Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

“Σύντροφοι” μη βιάζεστε…


Είναι πανελληνίως γνωστό ότι εδώ και μεγάλο διάστημα ο Γρηγόρης Δημητριάδης αποτελεί μόνιμο στόχο του σκοτεινού παρασκηνίου και «αγαπημένο» θέμα των αυτοαποκαλούμενων «ερευνητών» δημοσιογράφων.

Είναι επίσης γνωστό ότι η στοχοποίησή του αποσκοπεί στο να σχηματιστεί η εντύπωση στο κόσμο που δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά ελκύεται από τις ίντριγκες- πολιτικές ή άλλης μορφής- ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους και πρακτικές με αυτούς.

Τα συντονισμένα δημοσιεύματα και οι συντάκτες τους επιχείρησαν να κατασκευάσουν ένα αντίστοιχης μορφής σκάνδαλο με το Watergate, αλλά είναι τόσο ανιστόρητοι ώστε στη βιασύνη τους να προκαλέσουν πολιτική αποσταθεροποίηση παρέλειψαν μια λεπτομέρεια: ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν παραιτήθηκε για το Predator, αλλά για να μπορέσει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στον Πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση λόγω του τοξικού κλίματος, να ασχοληθεί με τους συκοφάντες.

Αυτή η ιστορία δεν είναι μόνο βρώμικη, είναι και επικίνδυνη για το πολιτικό κλίμα στο οποίο εμφανώς κάποιοι θέλουν να βάλουν φωτιά. Έχει σημασία όμως να τονιστεί ότι

ο μεγάλος χαμένος σ’ αυτή την ιστορία δεν θα είναι ο παραιτηθείς γραμματέας του Πρωθυπουργού, αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης που για προφανείς λόγους ξεκίνησαν την εκστρατεία λάσπης κατά του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι προθέσεις τους είχαν φανεί πολύ πριν ο Νίκος Ανδρουλάκης διαβεί το κατώφλι του Αρείου Πάγου προκειμένου να μάθει ποιος, ποια, ή ποιοι επιχείρησαν να υποκλέψουν τις τηλεφωνικές του συνομιλίες. Όπως ήρθαν τα πράγματα θα το μάθουμε λίαν συντόμως, και ενδεχομένως με λεπτομέρειες: υπομονή. Στο ΣΥΡΙΖΑ όμως ήταν ανυπόμονοι λόγω της εμμονής που έχει ο Αλέξης Τσίπρας μα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι «πιάστηκαν» από την καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να στηρίξουν τις δικές τους θεωρίες συνομωσίας. Έτσι αφού «καπέλωσαν» τον Ανδρουλάκη μιλούν τώρα εξ ονόματός του.

Μπορεί να διαμαρτύρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν πρόκειται για γκάφα ή για επιπολαιότητα θα φανεί προσεχώς.

Έχει, όμως, σημασία να τονιστεί ότι η παραίτηση Δημητριάδη δεν σχετίζεται με αυτή την υπόθεση. Η παραίτηση έγινε ώστε να φτάσει αυτή η βρώμικη ιστορία μέχρι το τέλος και να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω της. Ο «στόχος» όλο αυτό το διάστημα που τον πυροβολούσαν δεν αντέδρασε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής όπου πήρε την απόφαση να «απελευθερωθεί» από τη θεσμική του ιδιότητα.

Όσοι βιάστηκαν σύντομα θα πάρουν απάντηση και τότε θα καταλάβουν ότι η παλιά τους τέχνη να κατασκευάζουν σκευωρίες θα γίνει κόσκινο. Και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχετική ανοσία ώστε να μη τους ενοχλεί, αλλά στο ΠΑΣΟΚ τι θα κάνουν;

 tomanifesto.gr

9 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος της Ε.Υ.Π. προίσταται ο Πρωθυπουργός και μάλιστα ειναι απ τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες του οταν ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας!!! Δεν θέλω να πιστέψω οτι δεν ξέρει τι του γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια πρεπει να ηταν απολυτα πληροφορημενος ο κυβερνητης μας για το τι πρατει και υποκινει καθε μελλος του στενου κυβερνητικου του κυκλου!!
      Απο την αλλη πλευρα ο καθε αναγνωστης και ωριμος πολιτης δημοκρατης μπορει ματα απο αυτα να εκτιμησει και συμπαιρανει το τι χαμος και χαος επικρατει στη σημερινη κυβερνηση Κουλη !! Ο Θεος να μας φυλαει κι απο χειρωτερα !!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΟΥΒΑ ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ...ΚΟΥΒΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα προηγούμενα χρόνια μια γυναίκα οταν δεχόταν βιασμό έφταιγε η ίδια, προκαλούσε το βιαστή λέγαν. Να μου το θυμηθείς, ο Ανδουλάκης έφταιγε,ανώνυμο κατάλοιπο του εμφυλίου 1.56

      Διαγραφή
  3. Η Δεξιά έχει πλούσια παράδοση στο συγκεκριμένο... άθλημα. Στο μακρινό παρελθόν το έκανε για να μαθαίνει τις κινήσεις τού εσωτερικού εχθρού (κομμουνιστική Αριστερά) ο οποίος, σύμφωνα με την εκτίμησή της, δεν είχε συμφιλιωθεί με την ήττα του στον Εμφύλιο και προετοιμαζόταν για τον τρίτο γύρο, έχοντας «το όπλο παρά πόδα». Στη Μεταπολίτευση και μέχρι το 1981 με τα διάφορα τμήματα που είχε συγκροτήσει στην Ασφάλεια (σπουδαστικό, εργατικό και άλλα) παρακολουθούσε και φακέλωνε κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις, συνδικάτα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς για να αποτρέψει κινήσεις αμφισβήτησής της. Το 1989-90 παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του Ανδρέα Παπανδρέου και τροφοδοτούσε τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης με γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την ιδιωτική ζωή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Πώς το λέει η παροιμία; Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια για το καλογραμμενο κι επιμελημενο σχολιο σου !! Για κεινα τα μαυρα χρονια μεχρι το 81 π~ αναφερεις η αστυνομια δεν αρκειτο μονο στο να παρακολουθει
      κινησεις αριστερων , αλλα μοιραζε και χαστουκια στους αντιφρονουντες οπου λαχαινε !!

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να είσαι πολύ αφελής να πιστεύεις ότι ο Μητσοτάκης κοιμούνταν και ξυπνούσε με την έγνοια του Ανδρουλάκη και γιαυτό έβαλε να τον παρακολουθούσαν. Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί έγινε η παρακολούθηση. Ας περιμένουμε λοιπόν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης γιατί τα ερωτηματικά είναι πολλά, και μάλλον οι φίλοι μας οι Συριζαιοι δεν θα χαρούν ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ο Τσιπρας ανησυχεί για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, μήπως ξέχασε ποιος υπεκλεπτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανώτατου δικαστικού και συνέχεια την διοχέτευαν στο φιλικό τους τύπο για να τον εκβιάσουν για τη ψήφο του στο περιβόητο νομοσχέδιο Παπά για τα ΜΜΕ? Ο Ανδρουλάκης πρέπει να κινηθεί θεσμικά για το όφελος της δημοκρατίας, το Τσιπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κομματικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην ελληνικη πολιτικη μπερδευονται αγγελλοι και χαμαιλεοντες, ο κ. Κουλη ανηκει στη δευτερη κατηγορια !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά