Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αφού σε ζορίζει, τι το κάνεις Αλέξη;


Από την πενταήμερη εκδρομή στη Ρόδο, αξέχαστο του έμεινε ότι, όπως είπε χθες με τον συμμαθητή του, «έφευγαν καρέκλες στην πισίνα». Ήταν πρόεδρος του 15μελούς στο πολυκλαδικό λύκειο, μεγάλωσε, έγινε πρόεδρος κόμματος και πρωθυπουργός, ότι δερνόντουσαν με τα άλλα σχολεία θυμάται ο Αλέξης Τσίπρας. Για φαντάσου!

Από την επίσκεψή του στο Μουσείο της Ακρόπολης, μια βραδιά που ήθελε να κάνει γκλάμορους παρουσίαση του κυβερνητικού του προγράμματος, δεν θυμάται τίποτα. Μπήκε, ανέβηκε στην ταράτσα του εστιατορίου, μίλησε με φόντο τον Παρθενώνα (γι’ αυτό είχε οργανωθεί η βραδιά) και απήλθε. Ήταν πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει φωτογραφία του μπροστά σε κάποιο έκθεμα. Παρεκτός και αν είχαν κάτι μαζί του οι φωτογράφοι και δεν τον

παρέδωσαν στην επικαιρότητα.

Από την αρχαία Ολυμπία, στην οποία ξεναγήθηκε με κλιμάκιο του κόμματός του, δήλωσε ότι ανησυχεί για τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας- Πύργου. Το μουσείο και τον χώρο, σαν να μη τα είδε. Αλλά εδώ έχει φωτογραφίες τουλάχιστον. Πήγε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και έκανε αντιπολίτευση με πατέντα.

Από την Ακρόπολη των Αθηνών, έχει πολλές φωτογραφίες. Πλην, από μία και μόνη μέρα. Εκείνη κατά την οποία ανέβηκε αποφασισμένος να καταγγείλει το «τσιμέντωμα». Μηχανικός ο ίδιος, δεν τήρησε ούτε τη δεοντολογία να μιλήσει με τον συνάδελφό του αρχιτέκτονα επικεφαλής των έργων. Το χειρότερο: δεν κατάλαβε ότι όλα έγιναν επάνω ακριβώς στις προγενέστερες διαστρώσεις διαδρόμων, του αείμνηστου Ιωάννη Τραυλού. Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πάλι. Πιθανώς χωρίς προγενέστερη γνώση του χώρου. Και λοιπόν;

Από το μετρό Θεσσαλονίκης, έχει φωτογραφίες ως πρωθυπουργός στις ράγες και στους σταθμούς με τους περίφημους μουσαμάδες που παρίσταναν εισόδους και εκδοτήρια. Ενδεχομένως και να πέρασε από τον σταθμό Βενιζέλου, όπου βρίσκονται οι αρχαιότητες που έχουν γίνει αιχμή του αντιπολιτευτικού του δόρατος. Μπορεί και όχι, διότι τη μέρα που ανέβηκε στην Ακρόπολη ως αντιπολίτευση, δεν ήξερε τι είχε βρεθεί στη Βενιζέλου και μίλησε για… γλυπτά. Ενώ πρόκειται για κατάλοιπα δρόμων και κτιρίων.

Ύστερα από όλα αυτά, πώς να σκεφτεί χθες να πάει στην Δήλο, το υπέροχο νησί το γεμάτο αρχαιότητες, που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση με το καραβάκι από τη Μύκονο; Για αντιπολίτευση πήγε, δεν είχε χρόνο να χάσει (λες και η επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο είναι χαμένος χρόνος…). «Ίδιος έμεινες» είπε σε παλιό συμμαθητή του, προσθέτοντας μια λέξη του συρμού.

Ίδιοι μένουμε όλοι κύριε Αλέξη Τσίπρα. Όσα φροντιστήρια και να μας κάνουν, άμα δεν το έχεις, δεν το έχεις. Ούτε σαν κυβέρνηση, ούτε σαν αντιπολίτευση.

 Αγγ. Κώττη-liberal.gr

3 σχόλια:

  1. Καθημερινά αποδεικνύει πόσο αμόρφωτος και άσχετος είναι και δύστυχος υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι που ακολουθούν αυτό το όνειδος της Έλληνικης πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως με το σχολιο σου θα εννοεις τον θαυμασιο κι αγαπητο σου κ. Κουυλη!! Ετσι δεν ειναι ??

      Διαγραφή
  2. Δεν περιμένω εξυπνότερη απάντηση από οπαδό του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά