Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Φαιδρότητα Σπίρτζη με τη δολοφονία στη Ρόδο

Σκοτώθηκε και δεν δολοφονήθηκε – αν όχι εκτελέστηκε- η γυναίκα στη Ρόδο για τον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος αδυνατεί να αντιληφθεί απλές έννοιες αλλά παρόλα αυτά θέλει να (ξανά) κυβερνήσει.
 

Μεγαλύτερη σημασία για το πουλέν –εκ μεταγραφής- του Τσίπρα, από το να αντιμετωπίσει με ανθρωπιά ένα ειδεχθές έγκλημα, ήταν να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Διότι κατά τον Σπίρτζη, φταίει η κυβέρνηση που ένας πολίτης δολοφόνησε στα καλά καθούμενα τη σύντροφό του. Θα έπρεπε ίσως με τη λογική του βουλευτή δίπλα σε κάθε πολίτη να

βρίσκεται και ένας αστυνομικός. Άντε σε κάθε γωνία του δρόμου.

Βέβαια το πρόβλημα του Σπίρτζη που δεν μπορεί να χωρίσει σε δυο γαϊδάρους άχυρα – κρίνοντας από την αναφορά του σε θάνατο και όχι δολοφονία- δεν είναι ούτε το ΠΡΟ.ΠΟ. ούτε το έγκλημα. Είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα όπως καταγράφουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και το όνειρό του να επιστρέψει σε καρέκλα εξουσίας θα μείνει όνειρο…

tomanifesto.gr

3 σχόλια:

  1. Κάθε ημέρα αποδεικνύουν ότι έχουν φτάσει στο πάτο της πολιτικής αξιοπρέπειας και είναι παντελώς ανίκανοι να καταθέσουν μια εναλλακτική πολιτική πρόταση για τη χώρα γιατί απλούστατα είναι ένα τσούρμο χαβαλέδων που προσδοκά για μια νέα επανάληψη του 2015.
    Οταν ένα κόμμα καταφεύγει σε πολιτική τυμβωρυχία χρησιμοποιώντας την δολοφονία μιας νέας γυναίκας, τότε ούτε ο πάτος δεν είναι το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σπίρτζης ανήκει σε αυτό το χείριστο είδος πολιτικού.Αυτό το σιχαμένο,το εμετικό που μοιάζει βαρετός κ συνηθισμένος στο μάτι αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας άθλιος,ελεεινός τύπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να επιβιώνει πολιτικά με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας!

    Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές.

    ΥΓ. Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;
    Το παραπάνω σχόλιο είναι της Αννέτας Καββαδία. Κατάφερε να εξοργίσει και τους συντρόφους του ο χυδαίος.Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά