Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο προβλέψιμος ΣΥΡΙΖΑ


“Υπεραισιόδοξος” απεδείχθη ότι ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν κατά την ανακοίνωση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, εξέφραζε την πεποίθηση ότι οι πολιτικές δυνάμεις θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα τα ψηφίσουν.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τις δηλώσεις του και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναμενόταν, τον διέψευσε. Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Αποτυχημένο πρωθυπουργό περιορισμένης ευθύνης», στοχεύοντας με τσιτάτα και κοινοτυπίες περισσότερο στο εσωτερικό του κόμματός του και την ανάταση των στελεχών και φίλων του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι

«αυτή τη φορά στοχοποιεί τους άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί». 

Ξεχνά ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη αυξήθηκαν οι ΜΕΘ, ενώ αγγίζει τα όρια της αστειότητας να μιλάει για ενθάρρυνση του εμβολιασμού ένα κόμμα που διατηρεί στελέχη του που τον αμφισβητούν και τον υπονομεύουν. Βαφτίζει δε μέτρα τιμωρίας τις πρωτοβουλίες προστασίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στηριγμένες σε δεδομένα που κάνως σαφώς λόγο για την κατηγορία των πολιτών που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτεί και να πεθάνει. Ενώ επικαλείται την ανάγκη αυστηροποίησης των μέτρων υειονομικής προστασίας, κάτι που φαίνεται να μην τον απασχολεί όταν πρόκειται για πορείες ή συντροφικά τσιμπούσια.

 tomanifesto.gr

5 σχόλια:

  1. O,τι ειπωθει απο το στομα του Σταυραετου μας Αλεξη επι του θεματος λεγεται με καρδια, εχει
    μιαλο, χεργια και ποδια !!
    Μια παροιμια του Βορρα, αραποιημνη και προσαρμοσμενη ταιριαστα για τον Αλεξη μας, τον αγγελλο π~αλλοτε τον περιμεναν κι οι σκλαβωμενοι Ελληνες ναρθει απο το Βορεια για να τους φερει τη Ξελευτερια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπαμε τους συριζαιους τους εχουμε να γελαμε οχι να πιανουμε κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παμε 7:15:00 ! Καρτερας να βρεις κατι σαν την αλπου, αφινεις μια κουφια και την αμωλας! Καλα που δεν εχουμε κι αλλους σαν και σενα!Στο συνολο, αν κι οχι στο απολυτο ειμαστε λαος μεγαλοκαρδος και δε μενουμε σαυτα !Τα στραβα στιλιαρια ομως θα υπαρχουν κι εδω οπως και σε ολες τις κοινωνιες για ναι επαλιθευουν τον γενικο κανονα !!

      Διαγραφή
  3. Ο γελωτοποιός του blog χτύπησε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαχεις σιγουρα ακομα τσιμπλες στα ματια και καλους με ριζωματα στο κρανιο σου !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά