Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Αποκάλυψη: Έρχεται σφαλιάρα στην εξεταστική για Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ


Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «ελληνάρες» δεξιοί ψάλτες του έχουν δώσει τα ρέστα τους ποντάροντας στην πανδημία και στην εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις. Δεν ξέρω πόσες λαμπάδες έχει ανάψει στη χάρη του Omicron ο πρόεδρος Αλέξης, ούτε μπορώ να γνωρίζω πόσα τάματα έχει κάνει προκειμένου να καλύψει την απόσταση μεταξύ του «κανένας» και του Μητσοτάκη. Γνωρίζω, όμως, ότι λίαν συντόμως ο πρόεδρος Αλέξης θα «καεί» μαζί με την εξεταστική.

Μαθαίνω ότι αυτή η φαιδρή ιστορία, όπως αυτές που συνηθίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να κατασκευάζει ώστε να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, με στοιχεία που θα αποκαλυφθούν στις αρχές της εβδομάδας θα τερματίσουν τις εργασίες της εξεταστικής πριν ακόμα ξεκινήσει!

Εν προκειμένω δεν θα

χρειαστούν 5 χρόνια για να αποκαλυφθεί το φιάσκο της σκευωρίας της Novartis, αλλά μόλις μερικές εβδομάδες. Η πληροφορία είναι απολύτως επιβεβαιωμένη και ουσιαστικά ακυρώνει το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την αναξιοπιστία των δημοσκοπήσεων και ειδικά για τις κατηγορίες κατά της Opinion Poll. 

Κάντε μερικές ώρες υπομονή και μετά ετοιμαστείτε να απολαύσετε το ρεζιλίκι που θα υποστεί ο πρόεδρος Αλέξης, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δεξιοί ψάλτες του που όλο αυτό το διάστημα πέταγαν τη λάσπη στον ανεμιστήρα του λαϊκισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν δυσφημιστεί αγρίως δεν θα ακούσουν ούτε μια συγγνώμη, όπως δεν άκουσαν συγγνώμη όλοι όσοι έχουν «κακοποιηθεί» πολιτικά από το ΣΥΡΙΖΑ και τα εξαπτέρυγά του. Σε ό,τι αφορά στην ουσία αυτής της φάρσας που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ παρασύροντας σύσσωμη την αντιπολίτευση θα πέσει πολύ γέλιο.

Σημειώστε αυτό ως υπόθεση εργασίας: Τι ακριβώς θα εξετάσει η εξεταστική μετά την αποκάλυψη που έρχεται και μάλιστα από πρόσωπο που είναι κοντά στον πρόεδρο Αλέξη και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή την φάρσα;

Easy Writer-tomanifesto.gr

 

3 σχόλια:

  1. Εσεις εκει στο ''tomanifesto'' κατι περισσότερο θα ξέρετε απο μας τους ''ανημέρωτους'' και φυσικά ξέρετε τι συζητείται και τι οργανώνετε στα υπόγεια του Μαξίμου. Απ αυτή την κυβέρνηση δεν περιμένουμε τιποτα λιγότερο και τιποτα περισσότερο απ τους Βυζαντινισμούς που βιώνουμε επι δυόμιση χρόνια, αρκεί να μη λερωθεί ο τουρίστας Μωυσής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... τους Βυζαντινισμούς που γραψες, χτυπας το καρφι κατακεφαλα, γελασα απο καρδια ! Δικη μου συνηθεια ειναι να λεω παιδια και γονους παλιων πολιτικων σαν τον Κουλη, τον Θεμη στη Λαμια και τον αλλον κοντουλη οικονομικων, γαλαζοαιματους , οπως πιστευαν οτι ηταν και οι βασιλεις μας σε αλλους καιρους ! Τετοιους γαλαζοαιματους δεν απαντας πουθενα σε ευρωπαικα κοινοβουλια,ειτε παιδια παλιων πολιτικων που περνουν τη σκτυταλι απο το μπαμπα/παππου και συνεχιζουν να καθονται στα κοινοβουλια, μασοντας δημοσιους παραδες!!
      Αλλαγη και αλλο αιμα ειναι η προσταγη,αν και δεν υπαρχει καταγραμμενη καπου, ειναι ομως στο φιλοτιμο βαθεια ριζομενη και τη πολιτικη συνειδηση των πολιτων,γιαυτο και οι λαοι
      αυτοι προοδευουν!!

      Διαγραφή
  2. Ο ένας Μωυσής τουρίστας, ο άλλος τουρίστας με κότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά