Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Δημοσκόπηση GPO: Σταθερά πάνω από 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Σταθερά πάνω από 10 μονάδες η διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη δημοσκόπηση μετά από τις πυρκαγιές, που όπως φαίνεται έχουν προκαλέσει την πρώτη κυβερνητική φθορά.

Σε δημοσκόπηση που έκανε η GPO για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»  η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να χάνει 2%, χωρίς ωστόσο η αντιπολίτευση να κερδίζει. Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει σταθερότητα και το Κίνημα Αλλαγής χάνει.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ  συγκεντρώνει 34,5% έναντι 24,4% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον Ιούνιο τα δύο κόμματα συγκέντρωναν 36,5% και 24,1% αντίστοιχα. Το Κίνημα Αλλαγής, συνεχίζει την

πτωτική του πορεία καθώς συγκεντρώνει 6,4% έναντι 6,7% που συγκέντρωνε τον Ιούνιο. και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3%.

Στις θετικές γνώμες ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει να προηγείται με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα 49,8% θετικές γνώμες έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ έπονται 27,8% ο Δημήτρης Κουτσούμπας, 25,7% η Φώφη Γεννηματά, 16,1% ο Γιάνης Βαρουφάκης και 11,8% ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η διαχείριση της πανδημίας αποτελεί ένα σημείο που υπάρχει κυβερνητική φθορά καθώς το 54,9% να κρίνει αρνητικά την διαχείριση της κατάστασης στην περίοδο που βρισκόμαστε τώρα, ενώ το 91,4% πιστεύει πως αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα μέσα στο Φθινόπωρο.

 /dailypost.gr

9 σχόλια:

  1. Μετα απο τοσα που εγιναν τους ριχνουν 10 μοναδες στο κεφαλι ..αιντε Τσιπρα κλεισε το μαγαζι και αντε στο γιωτ της Παναγοπουλου για πουρα και διακοπες χλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το τόσο μισος και τη τόση χυδαιότητα στα σχόλια καταλαβαίνει εύκολα κάνεις το ποιόν τον ατόμων που σχολιάζουν, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα το χαμηλό επίπεδο δυστυχώς δε μπορεί να κρυφτεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑς ΘΑΨΟΥΜΕ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ

      Διαγραφή
  4. Όταν ένας πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός αντιπολίτευσης έχει ως κύριο αντιπολιτευτικο λόγο τις σπουδές ενός κοριτσιού στην Αμερική για να χτυπήσει το πατέρα της, τότε ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για μούτσος στο κότερο. Όσο ποιο γρήγορα τον στείλουν στο σπίτι του οι Συριζαίοι τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δικη μου γνωμη ειναι, οτι το κρατος μας θα παει κατα διαολου, οπως ελεγε κι ο παππους μου, οταν τη διακυβερνηση του την εμπιστευθουμε και για δευτερη φορα στον κ. Κουλη Μιτσοτακη, τον γιο της κ. Μαρικας και του Κωνσταντινου.
      Ελεος για να μη μαζευουμε και τα επωμενα χρονια αποκαιδια και στα υπολοιπα μερη υης Χωρας μας!

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ Ο 8:19 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  5. Έχεις και δεύτερη επιλογή, να μαζεύεις νεκρούς με τα αποκαΐδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω εκει στο Κιναλ τι περιμενουν και δεν αρχιζουν την διαδικασια αλλαγης Αρχηγου και ολου το κατασκευασματος που βαφτισαν Κιναλ. Ποτε θα το κανουν μετα τις εκλογες? Τοτε θα ειναι αργα γιατι θα βαρεσουν διαλυση. Αν ειναι να γινει κατι πρεπει να γινει τωρα, εκτος και αν γνωριζουν οτι αυτη θα ειναι η εξελιξη κσι δεν υπαρχει θεραπεια οποτε ας το διαλυσουν απο τωρα το μαγαζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά