Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Επιτέλους κάντε κάτι !

Παραλία Πελασγίας θέση Μέλεος Μάιος 2022.

Ξεκαθαρίζω από την αρχή την τοποθεσία για να μην βρεθούν οι αναγνώστες σε σύγχυση με βομβαρδισμένες τοποθεσίες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στον πόλεμο της Ουκρανίας. 

Το πρόβλημα θεωρητικά πρέπει να είναι πλέον γνωστό γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από αυτόν τον δρόμο ο οποίος λίγο θέλει να καταστεί άβατος .

Ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία που εξυπηρετεί το ιχθυοτροφείο με βαρέα οχήματα εξυπηρετεί ακόμη τους εκατοντάδες λουόμενους στην γνωστή παραλία του Αι Γιώργη .

Είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει παραστάσεις προς την Δημοτική αρχή από τους κατοίκους της περιοχής και τις επιχειρήσεις(Η ψαροταβέρνα Γαλέρα στη περιοχή είναι στέκι Υπουργών και βουλευτών όλων των κομμάτων και όλοι τους εκφράζουν την απορία τους) αλλά για

κάποιο ανεξήγητο λόγο υπάρχει εκκωφαντική αδιαφορία. 

Καλό θα είναι η κ. Δήμαρχος που τελευταία επισκέπτεται το χωριό μας να κάνει μια βόλτα προς την παραλία για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, την τραγική κατάσταση του δρόμου και να προσπαθήσει να δώσει μια λύση σύντομα.

Όσοι θελήσουν με αυτή την ανάρτηση να βγάλουν τα απωθημένα πολιτικά και άλλα που έχουν με την Δημοτική αρχή τους ενημερώνω ότι τα υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

 

7 σχόλια:

  1. καλα οι εκλεγμενοι του χωριου τοπικο συμβουλιο, αριστινδην αντιδημαρχος(τιτλος πολυ καλη εφευρεση ) δεν ενημερωνουν την Στυλιδα τι συμβαινει στο χωριο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πελασγιωτες φιλοι μου, εκλεξατε ανικανα προσωπα στο τοπικο συμβουλιο, οπως κι οι Ραχιωτες, Σπαρτιωτες και και τα αλλα γυρω χωρια του δημου!! Κριμα να επικρατει αυτη η ελεεινη κατασταση στον ομορφοτερο δημο της Φθιωτηδας !

      Διαγραφή
  3. οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν όραμα δεν έχουν μέσα τους κανένα ενδιαφέρον για τον τόπο μας, η δήμαρχος μέχρι χτες το μόνο πού ήξερε για το δήμο Στυλίδας ήταν μόνο ότι από εδώ κατάγεται, την επόμενη των εκλογών θα εξαφανιστεί όπως εξαφανισμένη ήταν τόσα χρόνια από τον τόπο μας, η ζημιά όμως πλέον είναι πολύ μεγάλη για τον δήμο καί τό σίγουρο είναι ένα, ότι άλλος κινεί τα νήματα τού δήμου καί αυτό είναι η μεγαλύτερη προσβολή προς τούς ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι μόνο η παρούσα δημοτική αρχή, αλλά και οι προγενέστερες αποδείχτηκαν ανίκανες και αδιάφορες να λύσουν τα προβλήματα και να αναβαθμίσουν τις υποδομές του όμορφου χωριού μας.
    Σήμερα για να ανταποκριθείς επιτυχώς στα καθήκοντα του Δημάρχου πρέπει να είσαι ένα μορφωμένο πρόσωπο, υψηλής κατάρτισης και αντιλήψεων. Τώρα αν και εσύ σαν ψηφοφόρος ψηφίζεις ένα ηθοποιό για δήμαρχο έχεις και εσύ τις ευθύνες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναθεμα αν εστω και σε εναν απο τους εκλεγμενους αντιπροσωπους στα διαμερισματα του δημου μας θα βρεις εναν που ναχει αταγραψει σε προσωπικο του καταλογο τα στραβα, κενα και τα αναποδα που εχει επισημανει στο δημοτικο του διαμερισμα με σκοπο και προθεση να τον παραδοσει στη κα. Δηαρχου ,προκειμενου να επιληφθει του θεματος και βρεθει μια σωστη λυση !!
      Να γινει ενα βηματακι κατα μπρος !

      Διαγραφή
  5. Προς ενημέρωση , με σεβασμό στην ελευθερία του λόγου και την έκφραση όλων των ανωτέρω σχολίων που πηγάζουν από την ανησυχία για την εξέλιξη αυτού του τόπου μας που πραγματικά όλοι αγαπάμε , πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων και πιθανώς και προσωπικών διαφορών , απο το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πελασγίας για το συγκεκριμμένο θέμα έχει παρθεί απόφαση και έχει εισηγηθεί για την τεχνική αποκατάσταση του δρόμου . Επίσης συμπεριλαμβάνεται κάθε χρόνο στην επαναλαμβανόμενη έκθεση ανάγκης εκτέλεσης Τεχνικών και Έργων Ανάπλασης του Τόπου μας. Βέβαια απάντηση καμμία έστω και σε πλάνο υπόσχεσης μέχρι τώρα σπο την διοικούσα αρχή.
    Και επειδή απο την ανάληψη των καθηκόντων μας μέχρι σήμερα και στα πλαίσια της άσκησης αυτών , έχουμε αποστείλει αρμοδίως σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ημών καθώς και αιτήματα για την αντιμετώπιση τών άμεσων αναγκών λειτουργίας της Κοινότητάς μας για την ανάπλαση της Περιοχής μας και για την απαιτούμενη διενέργεια έργων πνοής για τον Τόπο μας , παρά ταύτα ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει μέχρι σήμερα για όσα θέματα της κοινότητάς μας έχουν τεθεί αρμοδίως πρός επίλυση και τελούν σε γνώση τόσο της Κας Δημάρχου ,των αρμοδίων Αντιδημάρχων και Υπηρεσιών του Δήμου μας! Συμπερασματικά ..... Θεσμικά απαράδεκτη διοικητική συμπεριφορά η οποία αποβαίνει σε βάρος των συμφερόντων και των αναγκών της Κοινότητας Πελασγίας , απαξιώνει πλήρως τον Θεσμικό ρόλο των Νομίμως Αρμοδίων εκλεγμένων σε αντίθεση με το ισχύον νομικό πλαίσιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά