Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτες απειλές στο Twitter κατά της «Ομπρέλας» -Συμμετέχει και ο Πολάκης

 Μαλλιά-κουβάρια με τον Καρανίκα η σύζυγος Σκουρλέτη .

Το 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αφήνοντας διχασμένο το κόμμα, το οποίο ετοιμάζεται στις 15 Μαίου, μέσα σε οξυμένο εσωκομματικά κλίμα, να επανεκλέξει πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα και 300 νέα μέλη Κεντρικής Επιτροπής.
Οι εντάσεις, οι αποδοκιμασίες, τα ευτράπελα, τα συνθήματα από το παρελθόν και οι εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές, κυριάρχησαν στο τριήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.
Οι αποδοκιμασίες κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και εκπροσώπων της εσωκομματικής τάσης Ομπρέλα, αλλά και οι χυδαίες ύβρεις που εκτόξευσε σύνεδρος κατά του Θ. Δρίτσα έδειξαν από την αρχή ότι η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι.
Ακολούθησε νέα ένταση την Κυριακή -ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα-, με φραστικό επεισόδιο Τζανακόπουλου-Σκουρλέτη. Στο ενδιάμεσο, μια σειρά από τοποθετήσεις συνέδρων προκάλεσαν θυμηδία ή και οργή, ενώ ήταν εμφανές το χάσμα απόψεων μεταξύ των εσωκομματικών τάσεων.
Ο απολογισμός του συνεδρίου θεωρείται θετικός για την πλευρά Τσίπρα, ο οποίος πέρασε πλειοψηφικά τις απόψεις του και κυριάρχησε επί της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Οι πληγές, ωστόσο, παραμένουν ανοιχτές, με τα ιστορικά στελέχη που αποτελούν την «Ομπρέλα» (Φίλης, Παπαδημούλης, Βούτσης, Τσακαλώτος, Σκουρλέτης κ.ά) να σκέπτονται τα επόμενα βήματα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται το ενδεχόμενο διάσπασης, ενώ ορισμένοι, όπως ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, με αμείωτη ένταση.
Επίθεση Πολάκη στον Τσακαλώτο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά