Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Θορυβημένος και αγχωμένος ο Νίκος Παππάς


Το αγόρι, ο Νίκος ο Παππάς, ο… κοσμοναύτης, έχει προβλήματα, σοβαρά, με τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να δει πώς θα γλιτώσει την παραπομπή για όσα έκανε με την τραγική υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που, κατά τη γνώμη μου, σήμαναν την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το αγόρι έχει άγχος δημοσιότητας, διότι μαθαίνει πως η αρεοπαγίτης που διεξάγει την τακτική ανάκριση επί της πρότασης της Βουλής για την παραπομπή του σε Ειδικό Δικαστήριο έχει ανοίξει πολύ την έρευνα και δεν είναι διατεθειμένη να την κρατήσει χαμηλά, ώστε εκείνος να πέσει στα μαλακά.

Και ιδού πώς καταπολεμά το άγχος του – εδώ και μία εβδομάδα χρησιμοποιεί το

τραγικό δυστύχημα με το μηχάνημα του Ηλεκτρικού που καθαρίζει τις σιδηρογραμμές, προκειμένου να κρατηθεί στην επικαιρότητα. Δηλώσεις και ξανά δηλώσεις (σε μια φάση δε τον είδα και «επιτόπου», με φόντο το κατεστραμμένο μηχάνημα στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ένας εργοδηγός των ΗΣΑΠ), με μια επιμονή που μοιάζει πλέον με τυμβωρυχία, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να πει του «Λεγά    μενού» «μη με ξεχνάτε, ρε παιδιά, εδώ είμαι κι εγώ».

Χθες έσκασε πάλι μύτη. Για να μας πει ότι οφείλει να παραιτηθεί η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ που διαχειρίζεται τον Ηλεκτρικό λόγω του δυστυχήματος. Να παραιτηθεί, αλλά δεν είχε δείγματα γραφής από εκείνον – που όταν κατέρρευσε η κωμωδία του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώπιον του ΣτΕ, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά ζητούσε και τα ρέστα από πάνω. Βρε τον Νικόλα…

Του Γιώργου Παπαχρήστου από το Στίγμα στα Νέα

 

12 σχόλια:

  1. Ρε Παπαχρήστο κοίτα τη δική σου φωλιά που ειναι λερωμένη, πως θα ξεμπερδέψεις με το Τσίπρα, για τη συκοφαντία ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ και άσε τον Νίκο Παππα. ''Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αγωγη εκδικαστηκε 7 οκτωβριου και ο αγραμματος σταλινιστης που εκλεινε σταθμους και εφημεριδες πηρε ως συνηθως τα ουμπαλα

      Διαγραφή
    2. Ααα ναί,.... για πές μας και τι έγινε!!!!

      Διαγραφή
    3. Ουμπαλα, εχεις στο μυαλό σου, ουμπαλα στο στόμα σου, ουμπαλο και στη γραφή σου,τέτοιο ουμπαλο ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
    4. κλασικη απαντηση συριζαιου απο αυτους που πιστευαν οτι ο Αλεξης δεν θα αλλαζε μονο την Ελλαδα αλλα και την Ευρωπη ....σανο και μονο σανο και πολυ σας πεφτει

      Διαγραφή
    5. κυριε 5:40:00 μ.μ. EET ωραια, ταιριαστη και σωστη απαντηση π!αρμοζει εδωσες στο κοκολικα σιναφι !!
      Μα τι ιος/αρωστια ειναι τουτοι ωρε?

      Διαγραφή
  2. Αφού είσαι περήφανος για τον αρχηγό σου που νοικιάζει παραθαλάσσια βίλα για 500 ευρώ το χρόνο! στο Σούνιο, όταν μια καρσονιερα στο Παγκράτι νοικιάζεται για 400 ευρώ το μήνα, αξίζει ο σανός που τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έναν παταγώδη διασυρμό για την υπεράσπιση εξελίχθηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη επί των συκοφαντικών δημοσιευμάτων για την εξοχική κατοικία που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο. Οι συνήγοροι του δημοσιογράφου των Νέων Γιώργου Παπαχρήστου και της εταιρείας Alter Ego, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Πολυμελές Πλημμελειοδικείο, υπαναχώρησαν από όλους τους βασικούς ισχυρισμούς των επίμαχων δημοσιευμάτων.Παράλληλα ο μάρτυρας που εμφάνισαν, ο δημοσιογράφος των Νέων Ηλ. Κανέλλης, επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνωρίζει ούτε στοιχεία για την υπόθεση ούτε κατά πόσον των δημοσιευμάτων προηγήθηκε έρευνα και τι είδους -προκαλώντας μάλιστα σε αρκετά σημεία τον εκνευρισμό της έδρας, αλλά και των ίδιων των συνηγόρων υπεράσπισης, αναγκαζόμενος να ανακαλέσει μέρος όσων είπε κατά τη διάρκειά της κατάθεσής του.κλπ,κλπ.
    Μουγκα στη στρουγκα των ζώων ΜΜΕ και πελατών του Μητσοτακισμου. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Για περισσότερη ενημέρωση στη διάθαση σας, γιατι στα μπουκωμένα με Πετσόευρα ΜΜΕ δε θα βρείτε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι σανοφαγε αποφευγεις να γραψεις την πηγη της πληροφοριας σου; Ειναι η ΑΥΓΗ
      ενταξει τωρα μας επεισες ...εδω συντροφε ειμαστε σοβαροι αναγνωστες και οχι φατε μαρουλια απο το τσερνομπιλ

      Διαγραφή
    2. Πραγμαικα μια αισχρη καμπανια με στοχο να μειωθει η ακτινοβολια της προσωπικοτητας του Αλεξη, τη στιγμη που δεν κουνιεται φυλλο στο κουλικο/συντηρητικο/δεξιοφρονο και μαυρο κατεστημενο, αφου κι ολες οι ευρωπαικες κυβερνησεις,μαζι απο σημερα και η γερμανικη, κυβερνουνται απο σοσιαλοδημοκρατικα κομματα!
      Εμεις μονο απομειναμε σαν τον κουκο με τον Κουλη να τραβαμε αντιθετα στην ευρωπη και τις σοσιαλοδημοκρατηκες πολητικες εξεληξεις !

      Διαγραφή
    3. 9:59:00 μ.μ. εξαιρετικο και καλογραμμενο το σχολιο σου, χτυπας το καρφι στο κεφαλι.
      Στην αρχη δε οταν το διαβαζα, νομιζα οτι τοχα εγω γραμμενο ,αν κι οχι τοσο καλογραμμενο!!
      Οι σκεψεις μας ταιριαζουν απολυτα !

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν ΗΛΙΘΙΕ ανώνυμε 24-11, 8.47 είναι οντως απ την ΑΥΓΗ μιας και το ΒΛΗΜΑ και τα άλλα έντυπα που εσυ και οι όμοιοι σου διαβάζεις δεν γράφουν τιποτα, μηπως και φύγει η κομματική σου τσίμπλα απ τα μάτια και το κερί απ τα αυτιά. Αλλά εσύ κουκια τρως κουκια μαρτυράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά