Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Κατάπιαν τη γλώσσα τους τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ


 

Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, ειδικά στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας πως η μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ οφειλόταν στους Νεοδημοκράτες που έσπευσαν να ψηφίσουν για να εκλέξουν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Μέχρι την ώρα των αποτελεσμάτων οπότε του κόπηκε η λαλιά. Το αφήγημά τους ξέφτισε με τη μία και πια δεν είχαν κάτι να πουν. Έμενε μόνο να κρυφτούν, όχι από ντροπή αλλά από τρόμο.

Η μεγάλη συμμετοχή σημαίνει μόνο ένα πράγμα: η δήθεν διεύρυνση του Αλέξη Τσίπρα είναι καταδικασμένη και τώρα θα κληθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό της αναβλητικότητας και των

δύο βαρκών όπου από τη μία έλεγαν ότι θέλουν το άνοιγμα και από την άλλη έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αποκλείσουν τους συνεργαζόμενους – με ελάχιστες εξαιρέσεις- από τις διεργασίες.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα…

tomanifesto.gr

2 σχόλια:

  1. Ο λαός όπως τιμώρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τιμωρεί σήμερα και το ΣΥΡΙΖΑ. Ουδείς μπορεί να ξεφύγει από τη νεμεσι του λαού, ιδιαίτερα δε όταν ανέβηκες στο πολιτικό χώρο εκμεταλλευόμενος ακραίες και πρωτόγνωρες συνθήκες εξαπατώντας τον Έλληνα ψηφοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα!! Ζεις εκτος πραγματικοτητας οταν δινεις ψηφο σε γονους παλιων πολιτικων!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά