Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Στρατόπεδο συγκέντρωσης για ανεμβολίαστους;


Και τι δεν έχει κυκλοφορήσει για τα, υποτίθεται, σατανικά εμβόλια κατά της νόσου Covid. Ότι δήθεν δεν είναι δοκιμασμένα, ότι -λέει- δεν έχουν γίνει επαρκείς κλινικές δοκιμές, ότι μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγή του DNA, μέχρι ανοησίες ότι έχουν το σημάδι του... αντίχριστου, ότι περιέχουν τσιπάκι για να μπορούν να ελέγχουν την συμπεριφορά μας; Πόσες ηλίθιες θεωρίες, πόσα συνωμοσιολογικά σενάρια, πόσα ψέματα που προσελκύουν αρκετούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ίσως το μεγαλύτερο από τα... φίδια που έχουν φτάσει στα αυτιά μου -και πιστέψτε με, τα τελευταία χρόνια -ιδίως από το 2011 όταν πρωτοάκουσα την θεωρία των ψεκασμών- έχω ακούσει πολλά, είναι ότι η παγκόσμια «κυβέρνηση» (που σύμφωνα με τους αρνητές υπάρχει, ελέγχει και σχεδιάζει τα πάντα) προετοιμάζει στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γερμανία (πού αλλού) προκειμένου να φυλακίσει εκεί τους αντιεμβολιαστές, τους αρνητές και πάσα άλλη μορφή ζωής που δεν δέχεται την ύπαρξη του κορωνοϊού, ή τις θεραπείες που προτείνονται για την αντιμετώπιση της νόσου Covid!
Στρατόπεδο συγκέντρωσης έφτασαν στο σημείο να επινοήσουν οι τσαρλατάνοι που καθοδηγούν αυτό το ποσοστό των συνανθρώπων μας που δεν πείθεται από τους 18.067 νεκρούς που έχει προκαλέσει η πανδημία μόνο στην Ελλάδα, ούτε θλίβονται ή ανησυχούν για τους άλλους 657 -σήμερα- διασωληνωμένους που είναι 50-50 να ζήσουν ή να πεθάνουν. Κι αντί έστω και τώρα, έστω και την ύστατη στιγμή οι ψεκασμένοι, αρνητές, αντιεμβολιαστές να σταματήσουν την καμπάνια της τρέλας κατά της πανδημίας και να συνέλθουν, συνεχίζουν.

Αναρωτιέμαι, έχουν αναζητήσει οι δικαστικές αρχές πιθανή σύνδεση που μπορεί να έχουν ορισμένοι αγκιτάτορες του αντιεμβολιαστικού κινήματος με κονόμα από διενέργεια rapid test σε αρνητές; Έχουν ψάξει οι δικαστές στην επαρχία να δουν τι μπορεί να συνδέει ιερείς που φτάνουν στο σημείο να απαγορεύουν την είσοδο σε ναούς σε όσους φορούν μάσκες με άλλους ψεκασμένους καθοδηγητές που κονομάνε από τα εκατοντάδες ή και χιλιάδες τεστ που υποχρεώνονται να διενεργούν κάθε μήνα οι αρνητές του εμβολιασμού;

Φίλος γιατρός, τον οποίο ρώτησα να εξηγήσει αν είμαστε καθυστερημένοι, υπανάπτυκτοι, αμόρφωτοι, ημιμαθείς, παραδόπιστοι ή κάτι άλλο, μου απάντησε ότι σε κάθε κοινωνία, ένα ποσοστό περίπου 20% έλκεται από θεωρίες συνωμοσίας, ρέπει προς την ψυχασθένεια, έχει τάση προς τον ναρκισσισμό οπότε δεν δέχεται αυτό που πιστεύει η μεγάλη μάζα για τα εμβόλια ως τη μοναδική -επί του παρόντος- ασπίδα απέναντι στον κορωνοϊό.

Έχει μερίδιο ευθύνης και ένα μέρος της Εκκλησίας; Προφανώς και έχουν, διότι εκτός από τον παπά-Νικόλα στην Εράτυρα Κοζάνης που μουτζώνει τους αρνητές αντιεμβολιαστές, είναι πολλοί, από εξαπατημένους μέχρι μέλη παραθρησκευτικών ομάδων που σπρώχνουν κόσμο στον θάνατο. Οι ακρότητες δεν ωφελούν, από καμία πλευρά. Βρισκόμαστε σε μια πανδημία, την οποία έχουμε μέλλον για να αφήσουμε πίσω μας. Οι πανδημίες συνήθως περνούν με την μόλυνση του πληθυσμού, είτε πρόκειται για ελεγχόμενη επιμόλυνση μέσω του εμβολιασμού, είτε με την νόσηση.

Και μέχρι το καλοκαίρι, όπως πάει το πράγμα, σχεδόν όλος ο ελληνικός πληθυσμός αναμένεται να έχει αποκτήσει ανοσία. Είτε επειδή θα έχει εμβολιαστεί, είτε επειδή θα έχει νοσήσει και θα είναι αντιμέτωπος με τις σοβαρές συνέπειες της νόσου Covid. Τα μέτρα που έχουμε μάθει εδώ και δύο χρόνια, να μην σταματήσουμε να τα τηρούμε: Μάσκες, καθαρισμός και αντισηπτικό στα χέρια, αποστάσεις και συγκράτηση στις κοινωνικές μας επαφές. Υπομονή.

 Μάκης Πολάτος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Μα ο πρωθυπουργός σε τόοοοσα τα διαγγέλματα μες λέει ...φτου ξελευτερία!!! Μαζέψτε τους φανατικούς σας να τελειώνουμε. Τους αμολύσατε για τις ταυτότητες, τους αμολύσατε για τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα σας ξέφυγαν. Βλέπεις οι ''χρήσιμοι ηλίθιοι'' δεν ειναι πάντα διαχειρίσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά