Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Σκευωρία Novartis: Ραγδαίες εξελίξεις για τους ψευδομάρτυρες “Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμο Σαράφη”


Να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες “Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμο Σαράφη”, ώστε να χυθεί άπλετο φώς και να λάμψει πλήρως η αλήθεια για τη σκευωρία Νοβάρτις, ζητούν με κοινό υπόμνημα που κατέθεσαν προ ημερών στο πενταμελές δικαστικό συμβούλιο ο πρώην πρωθυπουργός κ.Α.Σαμαράς, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ.Ε.Βενιζέλος, ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος κ.Ι.Στουρνάρας, ο πρώην Έλληνας Επίτροπος στην ΕΕ κ. Δ.Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Α.Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός κ.Α.Λοβέρδος.

Οι μηνυτές ζητούν οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν και να καταθέσουν επωνύμως στην διεξαγόμενη προδικασία για το Ειδικό Δικαστήριο. Γιατί μόνο έτσι θα μάθει ο ελληνικός λαός το τι πραγματικά συνέβη, τον ρόλο των ψευδομαρτύρων σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και θα αποφευχθεί η αυτοϋπονόμευση της ποινικής διαδικασίας, όπως κάποιοι επιδιώκουν.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπομνήματος.

 

 /tomanifesto.gr/

9 σχόλια:

  1. οι σταλινικοι αληταραδες ποτε θα καθησουν στο σκαμνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξαναδιαβασε ατο που ειπε ο Κακκαουνακης πιο πανω για τον κ.κουλη σου 3:58:00 μ.μ. για να παγωσειςγια ενα διαστημα φιλαρακι !! Ειπε οτι < .... Τη Δεξιά την ξέρουμε, είναι μία και δεν αλλάζει. Απλώς ακόμα και τώρα, αυτό το ιστορικό κόμμα της Ν.Δ. έχει ανεχθεί αυτή την παταγώδη μετριότητα, που λέγεται Μητσοτάκης. Και πιστεύω ότι κι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.»
      Αιντε και τσακισου με βουτια απο το βραχο πουχουμε εδω στη θαλασσα μας οπου μαζευονται και πολλα σαρκοβορα χταποδια και σε περιμενουν! Ως τα τοτε νασαι καλα να το διαβαζεις τακτικα !!

      Διαγραφή
    2. Ανέστη ο Κακαουνάκης;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 3.58!!! Στη Γυάρο, στη Μακρόνησο και εκτελεστικό απόσπασμα!!!

      Διαγραφή
  2. και μονο του μικροφαφλατα Γεωργιαδη η υπογραφη αρκει για να μη θελεις να ριξεις ουτε μια ματια στο εγγραφο !! ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκάνδαλο υπήρξε: Ποίοι το κάνανε; Είναι γνωστό. Οι 5000 Χιλ. Γιατροί που οι πιο πολλοί εξ αυτών ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα αυτό αντί να χρησιμοποιήσει την δικαιοσύνη για την τιμωρία των πραγματικών υπευθύνων, θέλησε να λασπωσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Και μάλιστα όχι όποιους και όποιους, αλλά αυτούς που έβαλαν τα στήθη τους για να μη Σοβιετοποιηθει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρκεί κάποιος να επισκεφτεί ένα ιατρείο σε ένα νοσοκομείο, κέντρο υγείας ή ιδιωτικό και θα δει τους ιατρικούς επισκέπτες των φαρμακευτικών εταιρειών που μπαινοβγαίνουν. Όλοι αυτοί οι γιατροί μεγάλοι και μικροί κάθε χρόνο χειμώνα - καλοκαίρι κάνουν τις διακοπές τους σε 5* ξενοδοχεία ανά τον κόσμο συμμετέχοντας δήθεν σε σεμινάρια. Να φανταστείτε ότι δύο γιατροί στο κέντρο υγείας της περιοχής μου συνταγογραφούσαν ένα απλό γαστροανθεκτικό χάπι από διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες και η κάθε μία έλεγε "καλά δεν πρέπει να είναι γιατρός αυτός που σου έγραψε αυτό το χάπι. Εγώ θα σου γράψω αυτό". Αυτό συνέβει σε μένα. Βέβαια θα αντιτείνει κάποιος "ποιος υπουργός έβαλε την υπογραφή του για τα χάπια". Ο υπουργός συναινούσε απλά σε αυτό που πρότεινε η επιτροπή η οποία αποτελούνταν από ειδικού γιατρούς και αφού αυτοί έλεγαν πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ο υπουργός αν δεν υπέγραφε θα ήταν υπόλογος για την κακή υγεία των πολιτών. Ο Λοβέρδος για παράδειγμα συνταγματολόγος είναι τι να έκανε. Βλέπεις δεν είχε εμφανιστεί ως τότε ο φωτεινός παντογνώστης και πανεπιστήμονας Παύλος Πολάκης.
      Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλοι οι Έλληνες και ειδικότερα (με ο) οι γιατροί θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους γιατρούς; Λέτε να είναι από υπέρμετρο αλτρουϊσμό; Προς θεού βέβαια δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι. Είναι μία πάρα πολύ μικρή μερίδα η οποία όμως λόγω της σημαντικότητας της επιστήμης που "υπηρετούν" δυστυχώς αποτελούν όνειδος για τον κλάδο του και γενικότερα για το ανθρώπινο είδος.

      Διαγραφή
  4. 6:25:00 Αφού το είπε ο Κακαουνακης που επί Σύριζα τσέπωσε 250.000 € επιχορήγηση, τότε είναι πολύ αξιόπιστη πηγή και να τον διαβάζεις με ευλάβεια, εσύ όμως πλήρωσε κανονικά τους φόρους σου για να τους παντελονιάζει ο Κραουνάκης.
    Άλλωστε αν δεν υπήρχαν οι χαζοί πως θα καλοπαιρνούσαν οι πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά