Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Επεισόδιο Πολάκη σε ταβέρνα: Επιχείρησε να σβήσει κλήση παράβασης των μέτρων, απείλησε αστυνομικό -«Θα δεις που θα σε στείλω»

Πρωταγωνιστής ενός ντροπιαστικού – για τη βουλευτική ιδιότητα – επεισοδίου, έγινε για μια ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο επιχείρησε να σταματήσει αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα  για παράβαση των μέτρων για τον Covid-19, αλλά έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση, θυμίζοντας άλλες, μαύρες εποχές.
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου. Ο κ. Πολάκης με την παρέα του συνέτρωγαν σε εστιατόριο με ψαρομεζέδες, όπου συχνάζει, στην γειτονιά του, στην περιοχή του Μοσχάτου. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έκανε την εμφάνισή του ένα κλιμάκιο αστυνομικών που έκανε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων. Το εστιατόριο ήταν σχεδόν πλήρες από πελάτες.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί θέλησαν να βεβαιώσουν παράβαση καθώς ένας υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα και κάλεσαν τον υπεύθυνο του καταστήματος για τα περαιτέρω. Τότε, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν πελάτες του καταστήματος, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού της παρέμβασης Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε το λόγο από τους άνδρες της ΕΛΑΣ και τους ζήτησε να σβήσουν το πρόστιμο. Εκείνοι αρνήθηκαν ευγενικά, λέγοντας πως υποχρεούνται να τηρήσουν τον νόμο. Τότε ο αψύς Κρητικός βουλευτής άρχισε να φωνάζει. «Είναι ντροπή και ξεφτίλα, ρεζιλίκα να ακολουθήτε τέτοιες εντολές!» είπε εις επήκοον όλων των πελατών για να συνεχίσει απειλητικά προς τον επικεφαλής αστυνομικό: «Δώσε μου τα στοιχεία σου!» . Εκείνος του τα έδωσε και ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Τώρα θα πάρω τον αρχηγό σου (σ.σ. εννοώντας προφανώς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Μιχάλη Καραμανλάκη)  να σβήσει την κλήση και θα δεις που θα σε στείλω!».

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και αποχώρησαν, ενώ ο Παύλος Πολάκης άρχισε να τηλεφωνεί -άγνωστο... πού.

www.iefimerida.gr/

17 σχόλια:

  1. Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν και τον υποστηρίζουν. Να χαρώ προοδευτισμό στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μια βελτίωση τη βλέπω στη συμπεριφορά του νταή.
    Από το θα σε χώσω τρία μέτρα κάτω απο τη γη, στο ξέρεις που θα σε στείλω, είναι μια πρόοδος.
    Ο Μητσοτάκης αν έχει χιούμορ θα πρέπει να του στείλει μια ανθοδέσμη με αφιέρωση🙂
    Τα λουλούδια στον Παυλάρα από μένα...🎶 Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πολάκης πρέπει να βραβευτεί από την ΝΔ για την προσφορά του στην παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελωτοποιός της πολιτικής σκηνής. Δε αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του, αλλά καλό μάθημα για αυτούς που τον ψήφισαν, και για αυτούς που ακόμη τον στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ γελωτοποιός τής πολιτικής σκηνής παίζει μόνο ο Άδωνις χωρίς αντίπαλο, μη το ψάχνεις παραπέρα, ο πολακης ότι και αν πιστεύεις και καταξιωμένος γιατρός είναι αλλά καί στο υπουργείο υγείας για όσους ξέρουν έκανε έργο που οι άλλοι δεν έκαναν σε 20 χρόνια, τώρα αν εσένα σε ενοχλεί ο πολακης πού ξαναλέω έχει στο βίο γραφικό τού ένα σοβαρό επαγγελματικό υπόβαθρο καί δε σε ενοχλεί πού κυβερνάει καί αποφασίζει για εσένα ο Άδωνις, ο Πλεύρης, ο Βορίδης, ο Κικίλιας, ο Κυρανακης καί ο Μητσοτάκης-mister bean τότε δεν έχει νόημα να συζητήσουμε είμαστε υπεύθυνοι τής κατάντιας καί τού αδιεξόδου πού έχει περιέλθει η χώρα μας και μη χρησωνετε το ψάρι με παραφιλολογία, ο κόσμος πεινάει βγείτε στο δρόμο να δείτε τη γίνεται, ρεύμα, καύσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, βασικά είδη απόλυτης διαβίωσης όλα στο Θεό, τέτοια ακρίβεια τέτοια υποβάθμιση, τέτοιο αδιέξοδο δε γνώρισε ποτέ ο Έλληνας ούτε καί την εποχή των μνημονίων, παθαίνουμε μέρα με τη μέρα καί εσείς εδώ όλοι το παίζετε έξυπνοι και κουνάτε το δάχτυλο σας, ο σοφός άνθρωπος αυτός που ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπο τού πρέπει να έχει μέσα του το αίσθημα τής ταπεινοφροσύνης καί ιδίως αν ασκεί το λειτούργημα του πολιτικού καί όχι τής έπαρσης πού έχουν αυτά τα ανθρώπακια.. Λυπάμαι για αυτή τήν Ελλάδα, λυπάμαι για όλους εσάς πού αερολογειτε εδώ μέσα αλλά μπρος στο συμφέρον σας καί στο στυγνό σας ατομικό συμφέρον δε σας νοιάζει τι έρχεται για το διπλανό, εμείς ότι αρπάξουμε καί με οποιοδήποτε τρόπο καί ιδίως αν είναι καί εύκολος ας είναι καί μη ηθικός στην Ελλάδα ζούμε, αυτό είναι το αφήγημα σας , αλλά καί ο πατριωτισμός πατριωτισμός, αηδιασα, αν έχετε αξιοπρέπεια αλλάξτε πορεία..

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητηρια για το απο καθε αποψη σωστο, σοβαρο κι ολολκηρωνενο σχολιο σου φιλε μου ! Η Πατριδα μας απο μερα σε μερα κι οσο μενει στα χερια τ~ αρχντοπουλου κ.Κουλι με αναξιοτητες αλα αδωνι, βοριδι... χανει και υποβαθμιζεται απ`ακρη σ~ακρη στο ντουνια!!

      Διαγραφή
  5. Χλεύη και απαξία για τον κατσικοκλέφτη που είναι η ντροπή της Κρήτης.....αυτός στο τέλος θα καταλήξει με ζουρλομανδύα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάτε εσείς για πολιτική σοβαρότητα όταν αρχίσετε τη κυβερνητική σας καριέρα με ένα γελοίο συνέταιρο, ο οποίος και σήμερα μας υπενθυμίζει την ιδιότητα του με τις φωτογραφίες που αναρτά στο διαδίκτυο, μιλάς για καταξιωμένο επιστήμονα που κάπνιζε αρειμανίως σε συνέντευξή τύπου με τον αρμόδιο επίτροπο της ΕΕ αδιαφορώντας για την επαίσχυντη εικόνα που προεβαλλε αναγκάζοντας τον επίτροπο να στιγματίσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του ή για τις απειλές του εναντίον δημοσιογράφου ότι θα τον θάψει τρία μέτρα στη γη, ή για την ηλίθια μαγκιά του ότι κρατούσε δίπλα βιβλία ως δήμαρχος, και τέλος η απαράδεκτη δραστηριότητα του εναντίον του εμβολιασμού. Αν φίλε μου αυτόν εσύ το κύριο τον θεωρείς αξιόλογο επιστήμονα, τότε τα στάνταρντ σου είναι μάλλον πολύ χαμηλά ή είσαι εντελώς άσχετως περί επιστήμης. Τώρα για την καταστροφή που βλέπεις στη χώρα μάλλον σε άλλη χώρα ζεις, εκτός αν πιστεύεις ότι πανδημία υπάρχει μόνο στην Ελλάδα και την προκάλεσε ο Μητσοτάκης, ή η αύξηση πληθωρισμού υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Χθες η ΗΠΑ ανακοίνωσε αύξησε πληθωρισμού 7%, ο μεγαλύτερος τα τελευταία 40 χρόνια!, στη δε Γερμανια ο πληθωρισμος αυξήθηκε κατά 5% ρεκόρ 30 ετών. Ελπιζω να αντιλαμβασαι οτι οι επιπτωσεις τις πανδημιας στην οικονομία επηρεάζει όλες τις χώρες του κόσμου, και όχι μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όπως αναφέρεις, αν και παρα τις πρωτόγνωρες συνθηκες που επικρατουν τα τελευται δυο χρόνια, η ανεργεια εχει πεσει στο 13,5%, η Ελλάδα αναβαθμίζεται από τους διεθνείς οίκους και δανείζεται με επιτόκια Γερμανίας, η αύξηση του ΑΕΠ φέτος είναι 7%, και για τα επόμενα δύο χρόνια 4%, τα υψηλότερα της ΕΕ. Τώρα εσύ που βλέπεις την καταστροφή που επικρατεί στη χώρα, μάλλον λάθος γυαλιά φορές. Κανε λίγο υπομονή να τελειώσει η πανδημία και θα δεις τη πραγματική δυναμική της Ελληνικής οικονομίας. Για να στο πω ποιο απλά, πιστεύεις ότι τα τεράστια κεφάλαια που αυτή τη στιγμή επενδύονται στη χώρα από ξένους επενδυτές θα γίνονταν αν πίστευαν ότι η χώρα έχει καταρρεύσει και δεν υπάρχουν προοπτικές? Μήπως μπορείς να μας πεις τα επιτόκια δανεισμού της χώρας τη πενταετία Τσιπρα-Καμένου και τα κεφάλαια επενδύσεων? Φίλε μου αν θέλεις να μιλάς για οικονομία θα μιλάς με αριθμους και όχι απόψεις καφενειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεβεντη ξεσπαθωμενε και μαγειρα οικονομικων ψευδων στοιχειων δεν ξερεις τι λες και τι γραφεις! Τα στοιχεια σου κι οι εμμονες ιδεοληψιες ειαι αστηρικτες και μιας παλιας περασμενης εποχης. Η πατριδα μας ειναι καταχρεωμενη πανω απο τα μπουνια με 340 δις ευρω, ητοι 3φορες πανω απο το ετησιο εθνικο μας εισοδημα.Τα στοιχεια απ~αναγραφεις ειναι σαθρα! Με εσπρεσσιακια κι ουζακια στα τουριστκα κεντρα, δουλειες του ποδαριου και με τον κ. Κουλη δεν ξαναβρησκεις το βηματισμο σου στην Ευρωπη . Αστον να φυγει με τον αδωνι, το αθυροστομο και χυδαιο πειραιωτακι, με τα φιλαρακια τους ...! Τετοια στοιχεια δεν ειναι επιθυμητα πουθενα στα τοπια μας !!Η Ελλαδα μας μενει στασιμη ωσο διαχειριζονται τις υποθεσεις της ανικανα προσωπα! χωρις χαρισματα κι ικανοτητες, που μονο ξερουν να ωριονται για να σκεπαζουν ετσι τις αδυναμιες τους !!

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος περήφανος πού λέει ότι η χώρα τού δανείζεται, προσοχή δανείζεται λέει με επιτόκια Γερμανίας καί είναι περήφανος, πρέπει να είσαι πολύ χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις ότι ο δανεισμός ενός κράτους είναι μοχλός πίεσης καί ελέγχου τής οικονομίας τού, τής αυτάρκειας τού καί τής μη ευημερίας τού λαού τού, καί φυσικά αρπαγή τού πλούτου του.. λαϊκά θά τό πω "σκλαβιά" αυτή είναι η καπιταλιστική οικονομία αλλά εσύ είσαι περήφανος .. αξιοπρέπεια δεν έχεις? Λίγο περηφάνια δεν έχεις? Νά σκύβεις το κεφάλι για ένα ψιχουλο και μετά να πετάς και τη πατριωτική ρητορική.. εμετός..

      Διαγραφή
  7. Σου το έχω εξηγήσει επανειλημμένα αγράμματε.
    στην οικονομία το βασικό στοιχείο είναι η ανάπτυξη και όχι τι χρέος. Ξέρεις πόσα τρις χρωστάει η Αμερική? Εχει όμως ισχυρή οικονομία γιατί έχει μεγάλη ανάπτυξη. Για να στο κάνω ποιο απλοϊκά για να το καταλάβεις, όταν ένα μαγαζί και χρωστάς κανένας δεν θα σου κάνει πίστωση αν δεν έχεις εισόδημα. Αν όμως οι δουλειές πάνε καλά και πληρώνεις τις δόσεις σου, όλοι οι πιστωτές σου θα σε προμηθέυουν. Ποιο απλό δεν γίνεται, και σταμάτα τη πιπίλα με το χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι τοκους και πανωκαπελλα κ. ειδημονα στα διεθνη χρηματοιοκονομικα θεματα? Αιντε και τραβα στην αμμουδια να χτισεις παλατακια και δυαυλους επικοινωνιας με τον κουλη κι Αδωνι παρεουλα ! ουστ...

      Διαγραφή
    2. ο ενας με επιειρηματα και ο αλλος με το ουστ...διαλεξτε

      Διαγραφή
    3. Ότι είναι ο πολάκις μαινόμενος είναι κι οι οπαδοί του. Γ. Κ.

      Διαγραφή
    4. κυριε 2022 - 7:08:00 μ.μ. με μπεδεψες παλι, ωστοσο πες μας , με τι πανοτοκι κι περαιτερω εγγυησεις θα δανειζες το μπατσανακη σου οταν υερεις οτι ειναι μεχρι τα μπουνια χρεωμενος ,
      το δε ετησιο εισοδημα του καλυπτει πολις τα 15% του χρεους του !Δωσε και στον ξυπνιο 6:49:00 μ.μ. την απαντηση σου ,που πιανει κεργιαρηνες και μελισσοφαγακια στον αερα με πουρδες !

      Διαγραφή
    5. pros to διαβασμενο/eggrammato tsourekaki - 2:26:00 μ.μ. Η Ελλάδα, με χρέος άνω του 200% του ΑΕΠ και με πρωτογενές έλλειμμα καρφωμένο στο 7,2% του ΑΕΠ στα δύο χρόνια της πανδημίας, έχει ήδη σημάνει συναγερμό στις Βρυξέλλες που θεωρούν ότι η οικονομία παραμένει ευάλωτη και πολύ εύκολα με μια αύξηση των επιτοκίων δανεισμού ή με την εφαρμογή μιας γενναιόδωρης φορολογικής πολιτικής μπορεί να μπει ξανά στο κάδρο και να βρεθεί με χρέος «μη βιώσιμο», δηλαδή με δαπάνες εξυπηρέτησης άνω του ετήσιου ορίου 15% του ΑΕΠ.

      Καμπανάκι για το χρέος έχει χτυπήσει η ΤτΕ καθώς στην ενδιάμεση έκθεση επισημαίνεται η πρόσθετη επιβάρυνση από τα μέτρα για την πανδημία (37,6 δισ. ευρώ την περίοδο 2020-2022) και από τους ευρωπαϊκούς πόρους. Πηγη εφημ. Συντακτων

      Διαγραφή
  8. Αυτός είναι η επιτομή του μάγκα Έλληνα. Έχοντας πιει 4-5 ποτήρια γίνεται ο "γενικός γα... ω" . Με όπλο την φήμη και τα πρώην αξιώματα του, δείχνει τα δόντια του σε αστυνομικό με τη βεβαιότητα ότι δεν θα υποστεί τις συνέπειες που θα είχε ένας απλός πολίτης στη θέση του. Αν οι σύριζαιοι επικροτουν αυτές τις συμπεριφορές ας πάρουν τα γίδια τους σε άλλα βοσκοτόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά