Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Λαϊκή συνέλευση ΤΩΡΑ

Αλήθεια τι περιμένει ο Πρόεδρος και το τοπικό κοινοτικό συμβούλιο της Πελασγίας για την διενέργεια λαϊκής συνέλευσης με μοναδικό θέμα την έλλειψη πόσιμου νερού και τις συχνές διακοπές μέσα στον καύσωνα.

Επιτέλους ας γίνουν γνωστές μερικές αλήθειες σε όλους τους κατοίκους για την πλήρη αδιαφορία και την έλλειψη προγραμματισμού .

Αν κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού πλανώνται πλάνην οικτράν.
 

9 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
    ΕΡΜΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν ειναι μοναχα η Πελασγια ,ειναι ολα τα χωρια της Ανατολικης φθιωτιδας που διοικουνται απο Κουλικα συναφια η τα οποια εξεχουν με την ανοργανωσια και τα στραβα ματια οπου να κοιταξεις και να σταθεις στις παραλιες,στα λιμανια και στα αλλα τοπια.
      Μια ανικανοτητα και αδιαφορια που τα χωρια μας δεν ειχαν νοιωσει ποτε τους στα προηγουμενα χρονια , ειτε αυτο ηταν το νερο,η ηταν η αναρχια στα λιμανια και το παρκινγκ, η καθαριοτητα στους δρομους και τις ακρογιαλιες και παει λεγοντας.....!,

      Διαγραφή
  2. Όταν η Πελαγσία από κεφαλοχώρι έγινε παράρτημα της Στυλίδας χωρίς καμία αντίδραση των κατοίκων, να περιμένετε και χειρότερα.
    Η Πελασγία πρέπει να γίνει και πάλι ανεξάρτητος Δήμος από το Αχλάδι μέχρι τη Γλύφα και αυτό όχι μόνο προς όφελος της Πελασγίας αλλά και των όμορων χωριών.
    Η Στυλίδα απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Λαμία και πρέπει να ανήκει στο Δήμο Λαμιέων. Κάποια στιγμή επιτέλους οι κάτοικοι της Πελασγίας αλλά και των γύρω χωριών πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά και να επαναφέρουν το Δήμο Πελασγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:04:00 ο Κουλης φταίει που δεν έχει νερό ή Πελασγία, η το κλουβιο μυαλό σου που ανάγεις τα πάντα στη κομματική εμπάθεια? Πιστεύω να αναπολείς τα προηγούμενα 8 χρόνια του αντι-Κουλη Γκλέτσου. Αυτή είναι η κατάρα που στοιχειώνει αυτή τη χώρα. Κομματικό μισος,σκοτεινά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο στου Κουλη τη λιστα εκλεγονται μουζμουλα χωρις μερακι και γνωσεις για τα εκαστοτε θεματα της περιφερειας και ιδιαιτερα των χωριων μας !!

      Διαγραφή
    2. Ναι,φταιει ο κ. Κουλη εμμεσα, γιατι στο ονομα του κομματος του δηλωνουν υποψηφιοτιτα στα δημοτικα ψηφοδελτια και εκλεγονται οι πιο ασχετοι και ανικανοι!! Πολλα μουζμουλα και καρυδια!!Ατομα χωρις μερακι για τα κοινα και στοχο για να καθαρισουν και ομωρφηνουν τα τοπια τους !
      Ετσι οι δρομοι αριστερα και δεξια ειναι γεματοι πεταμενα σκουπιδια, οι ακροθαλασσιες μας επισης !!Εντος κοινωτικων οριων βρισκονται ακομα στρουνγκες με γιδια και προβατα που συνεχιζουν να μολυνουν τον αερα,πραγματα δηλ. απαγορευμενα εδω και χρονια !!
      Ελεος !!

      Διαγραφή
  4. Αν θελεις να μυριστεις προβατιλα ασε το καμπο και τη θαλασσα κι ανεβα στις ραχουλες , στα χωρια ψηλωτερα!
    Παρε ομως και μαντηλια για να βαστας τη μυτη σου σκεπασμενη!!
    Ελεος,λες και δεν υπαρχει αστυνομια για τις παρανομιες !!
    Ζωα κλεισμενα σε παραγκες με ενα τετραγωνικο μετρο διαθεσημο για το καθενα ωστε να τρωνε , κοιμουνται και για τις αλλες αναγκαιοτητες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν τηλεφωνας εσυ στην αστυνομια αφου ξερεις πουναι τρυπωμενα μεσα στα χωρια τα προβατα κι οι κοτες! Φοβασαι να εχουμε βεντετες και στα τοπια μας ;
      Τι αλλο και ποιον φοβασαι λοιπον ;!
      Και γιατι οι αλλοι χωριανοι σου και γειτονες δεν μιλαν κι ουτε θελουν να τα ξερουν και βλεπουν αυτα τα αισχη , ολες αυτες τις ντροπες μεσα στα χωρια τους !!! Τι ανεξηγητα πραγματα ειναι ολα αυτα;

      Διαγραφή
    2. Η κοινςνια μας ειναι τοσο λεπτουλα και ευαισθητη που θα με πει ρουφιανο αν και νομικα /κοινωνικα εχς δικαιο !! Μπορει να μου πει κανεις τι να κανω ,πως να χειρισθω τη κατασταση οταν τα παιδια κι εγγονια μου απο το πρωι ως το βραδυ ανεχομαι να μθριζονται κοπριες και προβατηλες ??

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά