Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήριζε ορόσημο την επίσκεψη Καρόλου στην Αθήνα

Συλλεκτικό πρωτοσέλιδο...για να γελάμε.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι… Ο αντιπολιτευτικός οίστρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σκωτία όπου θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Μέχρι και για κίνδυνο θεσμικής εκτροπής έσπευσαν να κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ότι στην ατζέντα της συνάντησης Καρόλου-Μητσοτάκη θα είναι και η αξιοποίηση του κτήματος του Τατοϊου που εδώ και δεκαετίες ρημάζει ανεκμετάλλευτο.

Βέβαια πριν μόλις τέσσερα χρόνια όταν ο πρίγκιπας Κάρολος επισκεπτόταν την Ελλάδα και είχε συνάντηση με τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επίσκεψη αποτελούσε…

ορόσημο.


 

Αναφερόμενος στην τότε επίσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως θεωρεί την επίσκεψη «ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός και πιστεύω, επίσης, ότι η επίσκεψή σας μπορεί να αποτελέσει ένα ορόσημο στις διμερείς μας σχέσεις. Κυρίως αυτήν την εποχή, που και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σημαντικές προκλήσεις στην ιστορία τους. Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύω πρέπει να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας».

Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να θυμηθούν τις στιγμές ευθυμίας πέρα από το πρωτόκολλο του πρίγκιπα Καρόλου με την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

tomanifesto.gr

5 σχόλια:

  1. Οι ζαιοι εχουν σαλταρει τελειως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια υπάρχει πάτος στη γελοιότητα? Αυτοί οι άνθρωποι αγωνιούν μήπως και δεν αποδείξουν ότι είναι γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαια ο κουλη εχει γαλαζιο αιμα απο μπαμπα και μαμα ,εχει δε και γραφειο της Σιεμενς,συναμα ειναι και αριιστοκρατης κρητικης καταγωγης,ταμενος να κυβερνα απο γεννεσημια του !
    Αιντε και κοιταχτε φιλοι συμπατριωτες μου να βγει αλλος πρωθυπουργος , γεννημα και θρεμα ελληνικο, για να παει μπροστα η Ελλαδα μας!! Ξεχαστε κουληδες όπως και τις Offshore ( τις υπερπόντιες οικογενειακες εταιρείες ), και κοιταχτε να αναλαβει τα γκεμια της ηγεσιας μια δυνατη προσωπικοτητα σαν τον Αλεξη μας, τον Σταυραετο μας !!Πουθενα στη Ευρωπη δεν κυβερναν δεξιες κυβερνησεις !Κι αν ο Κουλι πετυχει, θαναι το μοναδικο μαυρο προβατο στο ευρνπαικο κοπαδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τόσο sehr dumm που δεν απαντάς ποτέ στο θέμα της ανάρτησης αλλά μπαίνεις για να βρίσεις τον κ κουλη.....μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

      Διαγραφή
    2. Μα εσυ λεβεντια - 11:51:00 π.μ. EEST, δεν εμαθες τιποτα απο τη γιαγια σου? Ακομη και κεινη την παριμοια δεν ακουσες ,που λεγαν οι μεγαλοκαρδοι γεροντες, οτι μήτε δέντρο χωρίς ξεράδι μήτε άνθρωπος χωρίς ψεγάδι?
      Παντως για σενα θαλεγα, οτι ταιριαζει η αλλη λαικη παριμοια, < ανθρωπος δουλεια δεν έχει, το βρακί του λύν' και δένει!! Και τουτο διοτι γραφεις τα ιδια, ενω θαπρεπε ναχεις καταλαβει οτι ο κ. Κουλη ειναι αναχρονισμος για τη Χωρα μας!! ΔΕΙΞΕ μου εναν γιο παλιου ευρ.πρωθυπουργου π~εγινε μεταπολεμικα πρωθυπουργος σε μια αλλη ευρ. χωρα !Μονο στην Αραβια και σε ισλαμηκες χωρες συναντας τετοιες ιδιοτροποιες και μοναδικη φορα και στην ΗΠΑ , οπου ο γιουνιορ Μπουσ διαδεχθηκε τον πατερα του και ως γνωστον τα θαλασσωσε, οπως τα θαλασσωνει σημερα σε μας και ο κυριος Κουλη !! Κι αυτο συμβαινει διοτι ο αγορινος κουλη χρησιμοποιει τα μετρα και τα σταθμα που βρησκει στα χρονοντουλαπα του μπαμπα του κατασκονισμενα και καταφαγωμενα απο τα ποντικια !! Ο κ, Κουλη καταφανως φιλαρακι δεν εχει το ζουμι για ν!ανοιξει νεους διαυλους και να κλεισει παλιες πουργιες !!Απο χρονο σε χρονο τα χωρια μας ρημαζουν , μια σοβαρη βιομ.επενδυση δεν ειδαν πουθενα τα ματια μου τα τελευταια χρονια, μονο οι κτρατικοδιαιτοι αυξανουν ,παραλληλα δε και το εξωτερικο μας χρεος,ενω και η Αθηνα με το περιγυρο συγκεντωνει τα 40/50% του ελληνικου πληθυσμου μας !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά