Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Συρρίκνωση


ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στον ΔΣΑ πιστοποίησαν πλην των άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται και δεν θα βραδύνει ο χρόνος, που θα επιστρέψει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε – ένα μικρό, συμπλεγματικό κόμμα της Αριστερός.

Πέρασε ίσως απαρατήρητο από τον πολύ κόσμο, αλλά μεταξύ εκείνων που διεκδίκησαν τη νίκη στις εκλογές συμπεριελαμβανόταν και ο δικηγόρος του «Λεγάμενου» Καμπαγιάννης.

Όπως εγκαίρως είχα ενημερώσει, ο περί ου ο λόγος Καμπαγιάννης, τον οποίο αντιμετώπισα προσφάτως κατά τη συζήτηση της αγωγής του «Λεγάμενου» για τη «βίλα του 500άρικου» στο Σούνιο, είχε επιδιώξει σφόδρα να κατέλθει στις εκλογές του ΔΣΑ με το χρίσμα του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, οι άλλοι συριζαίοι δικηγόροι, που ποτέ δεν τον χώνεψαν (μου έλεγαν ότι δεν είναι καν μέλος της κλαδικής τους…), αρνήθηκαν να του δώσουν το χρίσμα. Και ούτω πως κατήλθε στις

εκλογές, χωρίς το επίσημο χρίσμα, ως ανεπίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Ελαβε μόλις 1.826 σταυρούς, επί 13.000 ψηφισάντων, ποσοστό 14,98%.

Το οποίο ο ίδιος εμφάνισε φυσικά ως μεγάλη νίκη, και η «Αυγή» επίσης. Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται. Τρίτος και καταϊδρωμένος ήρθε – για την προεδρία του ΔΣΑ θα αναμετρηθούν αύριο και τη Δευτέρα ο (πράσινος παντού) φίλος μου Δημ. Βερβεσός με τον υποψήφιο από τη ΝουΔου Δημ. Αναστασόπουλο.
  Γ. Παπαχρήστος -ΤΑ ΝΕΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά