Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει


Μετά τον Μένιο Φουρθιώτη, ο Γιώργος Κύρτσος!

Αρκεί κάποιος να πει κάτι κατά της κυβέρνησης και ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να ανοίξει την αγκαλιά του και να τον υποδεχθεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό έκανε και με τον ευρωβουλευτή. Τι σημασία έχει αν οι ισχυρισμοί Κύρτσου διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος μάλιστα τον στέλνει προς διαγραφή και από το ΕΛΚ. Ο (λαϊκιστής) Τσίπρας, ως γνωστόν, τα υιοθετεί όλα κι όλα τα σφάζει και τα μαχαιρώνει.

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να διαγράψει τον ευρωβουλευτή του, τον κ. Κύρτσο, επειδή είπε

μία μεγάλη αλήθεια: ότι αυτό που κρύβεται εντός της χώρας, το γνωρίζουν πολύ καλά στη Ευρώπη, ότι μία κυβέρνηση που έχει δώσει εκατομμύρια σε μέσα ενημέρωσης δίχως κριτήρια, κόβοντας κάθε αντίθετη φωνή, στοχοποιεί και ποινικοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές» είπε την Παρασκευή από τη Λάρισα ο Αλ. Τσίπρας για να προσθέσει: «Μία κυβέρνηση που υποβαθμίζει την δημοκρατία δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις ακόμη και από το θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΥΓ. Σύντροφε, Αλέξη, ο Κύρτσος φαντάζει εξαιρετική μεταγραφή τώρα που συνταξιοδοτείται και ο Παπαδημούλης…

 tomanifesto.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο κυρ-Κύρτσος είναι μια αντίστοιχη περίπτωση με του Ραγκούση. Πρι κάμποσους μήνες έλεγε τα αντίθετα απ' αυτά που λέει σήμερα για νοβάρτις για σύριζα και ντοκουμέντο.
    Μένει να δούμε αν θα έχει και την ίδια κατάληξη. Γ. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά