Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί επιτέθηκαν τρολς του ΣΥΡΙΖΑ στον Παπαχρήστο


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, θέλοντας να δείξει πόσο έχουν ενοχληθεί στην Κουμουνδούρου από την άνοδο του ΚΙΝΑΛ, αφηγείται στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ την επίθεση που δέχθηκε από τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια ανάρτησή του για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Το Σάββατο, λίγο μετά την ομιλία του Ανδρουλάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, έκανα ένα tweet στο Twitter, με την ατάκα του, ότι στην Ελλάδα τού σήμερα αυτό που ισχύει είναι «Μισθοί Βαλκανίων και κόστος ζωής Δυτικής Ευρώπης». Και σημείωνα δίκην σχολίου, ότι «μια χαρά το πάει ο μικρός».

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε: ένας συρφετός από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να με καθυβρίζει εντατικά, με ανοίκειες εκφράσεις, και με τρόπο που φανέρωνε μίσος και εχθρότητα. Μέχρι αν βρήκα τα χρήματα για να πληρώσω το… εκατομμύριο για τη βίλα του 500άρικου στο Σούνιο, του Σεβάχ, με ρωτούσαν, οι κακόμοιροι.

Κατάλαβα ότι

κάποιος έδωσε την εντολή γι’ αυτή την επίθεση. Κι αυτός ο κάποιος κρύβεται, όπως πάντα, στα υπόγεια. Τότε κρυβόταν στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου (τότε που κυβερνούσαν εννοώ), τώρα κρύβεται στα υπόγεια της Πλατείας Κουμουνδούρου.

Φυσικά δεν ίδρωσε το αφτί μου, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια…

Το (και τους) καταλαβαίνω…”

 dailypost.gr

3 σχόλια:

  1. Μα ο κυριος λογος που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός τους απαξιώθηκε στη συνείδηση του Ελληνικού λαού είναι η έκφραση πολιτικού μίσους που εκπέμπει. Το ποιο τρανό παράδειγμα ήταν η προσπάθεια του να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, ακόμη και συζύγους δημοσιων προσώπων. Αντί να τους αντιμετωπίσει πολιτικά στα έδρανα της Βουλής θεώρησαν ότι ήταν αποτελεσματικοτερος τρόπος να τους φυλακίσει και να περάσει το μήνυμα ότι οποιος διαφωνεί μαζί τους η φυλακή είναι η εναλλακτική λύση. Αποδεικτα στοιχεία δεν χρειάζονται θα τα εφευρουν οι προθυμοι επικιορκοι φίλοι τους δικαστές. Άλλωστε το ομολογησε και ο αρχιερέας υφυπουργός τους λέγοντας να τους στέλνουμε στο δικαστήριο και εκεί ας αποδείξουν τη αθωότητα τους. Όταν ένα κόμμα δεν έχει δημοκρατικές αρχές στο τέλος απαξιώνεται και καταλήγει στο τέλος από εκεί που ξεκίνησε, δηλ. στο 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεεινες ατακες ,πρεπει να ντρεπεσαι αν ειχες αισθημα αγαπης για τη πατριδα σου!!
      Αιντε!!

      Διαγραφή
    2. -αξιοτιμε 8:53:00 π.μ. συνυπογραφω το συντομο σχολιο σου και διερωτωμαι και γω σαν και σενα τι μυγα τον πειραξε και μυγιαστηκε ο παραπανω λεβαντακος 6:02:00 μ.μ. σχολιαστης!!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά