Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ανασχηματισμός: Στο Προστασίας του Πολίτη ο Θεοδωρικάκος - Πολιτικής Προστασίας ο Ευ. Αποστολάκης - Πλεύρης στο Υγείας


Στο υπουργείο Τουρισμού ο Βασίλης Κικίλιας, εκτός κυβέρνησης Χρυσοχοϊδης- Θεοχάρης - Η  πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα υφυπουργός Υγείας - Υφυπουργός Άμυνας ο Ν. Χαρδαλιάς - Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Η αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Χάρη Θεοχάρη, αλλά και η δημιουργία αυτόνομου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας υπό τον ναύαρχο εν αποστρατεία Ευάγγελο Αποστολάκη χαρακτηρίζουν τον ανασχηματισμό. Υπουγός Υγείας αναλαμβάνει ο Θανάσης Πλεύρης, ενώ στο Τουρισμού μετακινείται ο Βασίλης Κικίλιας. Στο υπουργείο Υγείας καθήκοντα υφυπουργού αναλαμβάνει η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα.
Με απόφαση του Πρωθυπουργού συντελούνται οι ακόλουθες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα:
1. Συνιστάται Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας με τις αρμοδιότητες του έως σήμερα Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, περιλαμβανομένης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τη θέση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.
2. Τη θέση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.
3. Τη θέση του Υπουργού Υγείας αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Πλεύρης.
4. Τη θέση της αναπληρωτού Υπουργού Υγείας αναλαμβάνει η Ασημίνα Γκάγκα.
5. Τη θέση του Υπουργού Τουρισμού αναλαμβάνει ο Βασίλειος Κικίλιας.
6. Τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον απόδημο ελληνισμό αναλαμβάνει ο Ανδρέας Κατσανιώτης.
7. Τη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Χαρδαλιάς.
8. Τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιου για την αλιευτική πολιτική αναλαμβάνει ο Σίμος Κεδίκογλου.
9. Τη θέση του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιου για θέματα μεταφορών αναλαμβάνει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
10. Συνιστάται θέση Υφυπουργού στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με αρμοδιότητα τις υποδομές. Τη θέση αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Καραγιάννης.
11. Η θέση του Υφυπουργού Οικονομικών αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταργείται.

 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

3 σχόλια:

  1. Τωρα μ~ ολους αυτους τους νεους και τον κ. Κουλη αναγεννημενο μετα το μπανιο του καπου στη Κασταλια* πηγη η Ελλαδα σωθηκε και ξανα προς τη δοξα τραβα και παλι τραβα !!
    Εγω λεω ο Θεος να βαλλει το χερι Του!!
    *Κασταλία πηγή των Δελφών oπou στα νερά της πλενόταν η ιέρεια για να δώσει τον χρησμό και οι πιστοί σαν τον κ.κουλη για να εξαγνιστούν. Πήρε το όνομα της από τη Νύμφη που πνίγηκε για να αποφύγει τον θεό Απόλλωνα που προφανως την κυνηγουσε...Πηγη > Ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι τοσο φαιδρος και αγραμματος που νομιζεις οτι υποτιμας τον πρωθυπουργο της χωρας σου οταν τον αποκαλεις κ.Κουλη δηλαδη ειναι σαν να πουμε εμεις τον Αλεξη .. κ. Αλεκο..να κοιτας τις πολιτικες και να κανεις συγκρισεις ...σε πληροφορω χαος μεταξυ των δυο...συνελθε γελαμε μαζι σου

      Διαγραφή
  2. Αγαπητε και σεβαστε Μιχαλη, ετσι ειναι η πολιτικη και το ξερεις. Απαρνηθηκες το κομα και τον κοσμο που σε στηριζε τοσα χρονια και τωρα αφου σε χρησημοποιησαν, σε πεταταξαν σαν τριχα απο την ζυμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά