρια του ,ο λαός της και απλώς την αναθέτει κάθε φορά δια τις ψήφου του στην εκάστοτε κυβέρνηση.. >.
      Πραγματι αυτη η ιδανικη μορφη της δημοκρατιας λειτουργει ετσι οπως το λες! Ομως αν στα δυτικοευρωπαικα κρατη, Γερμ, Γαλ.,...εφαρμοζεται με γενικα αντικειμενικα κριτηρια κοντα στα 60%+,στην Ελλαδα η ψηφος διδεται κατα 10% με καθαρα προσωπικα κριτηρια, ητοι με ουδεμια σχεση με ωφελιμιστικη (φιλοσοφία)/ θεωρία που ταυτίζει το όφελος με το ηθικά καλό!
      Ο ελληνας ψηφοφορος απαιτει προσωπικα ωφελη απο το κομμα του, μια να να διοριστει ο γιοκας του απο τον βουλευτη του , την αλλη για να προωθηθει η δουλεια του /η αιτηση του,δες ιντερνετ, χρησιμοθηρία < χρήσιμος + -θηρία < θήρα και αρχαία ελλην.... !

      Νασαι καλα φιλε μου !!

      Διαγραφή
    5. προς ανώνυμοΠαρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 10:54:00 μ.μ. ....ο Σωκράτης παρότι ήταν σοφός έλεγε "γηράσκω αεί διδασκόμενος". Μακάρι το μέγεθος της σοφίας να ήταν ανάλογο της ηλικίας όπως νομίζεις εσύ..
      //Στο πολυτεχνειο Ρηνανιας , Ααχεν φιλεμου , ενας ινδακος φοιτητης μεσα σε ενα μηνα πηρε το τιτλο του δωκτορος
      //Ο Μοτσαρτ ειχε αρχισει να συνθετει απο πενταετης ...
      //Ο Πασκαλ απο μικρος εντυπωσιαζε στις φυσικες επιστημες
      ...
      // Εσυ τι εχεις να υποδειξεις απο τη μικρη ηλικια σου ??

      Διαγραφή
  7. Παιδιά ο τύπος πρέπει να μας κάνει πλάκα, διαφορετικά ας μη σχολιάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά