Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Hürriyet: «Ο Τσίπρας τα έψαλε στον Μητσοτάκη: Γιατί αγοράζουμε όπλα, τι είμαστε, υπερδύναμη;»


Για άλλη μια φορά, ο Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει στα θέματα του τουρκικού Τύπου. Η κυριακάτικη έκδοση της Χουριέτ, έχει αφιερώσει ρεπορτάζ στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας στη Βουλή το Σάββατο για τις αμυντικές δαπάνες, όπου έκανε λόγο για κούρσα εξοπλισμών.

Είναι ενδεικτικός ο τίτλος μάλιστα: «Ο Τσίπρας τα έψαλε στον Μητσοτάκη: Γιατί αγοράζουμε όπλα, τι είμαστε, υπερδύναμη;»

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός σχολίασε ως εξής την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες:

«Μέσα στον Ιανουάριο προσγειώνονται στην Τανάγρα τα πρώτα 6 Rafale. Και εντός των επόμενων εβδομάδων υπογράφεται η τελική συμφωνία για τις 3 Belharra» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Σε αυτή τη συγκυρία – θέλω να το ακούσει αυτό ο ελληνικός λαός – σε αυτή τη συγκυρία έχοντας κληρονομήσει Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες επί 10 χρόνια δεν είχαν επενδύσεις, σε αυτή τη συγκυρία η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίζει τις αμυντικές δαπάνες, σπάζοντας για μια ακόμα φορά μια παράδοση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που λέει ότι παρά τις διαφωνίες μας πάντα η αντιπολίτευση ψήφιζε τις αμυντικές δαπάνες. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλει ο λαός. Είστε πάντα παρόντες σε ότι διχάζει και μονίμως απόντες σε ότι ενώνει. Ας είναι! Το Εθνικό μέτωπο κ. Τσίπρα συγκροτείται έστω και χωρίς την δική σας συμμετοχή».

 dailypost.gr

5 σχόλια:

  1. Το σχολιο είναι Καθαρη προβοκάτσια!!! Μια προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο. Πηγη Ιντερνετ ~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μοναδικο κομμα της μεταπολιτευσης που δεν ψηφισε τις αμυντικες δαπανες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας και τον αρχηγό σας. Όχι φίλε εμάς δεν μας διεγείρει κανένα πάθος και εκδικητικό μένος για τους κομματικούς μας αντιπάλους. Αυτά τα αφήνουμε σε εσάς. Εμεις έχουμε ένα ισχυρό όπλο που πονάει πολύ τον αντίπαλό μας, και αυτο λεγεται ψήφος. Όπως σας πόνεσε το 2019 θα ξαναπονεσει πάλι το 2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο που κατορθωσατε είναι, ότι διασπασατε τη κοινωνια, καψατε το Γρυπονησι,....επιφέρατε στασιμοτητα με έναν αναξιο γονο μιας παλαιοκομματικης οικογενειας με βεβαρυμενο παρελθον !!

      Διαγραφή
    2. σύντροφε για το θέμα της ανάρτησης έχεις να πεις κάτι;...αυτοί είστε ένας συρφετός που η μόνη αντιπολίτευση που νομίζετε ότι κάνετε είναι να τον αποκαλείτε κ.κούλη..εύγε

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά